Şimdi Ara

NİKON 1 J1 YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Makineyi yeni aldım çok memnunum cidden güzel çekimler yapıyor her şeyi ile ama fotoğrafları bilgisayara attığımda kararma oluyor çözünürlük ve renk düşüyor ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.Teşekkürler...

• 11mert41 1 kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Hayırlı olsun. Nikon' da Nef formatında fotoğraf çekiyor olabilirsiniz yaniham fotoğraftır aldığınız jpeg değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 11mert41

Makineyi yeni aldım çok memnunum cidden güzel çekimler yapıyor her şeyi ile ama fotoğrafları bilgisayara attığımda kararma oluyor çözünürlük ve renk düşüyor ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim.Teşekkürler...

Bu "güzel" anlayışı kişinin bilgisine ve gördüklerine göre çok değişiyor. Acaba bu "güzel"i söz ile tarif etmektense çektiğiniz güzel fotoğraflardan paylaşmanız mümkün olabilir mi ?
  • jiddi kullanıcısına yanıt
    Gözümü korkutuyorsun üstadım. :) Ben de bugün 1 adet aldım hayırlısı olsun deneyemedim daha ucuza geldiği için aldık bakalım. :)
  • canliyayin C kullanıcısına yanıt
    Hocam ne kadara aldınız birden nerden aldınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericbey

Hocam ne kadara aldınız birden nerden aldınız ?
    Hocam yerini söylemeyeyim ama bir tanıdıktan aldım 400 TL' ye geldi sıfır kapalı kutu. Olaylar değişik detay vermem olmaz. Yanlış anlamayın sakın. :)
    Peki hocam almak istesek nasıl alabilir miyiz o fiyata ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericbey

Peki hocam almak istesek nasıl alabilir miyiz o fiyata ?
    Şu an için malesef 1 adet vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canliyayin

Şu an için malesef 1 adet vardı.

Alıntıları Göster
    Hocam Vatan Computerdan baya ucuza yakaladık ama çok memnunum sadece sıkıntım o yani ilk başta renkli bikaç sn sonra kararıyor fotoğraf..
    Makinede hiçbir sıkıntım yok tavsiyede ederim
    Hocam çok sağolasın olay dediğin gibiymiş nef dosyasındaymış çektiklerim şimdi sıkıntı yok teşekkürler.. :)
  • quote:

Hocam çok sağolasın olay dediğin gibiymiş nef dosyasındaymış çektiklerim şimdi sıkıntı yok teşekkürler.. :)
    FOTOĞRAF İSTEYENLER İÇİN KENDİ ÇEKİMLERİM..FAZLA SIRADAN OLABİLİR MAKİNEYİ İLK ALDIĞIMDA ÇEKTİKLERİM ÇÜNKÜ
     NİKON 1 J1 YARDIM NİKON 1 J1 YARDIM NİKON 1 J1 YARDIM

• quote:

FOTOĞRAF İSTEYENLER İÇİN KENDİ ÇEKİMLERİM..FAZLA SIRADAN OLABİLİR MAKİNEYİ İLK ALDIĞIMDA ÇEKTİKLERİM ÇÜNKÜ

Zamanla daha iyilerini çekersiniz onları da paylaşırsınız. Teşekkürler...

• quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

quote:

Zamanla daha iyilerini çekersiniz onları da paylaşırsınız. Teşekkürler...

Alıntıları Göster
    hocam makine nasıl? memnunmusunuz. benim de aklımda var da...

Rica ederim. :)
  • a_king kullanıcısına yanıt
    Açık söylemem gerekirse O kadar paralara çıkabiliyorsanız Eos M alın.
    hocam eos m sanırım 1000 tl civarı. j1 ise 550 liraya bulabildim. ikinci el de tercih edebilirim makine temiz olursa.
  • hocam bende aynı makineden aldım lakin daha foto çekemedim objektifi takıyorum objektifbharası veriyor birden fazla ıbjektifbtakmadugınıza emin olun falan diyor nasıl hallederim bu sorunu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Memnunum gayet kullanışlı güzel
    hocam açıkcası v1 düşünüyorum vizörü var diye. ama onda da flaş yok. kafam iki model arasında sıkıştı kaldı...
    bende kaldım ama özellik olaraka bi fark yokmuş flash da pahalı dediler j1 aldım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.