Şimdi Ara

Nikon 18 300 mm lens kullanıcı yorumlari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese kolay gelsin vereceğiniz bilgiler için şimdiden tskr ederim benim nikon d7200 18 140 lensli foto makinam bulunuyor ama bazı uzak mesafe çekimlerinde yetersiz kaldığını düşünüyorum. O yünden nikonun 18 300 mm lensi ni almayi düşünüyorum ve yahut da farklı marka 18 300 mm ye yakın lens öneriside bulunabilir misiniz ama önceliğin nikon 18 300 lens kullanan varsa yorumda bulunabilir mi acaba renk foto kalite keskinlik açısında artıları eksileri nelerdir .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ali.046 A kullanıcısına yanıt
    Profesyonel misiniz? Yani bu işten para kazanıyor musunuz? Düğünde falan çekim yapıyor musunuz? Eğer cevabınız "Hayır" ise, yeterli bir lens olacaktır. Bende de 18-105 vardı. Bugün 28-300 sipariş verdim. D7100 kullanıyorum.
  • Profesyonel sayılmam ama profesyonel olmak istiyorum şimdilik para kazanmak değil amacım kendimi geliştirmek doğru lens alıp her defasında lens değiştirmek istemiyorum o yüzden iyi bir tercih yapmak için araştırıyorum. Geniş odaklı ve zoom olması şimdilik tercihim o yüzden 18 300 bakıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok keskin bir lens değil seyahatte tak gez lens olarak kullanabilirsin Nikon 18 300 mm lens kullanıcı yorumlari
     Nikon 18 300 mm lens kullanıcı yorumlari

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi degobar -- 26 Nisan 2016; 18:47:03 >

• Ben Pentax makinemde Tamron 18-250mm kullanıyorum.

Bir geziye, gösteriye vs. gidince çok kullanışlı ve kesinlikle tavsiye ederim ama hatıra fotoğrafı dışında kullanıldığında fazlasıyla sıkıcı bir lens. Çünkü hiç uğraşmanız, ileri geri gitmeniz, açı aramanız gerekmiyor. Kadrajı ayarla çek.

Keskinlik,renk olarak kit lenslerle aynı seviyede. Daha kötü değil. Odaklama hızı olarak hem iyi ışıkta hem de düşük ışıkta kit lens grubu biraz daha hızlı diyebilirim.

Düşük ışıklı ortamlarda kullanışlı olmaz deniyor ama, ev ortamında sabit nesnelerde enstantene 1/10 , diyafram f8, iso 1000 olarak şekilde elde çekim yapabiliyorum. Hareketli nesnelerde flash kullanmak mecburi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.