Şimdi Ara

nikon 18-55 lens yardım eder misiniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • nikkor 18-55dx lensimde odaklama bileziğinde bir parca kırılmış bazı yerlerde odaklama çalışmıyor, 2 kez servise götürdüm ilk götürdüğümde müşteri memnuniyeti için tamir ettik dediler aynı sorun 2 3 ay sonra yine oldu şimdi de odaklama bileziğinin değişmesi gerekiyor diyip 130tlye yakın masraf çıkardılar, sizce ne yapmalıyım? bu lensi elden çıkarma imkanım var mıdır ?

• quote:

Orijinalden alıntı: omer188

nikkor 18-55dx lensimde odaklama bileziğinde bir parca kırılmış bazı yerlerde odaklama çalışmıyor, 2 kez servise götürdüm ilk götürdüğümde müşteri memnuniyeti için tamir ettik dediler aynı sorun 2 3 ay sonra yine oldu şimdi de odaklama bileziğinin değişmesi gerekiyor diyip 130tlye yakın masraf çıkardılar, sizce ne yapmalıyım? bu lensi elden çıkarma imkanım var mıdır ?

hocam 2. el temiz birtane bulabilirsiniz . 200 tl dolaylarında

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-lens-filtre-nikon-18-55mm-f3-5-5-6g-ed-ii-af-s-dx-lens-153827323/detay

• 170tl cıvarına rahat tertemizini bulursunuz, elinideki arzalıyıda 30-40tan satın, sakın para vermeyin bu uyanıklara.
  • bende elden çıkarıp ikinci el temiz bi lens almayı düşünüyorum, fakat ikinci el 18-105 mi alayım yoksa ikinc el 18-55 alıp üzerine 55-200 mü alayım? 55-200 2yıl nikon garantili vrlı lens var 500tl
  • 55-200 ben kulandım çok iyi ybir lens fiyat performans açısından keskinlikte tatmin edici.

18-55 + 55-200 almanız daha doğru olur bana göre.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony a7 ii body ve 28-70 lens
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.