nikkor 18-55dx lensimde odaklama bileziğinde bir parca kırılmış bazı yerlerde odaklama çalışmıyor, 2 kez servise götürdüm ilk götürdüğümde müşteri memnuniyeti için tamir ettik dediler aynı sorun 2 3 ay sonra yine oldu şimdi de odaklama bileziğinin değişmesi gerekiyor diyip 130tlye yakın masraf çıkardılar, sizce ne yapmalıyım? bu lensi elden çıkarma imkanım var mıdır ?
quote:
Orijinalden alıntı: omer188
nikkor 18-55dx lensimde odaklama bileziğinde bir parca kırılmış bazı yerlerde odaklama çalışmıyor, 2 kez servise götürdüm ilk götürdüğümde müşteri memnuniyeti için tamir ettik dediler aynı sorun 2 3 ay sonra yine oldu şimdi de odaklama bileziğinin değişmesi gerekiyor diyip 130tlye yakın masraf çıkardılar, sizce ne yapmalıyım? bu lensi elden çıkarma imkanım var mıdır ?
hocam 2. el temiz birtane bulabilirsiniz . 200 tl dolaylarında
170tl cıvarına rahat tertemizini bulursunuz, elinideki arzalıyıda 30-40tan satın, sakın para vermeyin bu uyanıklara.
bende elden çıkarıp ikinci el temiz bi lens almayı düşünüyorum, fakat ikinci el 18-105 mi alayım yoksa ikinc el 18-55 alıp üzerine 55-200 mü alayım? 55-200 2yıl nikon garantili vrlı lens var 500tl
55-200 ben kulandım çok iyi ybir lens fiyat performans açısından keskinlikte tatmin edici.