Şimdi Ara

Nikon 50mm 1.8 d almayı düşünüyorum yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 18-140 mm lensim var acaba 140 mm aldıgım bokehi 50 mm 1.8d arasında baya fark varmıdır?

• Epey fark olur da, soru sorma şekline bakarak sanki daha acemisin gibi geldi. bolca okumanı, örnekleri incelemeni öneririm. 50mm 1.8D acemiyken de işi öğrenince de kullanılabilecek güzel ve uygun fiyatlı bir lens.
  • Erkan0192 kullanıcısına yanıt
    tabiki vardır olmaz olur mu. ayrıca sabit odaklı lens daha keskindir. diyaframıda 1.8 kadar acıldıgında hem bokeh guzel olur hem de aldıgı ısık geceleri. hatta bazı zamanlarda 1.8 bıle cok acık gelıp 2.8 e kadar dusmende gerekecek o derece bokeh yanı :)
  • gövdeniz motorlu ise kesinlikle çantanızda bulunması gereken bir lens 50mm 1.8D
  • CavaLieR-G kullanıcısına yanıt
    d5300 motor yok ellede net fotolar alamam açıkcası diye korkularım va vizörde net gelir ama pcde bulanık çıkabilir tabi netlemeylede ugraşmak lazım
  • evet biraz denemeler yapmanız lazım , zamanla bir kareyi tek defada çekebilecek seviyeye gelebilirsiniz . o zaman 35 mm 1.8g düşünebilirsiniz otomatik olarak
    50mm 1.8g düşünüyorum ama arada 300 fark var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony a7 ii body ve 28-70 lens
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • aynen ben de o yüzden daha hesaplı olması bakımından 35 mm dedim
  • Gövde de motor olan en ekonomik ve yeni model hangisi benim bildiğim 7100 var daha uygunfiyatlı olan var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 50mm 1.8g aldım n11 den arkadaşlar 679 liraya filtre hediye 36 liralık indirim kuponu kullandım alırken
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erkan0192

50mm 1.8g aldım n11 den arkadaşlar 679 liraya filtre hediye 36 liralık indirim kuponu kullandım alırken

hayırlı olsun . sıfır için fena değil fiyat . ikinci el 450-500 civarına satılıyor sahibinden de .
  • 50mm F1.8D Ben Kullanıyorum Çok Güzel Bir Portre ve Bokeh Lensi Tavsiye Ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullandığın nikon makineyi yarsan D lens mi G lensmi çözeriz sıkıntını
  • tutakgokhan T kullanıcısına yanıt
    D5300
    teşekkür ederim hocam, lenste ikinci el bilmiyorum hocam 400 vermişken 250 daha veririm kafam rahat olur diye düşündüm
  • __FuEGo__ _ kullanıcısına yanıt
    1.8g aldım hocam ,media markte gidip d serisini denedim kafama yattı n11 den satın aldım kupon filan
  • Enclosure kullanıcısına yanıt
    o segmentte arıyorsanız d7000 var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.