Bildirim
Nikon 55-200 vr 559 tl (spot değil)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Merhaba,
55-200 VR için belirttiğiniz fiyat bence çok iyi sayılır.Ayrıca bu lensin çok kullanışlı ve imaj kalitesinin oldukça iyi olduğunu söyleyebilirim.
İyi akşamlar hoşçakalın..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 23 Kasım 2011; 17:51:41 > -
teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: rockyanus
teşekkürler.
Rica ederim.. -
2. El almanızı tavsiye ediyorum -
evet lensi ikinci el almak daha mantıklı. ileri de alırsam şahsen ikinci el düşünüyorum. -
Haziran başında 350 liraya spot satılan lens şimdi 500 lira olmuş hala alamadım 2.el 320 liraya bile bulunurken doların artmasıyla 2.el fiyatlarıda yükseldi..
Spot veya temiz 2.el almanızı tavsiye ederim -
quote:
Orijinalden alıntı: rockyanus
merhaba şu an fotografium da , 12 taksit ve fiyat 559 tl. 70-300 vr benim için pahalı bir lens. sizce bu fiyata nasıl ? Daha önce sigma bir lens kullandım ve biraz marka takıntım var o yüzden Nikon düşünüyorum. Fiyat olarak değerlendirebilir misiniz ?
Nikon 55-200 VR lens ise ve spot değil ise kaçırma al derim. Fiyat çok uygun
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X