Şimdi Ara

Nikon Coolpix L23 nasıl ,sorun var (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
9.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeş ilk önce çok özür dilerim uzun zamandır girmiyodum kusuruma bakma. Soruna gelince bulanıklık sorunu filan olmuyor gayet iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Léon the Professional

kardeş ilk önce çok özür dilerim uzun zamandır girmiyodum kusuruma bakma. Soruna gelince bulanıklık sorunu filan olmuyor gayet iyi.

Aynı cihazı kullanıyorum ama size katılmıyorum. Fotoğrafların kenarları oto fokusun sadece merkez(orta) ağırlıklı netlediğinden jherzaman değil ama genelde fotoğrafın kenarları parazitli çıkıyor, Sizin belirttiğiniz bulanıklık farklı birşey.
  • başka olumsuz özelliği yok gibi ayrıca bugün itibariyle fiyatı 143tl olmuş...
  • bu makine bugün bimekste 119 lira... fakat bu fotoğraf kalitesi ile alınır mı alınmaz mı siz karar verin...
  • Ben bu makinayı inceledim ki profosyonel bir makina kullanıcısı olarak alınabılır bır makına aslında. renk özellikleri (yani moru mor olarak) gayet iyi. şarjlı pil alındığı takdirde uzun bir kullanım ömrü oluyor pillerin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitcheaker

Ben bu makinayı inceledim ki profosyonel bir makina kullanıcısı olarak alınabılır bır makına aslında. renk özellikleri (yani moru mor olarak) gayet iyi. şarjlı pil alındığı takdirde uzun bir kullanım ömrü oluyor pillerin.

Fiyat olarak güzel evet katılıyorum renk ve beyaz dengesi başarılı fakat güneşli ve dış mekan harici fotoğraflar genelde parazitli ve fotoğraflarda derinlik hiç yok. ama pil kullanımı gerçekden çok iyi.
  • Orası öyle 120 tl lik makinadan da nikon bile olsa çok şey beklememek lazım.Benim ilk makinam samsung 6 mp bir makinaydı ve harika fotolar çektim.Gece,gündüz,oda hiç fark etmiyordu.Belki de nikon bu ya diye çok abartmamak lazım.Gerçekten güzel fotolar çekmek istiyorsan biraz kıyacaksın paraya...
  • yahu yazık günah bu paralara hatta daha altında gidip ikinci el 2005 üretimi tam manuel canon a520 al canavar gibi resimler çek mp miş büyük ekranmış göz boyamaktan başka bir marifeti olmayan cihazlar bunlar.fotolar resmen çamur piyasanın "ahlakı" gittikçe azalıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: svideoz

yahu yazık günah bu paralara hatta daha altında gidip ikinci el 2005 üretimi tam manuel canon a520 al canavar gibi resimler çek mp miş büyük ekranmış göz boyamaktan başka bir marifeti olmayan cihazlar bunlar.fotolar resmen çamur piyasanın "ahlakı" gittikçe azalıyor

Evet size katılıyorum 2005 yılı başıydı sanırım canon a510 almıştık tam 525 tl vermiştim cihaza ve cihazdan çok da memnundum.
    Estantane, diyafram, iso telafisi, flaş çıkış gücü manuel focus ve ai/af( çok noktalı oto fokus) özelliği ile kenımca harika bir cihazdı gece çekimleri pek ahım şahım olmasada gündüz çekimlerinde biraz abartilı olsada slr makinalar gibi manzara çekimi yapılabiliyordu desem yeri.

eğer bulabilirseniz Nikon L21 L23 e göre çok daha iyi bir cihaz onu alın derim. L23 gibi geniç açı lensi olmasada çok daha net ve canlı sonuşlar elde edersiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tunc52 -- 15 Aralık 2011; 0:46:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

Kodak'a da hiç bulaşmayın. Ben hayatımda Kodak'ın ürettiği iyi bir dijital kameraya rastlamadım, duymadım. Ha vardır belki de ben duymadım. E herhalde sizin alacağınız da Kodak'ın ürettiği binde bir iyi makina olan model değildir illa ki !..

Vakti zamanında yakın arkadaşıma sensör mensör olaylarından hiç anlamazken bu modeli (Kodak V1073) aldırmıştım. Şansımıza çok iyi çıkmıştı (Sensör 1/1.6"). Hd videosu vasat ama fotoğraf kalitesi şu anki fiyatına nazaran gayet iyi. ISO performansında akşam loş ışıkta benim G11 ile kıyasladım ve yakın sonuçlar aldığını hayretle farkettim.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-dijital-fotograf-makinesi-dokunmatik-ekran-ve-hd-video-10-mp-kodak-v1073-67218647/detay/

• dün teknosadan 119a aldım bende...fiyatına göre bence yeterli l23...
  • kesinlikle almayın arkadaşlar. paranız boşa gider. fotoğraflarda derinlik yok. en iyi ayarda dahi kumlu çekiyor. 10 gün önce aldım ve bütün ayarları denedim faydası olmadı. bugüne kadar 4-5 değişik makina kullandım ve en kötüsü bu kesnlikle. iyi kötü foto çekme özelliği olan sıradan bir cep telefonu alın buna vereceginiz paraya. aynı ayarda çeker o kadar yani. hiç olmazsa telefon özelliği kullanılır.
  • 200tlye kadar fotoğraf makinesi önerirmisiniz arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nohgye

200tlye kadar fotoğraf makinesi önerirmisiniz arkadaşlar

Canon A3000 IS
  • quote:

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

Canon A3000 IS

hemen inceliyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: arandur

quote:

Canon A3000 IS

hemen inceliyorum

Canon Dsc Powershot A495
    http://www.avantajdeposu.com/store/ProductDetails.aspx?productid=92965

CANON POWERSHOT A3000IS
    http://www.sanalreyonum.com/urun/canon-powershot-a3000is-canon-eurasia-garantili-dijital-fotograf-makinasi_753358.aspx

gözle görülür bir fiyat farkı var. Forumda ikisini karşılaştırmışlar hemen hemen aynı diyor yorumlarınızı bekliyorum

• Göz ile görülür özellik farkı da var
    O da "Image Stabilizer" , sarsıntı önleyici sistem.
    -
    Kağıt üzerinde veri karşılaştırması :
    http://www.dpreview.com/products/compare/side-by-side?products=canon_a495&products=canon_a3000is
    -
    * 3000'in lcd ekran daha iyi
    * F değeri daha iyi ki bu düşük ışıkta daha verimli olacağına işaret eder.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 10 Ocak 2012; 12:55:30 >
  • A495 ile A 3000 IS yi ben kıyaslamam, sırf IS farkı bile A3000 IS almanız için yeterlidir. 50 TL fark bence çok mühim olmamalı.
  • çok teşekkür ederim A3000 IS alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: jiddi

* F değeri daha iyi ki bu düşük ışıkta daha verimli olacağına işaret eder.

bizim l23ün de f değeri çok iyi ama düşük ışıkta hiç de verimli değil malesef...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.