Şimdi Ara

NIKON COOLPIX L310 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
10
Favori
116.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • makinayı öven arkadasların genelde 3 5 msjı var dikkatimi çektide.Belki bana farklı geldi bilmiyorum ama kıllanmadım değil, güzelse bende almayı düşünüyordum
  • Evet satışta bende almak istiyorum ama Nikon l310 olarak bir artısını görmedim.

• 22. saniyede ekrana hayalet gibi birşey geliyor.

Uzak durulması gereken bir makine. Düzenli olarak kampanya yapıp elden çıkartmaya çalışıyorlar. Bugün yine kampanya ile 500 yapmışlar. (Şu an 460)

Üç yıl öncenin iyi makinesi, bugün demode olmuş, 6 ay sonra hurda gözüyle bakarsınız. Paranıza kıyın fz-150 alın kıyamıyorsanız sx-130 alın. Ama buna bu parayı vermeyin yazıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caslantas -- 4 Ağustos 2012; 7:03:07 >

• Cihaz vga 640*480 foto çekebiliyor fujinin 189 tl lik cihazı hd 1080*720 foto çekebiliyor 21x optik zumda da iğrenç çıkartıyor bilgisayara atta bi bak bakalım fotolarin nasi kalitesi.. yazık günah vereceğiniz paraya ben arkadaşımla gittim o l310 u aldı ben fuji 2995 aldım 200 lira fark verdim verdigimede deydi..valla 5 tl ye verseler almam arkadaşım ağlıyor şimdi keşke bnde senin aldığın cihazdan alsaydım diye paraniza yazık..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Urunu dun aldim kapali ve acik ortamlarda birkac cekim yaptim fotolar makinada gayet net gozukmesine ragmen pc de pek umdugum gibi cikmadi arka fontlar genel olarak karanlikti evde cektigim fotolar yani foto kapali ortamlardaki verimi oto modda beni tatmin etmedi anca cd deki programla fotolarin kOntraslarini actiginda gayet guzel oluyor ama bununla ugrasasip duzeltmek gerekiyor urunu bugun iade etmek istedim teknosa acilmis urunu almiyo yani durum boyle napalim saglik olsun degisim yapabilrsem yapacagim olmadi elImizdeki ile idare edicez

• bende boyle konu actim ama yaramadi sitede prof arkadaslari tespit edip pmden sordum gercekten zoom ve megapixel onemsiz oldunu anladim rakamlar aldatici olabiliyor eger yuksek megabayta kalite diyorsaniz been nokia n8 ile 14 megabaytlik fotolar cekiyodum buda birsey degil

• valla ben cihazı aldım ama acıkcası gece cekimleri rezalet hatta gündüz cekimleride beni tatmin etmior acıkcası verdiğim paraya acıdım denemediğim mod kalmadı yok arada güzel pozlar cıkıor ama genelde yaa bulanık vs acıkcası mennun değilim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackwind9

valla ben cihazı aldım ama acıkcası gece cekimleri rezalet hatta gündüz cekimleride beni tatmin etmior acıkcası verdiğim paraya acıdım denemediğim mod kalmadı yok arada güzel pozlar cıkıor ama genelde yaa bulanık vs acıkcası mennun değilim....

hocam hem gündüz hem gece çekilmiş bir foto varsa alabilirmiyiz bende almayı düşünüyorumda bu cihazı
  • Bu berbat bi makine arkadaslar buna verilen paraya valla yaziktir ustune biraz daha koyup ikinciel 450D alir insan yahu. Sakin almayin DSLRLike makinelerin en berbatidir. Umarim almak gibi bi hata yapmazsiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: KDTrey#25

Bu berbat bi makine arkadaslar buna verilen paraya valla yaziktir ustune biraz daha koyup ikinciel 450D alir insan yahu. Sakin almayin DSLRLike makinelerin en berbatidir. Umarim almak gibi bi hata yapmazsiniz...

Merhaba,
    Yanlış anlamayın ama eleştirinizi biraz fazla abartmışsınız.Bu makine otomatik ve hazır çekim modlarını kullanarak standart çekimler yapmak isteyenler için oldukça ideal bir model.
    Ayrıca dslr-like sınıfında konumlandırılabilmesi için manuel çekim modlarının bulunması gerekirdi.Yani bu makine sandığınız gibi dslr-like değil..
  • cihaz ile çekilen fotoğrafların olduğu link aşağıdadır.Gece , makro , full zoom (21x) çekim yapılmıştır. Takdir sizin.

http://www.flickr.com/photos/yasnhkan/
  • Yazılanları okudukça çok gülüyorum.

Nikon L310 modelini başka markalarda hangi ürünlerle karşılaştırıyorsunuz? Piyasada aynı özelliklerde ve aynı fiyatta ürün var mı? İmkansız...

Bu segmentte fiyat performans olarak alınabilecek en iyi ürün. Haziran GFK top 10 verilerine göre 1 numara Nikon L310... Biraz araştırıp yorum yazarsanız insanları yanlış yönlendirmemiş olursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6xa6vi6

Yazılanları okudukça çok gülüyorum.

Nikon L310 modelini başka markalarda hangi ürünlerle karşılaştırıyorsunuz? Piyasada aynı özelliklerde ve aynı fiyatta ürün var mı? İmkansız...

Bu segmentte fiyat performans olarak alınabilecek en iyi ürün. Haziran GFK top 10 verilerine göre 1 numara Nikon L310... Biraz araştırıp yorum yazarsanız insanları yanlış yönlendirmemiş olursunuz.

hocam tam demek istedigimi demişsiniz zaten bu makine dslr olarak eleştririlmiş bu konuda
  • 11 Ağustos Cumartesi Teknosa Turuncu kampanyasında bu ürünün fiyatında bir indirim daha olacak!!
  • Arkadaşlar hayretle forumu okuyorum 6 yıl önce aynı seriden yani l serisinde bir makine aldım. nikon L5 şuandaki üretilen 15-16 mp compact makinakarın %95 inden çok daha iyi çekiyor. geçen hafta makinayı düşürdüm makina arayışı içindeydim. tamda bu makinaya karar vermiştim l serisi 310 yazılanları okuyunca çok şaşırdım 6 senede nikon hiç mi bir şey koymadı üzerine yoksa siz mi yalan yanlış yazıyorsunuz bir anlam veremedim.
    yarın gidip ilk işim teknosa da bu makinayı incelemek olacak.
  • kardeş resimlere baktım oldukça iyi
    kullanan birisi olarak sen bu makinayı tavsiye ediyormusun
  • Bazı arkadaşlar foto istemiş ama e-mail vs. göndermemiş.
    e-mail gönderirseniz fotoları iletebilirim. 15 foto 100 mb alan tutuyor.

Bu makine DSLR değil arkadaşlar. Üzerine biraz daha koyun laflarına pek katılmıyorum şahsen. Bu işin üst sınırı yok. 500 vereceğinize 650 verin şunu alın diyorsunuz. onun hakkında araştırırken biri çıkıyor, 650 vereceğine 800 ver bunu al diyor. sonra 800 veren 1.000 de verir, gel sen bunu al. bu iş böyle 3-5 binlere dayanıyor.

Ben makine alırken 450-500 bütçe belirledim kendime. bu bütçe için alınabilecek en güzel makinelerden birini aldığımı düşünüyorum. çekimleri benim için yeterli. fotoğrafçılık yapmıyorum. çocuklarımın güzel fotoğraflarını çekmek istiyorum sadece. Bu makine de ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor.

Kötü yorumlara hiç canımı sıkmıyorum. acaba daha iyisini alabilirmiydim gibi bir düşüncem hiç olmadı. ben gayet memnunum.

• sony nex 5n daha iyi değil mi arkadaşlar ??
  • Hiç şüphesiz çoook daha iyidir. Fakat eğer zumcuysanız, fotoğraf kalitesinden çok zuma önem veriyorsanız Nex 5N için zum lens almanız gerekir.
    -
    quote:

Orijinalden alıntı: savasdursun
    Bazı arkadaşlar foto istemiş ama e-mail vs. göndermemiş.
    e-mail gönderirseniz fotoları iletebilirim. 15 foto 100 mb alan tutuyor.

Bu makine DSLR değil arkadaşlar. Üzerine biraz daha koyun laflarına pek katılmıyorum şahsen. Bu işin üst sınırı yok. 500 vereceğinize 650 verin şunu alın diyorsunuz. onun hakkında araştırırken biri çıkıyor, 650 vereceğine 800 ver bunu al diyor. sonra 800 veren 1.000 de verir, gel sen bunu al. bu iş böyle 3-5 binlere dayanıyor.

Ben makine alırken 450-500 bütçe belirledim kendime. bu bütçe için alınabilecek en güzel makinelerden birini aldığımı düşünüyorum. çekimleri benim için yeterli. fotoğrafçılık yapmıyorum. çocuklarımın güzel fotoğraflarını çekmek istiyorum sadece. Bu makine de ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor.

Kötü yorumlara hiç canımı sıkmıyorum. acaba daha iyisini alabilirmiydim gibi bir düşüncem hiç olmadı. ben gayet memnunum.

Bu paraya bu makina fena değil tabi. Fakat kullanıcıları sırf laf üretmeseler. Makinanın detaylı özelliklerini + ve - lerini paylaşsalar ? Nedense bu tip makinaları alan herkes makinanın yılmaz savunucuları halini alıyorlar. Şaşırıyorum, hemen hemen her d-slr like makina kullanıcısı böyle bir ruha bürünüyor. Yoksa diyorum, bu tip insanlar mı bu modelleri tercih ediyor ! Belki de bu modeli tercih edince bir şey oluyor insanlara. Oysa makinanın sahipleri olarak başkalarına söylecek söz bırakmadan iyi/kötü yönlerini siz bulup yazsanız daha iyi olmaz mı ? Mesela kullanıcı ayarlarına imkan veriyor mu ? İşte ne bileyim mümkün ise çekip siz koyun 200,400 ISO'da fotoğraflarınızı. Bazı arkadaşlar örnek foto istemiş bir arkadaş paylaşmış şu ana kadar gördüğüm kadarı ile. Bütün laf ile söylenenlerden çok daha değerli olan şey de budur bence.

quote:

Orijinalden alıntı: cadde66
    cihaz ile çekilen fotoğrafların olduğu link aşağıdadır.Gece , makro , full zoom (21x) çekim yapılmıştır. Takdir sizin.

http://www.flickr.com/photos/yasnhkan/

Mesela şu makinayı da alıyorlar 2700-3000 liraya
    http://www.cimri.com/sony-slt-a65-18-55-mm-fotograf-makinesi

...ve pek tabi bu makinanın da iyi/kötü yönleri var. Bunlar konuşulunca "makinam süper, makinam en iyisi" gibi bir moda girmiyorlar herhalde değil mi ? Veya bu makina için zayıf/olumsuz yönleri söylendiğinde "makinayı kötülüyorlar, para alıp konuşuyorlar böyle" falan demiyorlar değil mi ?
    Bakın örneğin :http://translate.googleusercontent.com/translate_c?hl=tr&ie=UTF8&prev=_t&rurl=translate.google.com&sl=auto&tl=tr&twu=1&u=http://www.dpreview.com/reviews/sonyslta65/20&usg=ALkJrhhdlzpPnoHmuY3SKcnlbdPpHak2RA
    -
    Mükemmel makina zaten yok, o sebeple de hiç üzülmemeli zaten hangi makina olur ise olsun kullanan kişi birileri olumsuz yönlerini konuşuyor diye. Fakat ne olur ? Saçma sapan, kanıtsız, iyi yada kötü yorum yapılıyorsa ona tepki vermeliyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 7 Ağustos 2012; 14:49:36 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.