Şimdi Ara

NIKON COOLPIX L310 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
10
Favori
116.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaslar ben de L100 var artık eskidiğini düşündüğüm için değiştirme amaçlı bu makinaya baktım ancak okuduğum yorumlara göre benim makineden hiçbir farkı yok neredeyse
    öncelikle manuel mod böyle bir makinede olmalı full manuel olmayı gectim benim makinede iso yu bile ayarlayamıyorsun neredeyse
    bu nedenle sadece standart modlara bağlı kalmalısınız öyle olunca da düzgün fotolar hayal oluyor bazen çok kaliteli bazen de (özellikle gece) istenilen pozu yakamak 5 çekimle falan mumkün oluyor gece flassız cekim çok zor
    ama tripod yada bir yere sabitleyince 15 x zoom da dahi çok güzel görüntüler çekebilirsiniz
    benim makinenin gece video çekimi berbat çıkarıp telefonla video çektim o derece kötü yani telefonum xperia sola
    sanırım canon sx serisi alacağım ya da bu sene de devam edip l100 le daha güzel birseyler alabilirim
    bende f47fd de var aynı zamanda bu L100 f47 den bariz olarak daha iyi çekim yapıyor
    bir de manueli olsa L310 a geçebilirdim

• cadde66 kullanıcısına yanıt
    bu linkteki fotoğrafları nikon coolpix l310 ile çekmiş olamazsınız. çok net çok güzel fotolar bence pahalı bir makina ile çektiniz.
  • normkoray N kullanıcısına yanıt
    Kimseye yalan söylemeye merakli değilm ayrica nikon bana herhangi bir ücrette vermiyor inanip inanmamak size kalmis.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben nikon l310 u almak istiyorum ama tavsiye eder misiniz? teknosada 399 tl. Fotoğrafçı değilim kendi çekimlerim için kullanıcam, daha oncede bi makine kullanmadım ilk olucak kullanması zor mu? bide pil işi nasıl olur yanında veriyolar yada ne sıklıkla pil alırım? cevap bekliyorum
  • bu makine şu an hizlialda 379 lirahttp://www.hizlial.com/nikon-coolpix-l310-14-mp-21x-optik-zoom-30-inc-lcd-hd-video-dijital-fotomakinesi/03.003.1483.0166

fakat aynı fiyata fujinin s4600 yada piraz daha pahalı olmypusun sp-820 modelleri nasıldır.
  • Arkadaşlar eğer fotoğraftan anlıyosanız azıcık bundan anlarsınız. Bence kötü yorum yapmak bunun için iyi olmaz çünkü bu makina bir compac ile professional arası bişey. Professional hazzı veren bir dış görünüşe sahip. Ama sistem olarak compac farkları var ama az. mesela 720p video çekebiliyor gerçi bu şimdiki compaclarda çok normal ama ben zamanına yani çıkış tarihine göre konuşuyorum. Lütfen beni o şekilde anlayınız. Mikrofonu baya iyi sağ ve sol olarak ayrılmış ve bir kulaklıkla 3D sounds kalitesi alabiliyorsunuz. Macro ayarı çok sıradan diyosanız öyle değil. Asla ve asla compacla karşılaştırılamaz. 14mp kamera ve 230k LCD ekranı var ve ekran benim için önemlidir. Menü ayarları oldukça basitleştirilmiş ve Türkçe olmasıyla beraber iyice kolay oluyor. Şu anki fiyatı 300 ila 400 arasında değişim gösteriyor. Bence eğer bütçeniz düşük ve Fotoğraflarınızı kaliteli göstermek istiyosanız alın derim. Birde aşşağıda adama bunlar farklı makinada çekilmiş gibisinden bir şey söylemişsiniz. Bence hatalısınız bu makina bu kalitede çekebiliyor. İso ayarı da vardır. Doğru kullanmanız gerekli sadece. Bende aşşağıda amatör olarak size fotoğraflarımı verdim. İnşaallah yardımçı olur.

• Nikon coolpix l310 alana kadar fujifilm finepix s2980 almak daha mantıklı daha profesyonel bir makina

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu makina ile arka plan FLU çekim ayarı varmı.
  • Acil yardım :

Yeni pil takmama rağmen tam foto çekerken kapanıyor cihaz.

Herhangi bir şarj sorunum yok başka ne problem olabilir
  • Nikon Coolpix P510 aldım daha 3 gün oldu ama full zoom yapınca görüntü bulaniyor sizde de var mı böyle birşey yoksa bana özgü birşey mi ona göre geri yollicam cevap veirirseniz sevinirim teşekürler :)
  • Ya video durdurma ozelligi var mi acabaaa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bsomerfaruk B kullanıcısına yanıt
    Peki video durdurma ozelligi var mi acaba

• Acil yardim bu makine video durduramiyor muuu

• kayıt yaparken durdurma mı yoksa oynatırken mi ?
  • Arkadaşlar ben l310 satıyorum 20 günlük daha kullanılmamış kutusu garanti belgesi herşeyi içinde media marktan aldım 500 tl ye mesaj atın indirim yaparm

• Almayı düşünüyorsan bende var daha. 20 günlük herşeyi içinde ihtiyaçtan satıyom güzel makina

• arkadaşlar ben herhangi bir arkdaşımı flu çekim yapmak istiyrm arkası bulanık şekilde olsun istyrm bu makinede bu mümkünmü ? acıılll cevapp lütfen
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.