Şimdi Ara

NIKON COOLPIX L310 (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
10
Favori
116.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: otuz3

anladım hocam, jiddi jiddi illa satacaksınız birşeyler. çokta bir şey anlamak gerekmiyor, ben sadece kullanıcıyım. lens hatası sorunlarını yaşadım (nikon, conan nokia..) yaşayanlarlada muhatab olunca olayın sıkıntısını ilave edeyim dedim. sonylerde var dediğim kamera 8mplik . hem siz zaten benden iyi biliyorsunuz, sizin derdiniz nedir Allah aşkına sayın jiddi

Dert sizde. Beni dertli zannetmeniz niye ? Bir kişinin dediğine göre bir ürün sınıfının tümüne kötü mü diyeceğiz size göre ? Allah aşkına bu dediğiniz size mantıklı bir durum olarak görünüyor mu ? Bir tek kanıt da sunamadınız bana laf ediyorsunuz. Oysa ben karşılık olarak size başka markanın modellerine ait kanıtlar koymuşum. Benim ne dediğimden size ne ? Okuyun, o kanıtları diyenlere gidin ne diyecekseniz söyleyin ! Ben kaynağı ortaya koymuşum. İstediğiniz kadar laf ile üstün gelme çabası gösterin, o kaynakları, o sorunları yaşayanları yok edebilecek misiniz ? Haydi ben sustum, kaldı ki kimim ben ! Hiç kimse, o sebeple işte kimselerin dediklerini koyuyorum ortaya. Siz ise sadece kendi tarafınızdan dediklerinizden ibaretsiniz. Bu durumu sırf bu başlık ve bu konu ile alakalı düşünmeyin. Kendinizi de koyun bir başka sayfayı okuyan birisinin yerine. Verdiğim kaynakları okurken mesela siz inandınız mı Canon'un o modellerinde lens hatası sorununun hep yaşandığına ? İnandınız ise kaynaklar sebebi ile değil mi ? Ben dediğim için değil değil mi ? İnanmadınız ise, burada sizin dediğinize neden inanılmasını istiyorsunuz ?! Allah aşkına sizin derdiniz nedir şimdi bir söyler misiniz ? Elbette bu ortamda insanlar düşüncelerini, bilgilerini dile getirecekler. Bunları dile getirirken de kaynak göstermeleri en azından kişisel ve taraflı bakış açısı ile yazılmış bilgiler olmadığının bir sağlaması olacaktır. Yapamıyorsanız yapana saldırmayın. Size ben böyle yorum yapıp demeyin, konuşmayın, derdin ne gibi tavır gösterdim mi ? E sizin derdiniz ne de siz yapıyorsunuz bu hareketi ? Baban mı aldı forumu ? Sizi mi yaptılar kimin neyi nasıl söylemesi gerektiğini uyarması gereken kişi olarak da ? ! Allah aşkına derdiniz nedir bir söyleyin lütfen de biz de bilelim.
    -
    İlk mesajlarınızda bu lens hatası sorunu Nikon Coolpix serisi içindi ! Ne oldu şimdi paranteziniz açılmış içi şişmiş, 3 marka ile dolmuş !
    quote:

coolpixlerde lens sorunu çok fazla, iki kere düşün derim

-
    quote:

kaynak gugul. fotoğraf makinası lens hatası veriyor yaz, yüzlerce şikayet bulacaksın. bizimde başımıza geldi ordan biliyom
    Esas sorun, lens arızası deyil. onu tamir etmek, ettirmek dert
    nikon p500

Yüzlerce şikayetten 8-10 tane kanıt olarak ortaya koyamadınız değil mi ? Fakat ben başka markaya ait bulup koyabildim, sizin dediğiniz kaynaktan !..
    -
    Ne satıyormuşum ben ? Bir şey sattığıma dair kanıtınız var mı ? Yok ise bu sözünüz iftira atmak olmuyor mu ? Bu musunuz siz ? Klavye arkasından işinize gelmeyene iftira atan karakter misiniz ! Memnun olduk öyle ise... Bir şey sattığımı ispat edemiyorsanız bu ettiğiniz laf karakterinizin nişanesi olarak bu mesajda güzelce dursun !

• hocam istediğiniz kadar alıntı yapabilirsiniz. coolpix almak istiyorsanız alın hayırlı olsun güle güle kullanın
    ben lens sorunu yaşadım ilave ettim aynen dediklerim gibi, ve aynen bir değişiklik yok
  • makine hem uygun hemde süper bi sey :) kim ne derse desin wlla ben bununla çekimlere gidyorum o derece :D kullanmayı bileceksi bbaşta
  • arkadaşlar ben de kararsız kalldım sizce nikon l310 mu yoksa fuji s2980 mi yardım ederseniz sevinrim
    http://www.electroworld.com.tr/p/nikon-l310-dijital-fotograf-makinesi/
    http://www.electroworld.com.tr/p/fuji-finepix-s2980-dijital-fotograf-makinesi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linking -- 18 Mayıs 2013; 23:16:29 >

• Lityum pil bulmak zor olacak sanırım yarı prof makinalarda. Ama şu makine daha iyi gibi...

http://www.hizlial.com/fujifilm-finepix-s4500-14-mp-30x-optik-zoom-30-inc-lcd-hd-video-dijital-fotograf-makinesi/03.003.4255.0172
  • meraba arkadaşlar tekrar sorucam nikon l310 mu fujifilm s2980 mi amatör değilim çok bilgim yok 400 tlden yukarı da yok
    tşk haa video çekimide güzel olsun bazı ları videoda zoom yaparken ses çıkarıyo malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi linking -- 7 Haziran 2013; 21:10:52 >
  • Merhaba arkadaşlar.

Sizce BenQ GH600 16 MP 21x nasıl bir makinadır?

Bu makina ile kıyaslanınca sizce Nikon mu , Benq mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bazan123

makine hem uygun hemde süper bi sey :) kim ne derse desin wlla ben bununla çekimlere gidyorum o derece :D kullanmayı bileceksi bbaşta

İşte bizim sıkıntımız da o ya kardeşim . Ben kullanmayı bilmiyorum doğru düzgün hem kullanmayı bilmiyorum hem de makinenin ucuzuna gidersem sonuç ne olur diyordum ? Benim kuzenim iki milyar civarı bir paraya bir tane Canon aldı hem makine çok güzel hem de kendisi işin okulunu okuyor ee nihayetinde de çekiyor birşeyler . Bir arkadaşım da var ki aynı benim gibi fotoğraf üzerine normal insandan farklı en ufak bir bilgisi yok ve 400 lira mı ne verio Fuji almıştı bir tane inanın o kadar kötü çekiyordu ki yani benim 2 mp Blackberry Curve 8520 telefon kamerasından çok da farkı yoktu . Ben de aynı hataya düşmemek için bir bilene danışma derdindeyim Sırf adı Nikon diye alıp pişman olmak istemiyorum sonuçta Fuji de o kadar kötü bir marka değil ama patlıyor işte elde

• Arkadaşlar makine 399 tl şuan almak istiyorum kullananlar bir fikir söyleyebilirmi
  • n11.com da fiyat 329 tl ayrıca 500 tl ve üzerine yüzde 11 worldpuan,alınırmı sizce?
    http://www.n11.com/nikon-coolpix-l310-siyah-dijital-fotograf-makinesi-P12638951
  • teckemre01 T kullanıcısına yanıt
    aynı fiyata L120 de buldum (hızlıal.com da)
    L120 daha üst bir modem değil mi?

ben de alacağım ama karasız kaldım L320 mi L120 mi diye?

L120 nin tanıtımı burda var. sanırımn bu daha güzel
    http://www.bascek.com/10533/nikon-coolpix-l120/
  • arkadaşlar fujifilm s2980 aldım memnunum süper bi makina ama tabi profesyonal gibi değil zaten okadar para vermem profesyönel için bence güzel bi makina 299 tl ye aldım nikona bulaşmayın derim fuji s2980 süper
  • L310 gerçekten güzel makine, düşünenlere tavsiye ederim. Yarı-DSLR'dır. Profesyonellerle karşılaştırma yapmayın. Pro'ya geçiş için kaliteli bir seçimdir. Kendi çekimlerime bakabilirsiniz. Makro çekimleri gayet iyi.

http://www.flickr.com/photos/98012726@N05/
  • Arkadaşlar ben şarjlı pil kullanıyorum, pil tipini alkalin mi lityum mu seçeceğim?
  • Lityum'u tercih etmelisin benim önerim bu
  • Linking sana bişey sorabilir miyim sen hangi mağazadan aldın 299 tl ye bende alıcam ama o fiyata yok yardımcı olabilirmisn carrefour yazmışsın fakat içindeki bir mağazadanmı aldın ??? Şimdiden teşekkür ederim ...

• teckemre01 ben carrefourdan aldım herhangi bir mağazadan değil carrefourun kendi mağazası elektronik bölümünden
    (denizli)
    carrefour
  • Nikon Coolpix L310 14Mp 21x Optic Zoom-Siyah Dijital Fotoğraf Makinesi
    bu fotograf makinesine baktığımız zaman 21 x zoom fakat digital zoomm ise 4 x digital zoom nedir? optik zoom nedir bu nasıl anlarız bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi?
  • Vatan'da indirimdeyken alıyım dedim, gayet memnunum, sadece gece çekimlerinde biraz sorun yaşıyorum, sadece ses kaydı yok ama videolarda tabikide ses kaydı oluyor ayrıca videolarda gece sorunu yok, flaş kullanımı pili çok zayıflatıyor ayrıca yanında verilen pillerle 4 günde 7000 civarı fotoğraf çektim, çok beğendim. Şarj edilebilir pil olarakta varta aldım iyi idare ediyor makineyi. Çoğu yakınlaştırılarak çekilmiştir.

Çekilmiş Fotoğraflar:http://www.flickr.com/photos/ozguozgur/

• http://www.flickr.com/photos/yasnhkan/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadde66 -- 7 Eylül 2013; 0:57:48 >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.