Şimdi Ara

Nikon D600 KULLANICILARI KULÜBÜ (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
586
Cevap
6
Favori
44.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: superbowl

Arkadaşlar şu an amazon.de fiyatı amazon.com ile aynı gözüküyor

Almanya da (Dusiburg, Köln, Dusseldorf bölgesinde yada yakınlarında) D600 ü elden alabileceğim bildiginiz duydugunuz bir dükkan var mıdır acaba ?

Almanya da şu anda en iyi fiyatlardan birini veren ve yaygın olan Saturn market var saturn.de diye bakab ilirsiniz fiyata,hemen hemen tüm büyük şehirlerinde var body fiyat son baktığımda 1599 gibi idi..%12 de VAT iade alırsınız bu fiyattan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: derin07

quote:

Orijinalden alıntı: superbowl

Arkadaşlar şu an amazon.de fiyatı amazon.com ile aynı gözüküyor

Almanya da (Dusiburg, Köln, Dusseldorf bölgesinde yada yakınlarında) D600 ü elden alabileceğim bildiginiz duydugunuz bir dükkan var mıdır acaba ?

Almanya da şu anda en iyi fiyatlardan birini veren ve yaygın olan Saturn market var saturn.de diye bakab ilirsiniz fiyata,hemen hemen tüm büyük şehirlerinde var body fiyat son baktığımda 1599 gibi idi..%12 de VAT iade alırsınız bu fiyattan...

abi peki bu VAT iade olayı nasıl oluyo. yani bu avrupadaki her dükanda geçerli mi yoksa almanyadan alıp başka bir ülkeye geçerken mi oluyor. ben belçikadayım şu an mesela, bu işlemi aldıgım yerden mi yaptırıyorum acaba

•  Nikon D600 KULLANICILARI KULÜBÜ
  • Evet USA daki tüm promosyonlar bitmiş fiyatlar eski haline dönmüş..
  • Türk Nikon Dergisi Ocak 2013 Sayısı Yayında

Türk Nikon Blog üzerinde yayınladığımız yazılardan derleyerek oluşturduğumuz Türk Nikon Dergi‘mizin 2013 Ocak sayısıyla yine beraberiz. Ocak sayısı dergimizin 2013 yılının ilk sayısı olmasının yanısıra, gezi fotoğrafçılığı serisinin başlangıcını da yapıyor ve ek olarak ilk gezi notunu sizlere sunuyor. Yeni yılın bu ilk sayısında Türk Nikon Dergi’yi sizlere sunarken, Türk Nikon ailesi olarak sizlerin sevdiklerinizle sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yıl geçirmeninizi diliyoruz. Umarız 2013 herkes için bakış açısının değiştiği barış dolu bir yıl olur.

Türk Nikon Dergi Ocak 2013 sayısı yine dopdolu bir içerikle tam 46 sayfa olarak karşımıza çıkıyor. Ek olarak sizlere Mutlu Topaloğlu’nun Nepal gezi notlarını sunuyoruz. Bu sayımızın kapağını Nikon’un aynasız kamerası Nikon 1 V1 süslüyor. Nikon 1 V1′in oldukça detaylı incelemesini Ertan Öztürk’ün anlatımıyla bulabilirsiniz. Bu sayımızın konuk fotoğrafçısı “Dijitale İnat Analog Fotoğraf” başlığıyla Hasan Bağcı olurken, her zaman olduğu gibi takipçilerimiz tarafından Türk Nikon’un Facebook uygulaması “Ben Nikon’um” uygulaması üzerinden yüklenen fotoğraflardan seçmeleri de bulabileceksiniz.

Her zaman olduğu gibi dergimizin içeriğine hızlı bir bakış atalım.

Türk Nikon Dergisi Ocak 2013 Sayısı

Nikon D600 KULLANICILARI KULÜBÜ

Yeni Çıkanlar:

Adobe Photoshop Lightroom 4.3 ve Camera Raw 7.3 Resmi Olarak Duyuruldu
    Nikon D4 İçin Firmware Güncellemesi Yayınlandı [A 1.03, B 1.02]
    Firmware Güncellemesi ile Eye-Fi Kartlar Artık Nikon D800/E Uyumlu
    İnceleme, Tanıtım, Haber

Nikon D600 Sensöründe Toz Problemi Ortaya Çıktı
    Nikon D4 ve Nikon 1′lere Ödül Yağdı [iF Product Design Award 2013]
    Nikon Yeni Lensi 58mm f/1.2 için Patent Aldı
    Nikon Avrupa’da Belirli Sayıda Nikon f/1.8 Box Edition Satıyor
    Nikon Aynasız Kameraları için Nikkor Micro 37mm f/2.4 Lens Patenti Aldı
    Nikon 2013 Yılında Hangi Ürünleri Duyuracak
    Nikon Yeni Aynasız Kameralarını CES 2013′te Duyurabilir : Nikon 1 J3 ve Nikon 1 S1
    NASA’nın Yeni “Siyah Bilye” Fotoğraflarıyla Dünyayı Bir de Gece Görün
    Lapse It : Time Lapse için Mobil Uygulama
    Detaylı Nikon 1 V1 İncelemesi

Fotoğafçının Rehberi :

Cross-Polarization Flaş Tekniği Nedir Ne İşe Yarar ?
    Bryce Bayer Anısına Bayer Renk Filtresi Nedir?
    Bebek Fotoğrafı Çekmek İçin İpuçları
    Röportaj, Konuk ve Test:

Konuk Fotoğrafçı: Hasan Bağcı “Dijitale İnat Analog Fotoğraf”

ve son olarak her zaman ki gibi güncel Nikon fiyatları:

Güncel Nikon Fiyatları

Türk Nikon Gezi Fotoğrafçılığı Eki : Nepal

Gezmek, seyahat etmek, farklı insanları ve kültürleri tanırken yeni yerler keşfetmek, her zaman insan için yenileyici ve heyecan verici olmuştur. Türk Nikon Dergi‘de Temmuz sayısı ile birlikte sunmaya başladığımız konuk fotoğrafçı eki ile, başlatmış olduğumuz dergi eki kültürüne yeni yılda gezi fotoğrafçılığını da ekliyoruz. Türk Nikon Gezi Fotoğrafçılığı serisine ilginiz gerçekten çok güzel oldu. Yakın zamanda hem Nepal hem de Kula ile bu serimize merhaba demiş olduk. İlk konuğumuz ise Mutlu Topaloğlu ve kendi anlatımıyla ve fotoğraf kareleriyle Nepal gezi notları ve fotoğrafları oluyor. Dergimizin bu sayısında 10 sayfa gezi fotoğrafçılığı eki bulunmaktadır.

Türk Nikon Dergisi güncel ve geçtiğimiz ay sayılarına Türk Nikon Dergi sayfasından ulaşabilirsiniz. Türk Nikon Dergi’si hakkında önerilerinizi, eleştiri ve varsa reklam/sponsorluk tekliflerinizi İletişim Sayfası üzerinden iletebilirsiniz.

Güncel ve eski sayıları okumak için ;

http://www.turknikon.com/dergi/

• quote:

Orijinalden alıntı: derin07

Evet USA daki tüm promosyonlar bitmiş fiyatlar eski haline dönmüş..

Yilbasi gecti artik normal.
  • forums.dpreview.com
    D600 / 3200 more shutter counts after Nikon service!: Nikon FX SLR (DF, D1-D5, D600-D850) Talk Forum: Digital Photography Review
    http://forums.dpreview.com/forums/thread/3357238

Dpreview'de sensöre toz (veya yağ) sıçramasından dolayı D600'ü servise gönderen bir adam yazmış. "Makina geri geldiğinde sensör temizdi ama perde sayısına 3200 eklenmiş" demiş.

Yağ bitene kadar fotoğraf çekip sonra sensörü temizledikleri şeklinde spekülasyon yappmışlar. İnanılır buldum :)

• arkadaşlar bu sorunlu serileri araştırmaya çalıştım ama net bişey bulamadım bilen var mı nerden bakabileceğimize? yakın zamanda almayı düşünüyorum ama kuşkuda kaldım şimdi.
  • hayyam da 24-85mm kit ile 12 taksitli fiyat 5250 bilginize(yeni seri).daha uygununu bilen varsa söylerse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doruque__

hayyam da 24-85mm kit ile 12 taksitli fiyat 5250 bilginize(yeni seri).daha uygununu bilen varsa söylerse sevinirim.

2000 dolara aldıkları makinayı 5250ye satmak iyiymiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cromartie

quote:

hayyam da 24-85mm kit ile 12 taksitli fiyat 5250 bilginize(yeni seri).daha uygununu bilen varsa söylerse sevinirim.

2000 dolara aldıkları makinayı 5250ye satmak iyiymiş.

orası öyle tabi ama el mahkum ben daha uygununa rastlamadım(taksitli olarak)
  • gövde fiyatı hayyamda 2000 dolardı ben geçen hafta aldım
    eğer istersen %9 farkla 12 taksit yapıyorlardı
    yani hesaplarsak
    nakit 3540 lira taksitlede 3860 (12 taksit)
    ben lensi istemediğim için kit fiyatı sormadım ama kit fiyatındada aynı hesap geçerlidir heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: atarustu

gövde fiyatı hayyamda 2000 dolardı ben geçen hafta aldım
    eğer istersen %9 farkla 12 taksit yapıyorlardı
    yani hesaplarsak
    nakit 3540 lira taksitlede 3860 (12 taksit)
    ben lensi istemediğim için kit fiyatı sormadım ama kit fiyatındada aynı hesap geçerlidir heralde

peki hangi lensle kullanıyorsunuz?
  • 50mmve 85mm f1,8g
    24-70mm f2,8
    birde tek tabanca hafif çıkmak için 28-300mm vr
    f değerleri yüksek ama bu lens ilk lens olarak uzun süre kullanılabilir
    ayrıca uzun vadede oluşturulacak lens takımına etkisi olmaz ff makineyle gelen kit lensi eninde sonunda değişir
    alım satımdan zarar edelir ff makine değişse bile tatil için hafif dolaşmak için 28-300mm her daim işe yarar
    tabi bu benim düşüncem
    fiyatıda 1100 dolardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atarustu -- 16 Ocak 2013; 16:46:39 >
  • quote:

Ne yeni serisi yahu kim söylüyor o kuruklu yalanı..
  • Gerçek payı var muhakkak 800 kare civarı ıslak sildim (Eclipse sıvı temizleme 1 damla ve fulframe 3 no temizleme çubuğu ile) 1500 kare de şu an halen tek eklenen spot yok inşallah böyle devam ederiz...
  • Arkadaşlar elimdeki 50 mm f/1.8 D ve 35 mm f/1.8 G lenslerimi başka lense kaynak yaratmak amacıyla satıyorum.
    Her ikisi de çok temizdir.
    İlgilenen arkadaşlar PM yolu ile ulaşabilir. Teşekkürler.

İlan Linki:
    http://forum.donanimhaber.com/m_70408046/tm.htm
  • 1000 kare sonrasi ikinci defa blower ile temizledim. Sensorun sol alt bitiminde yarisi sensorun disinda kalmis ufak ve tam belirgin olmayan bir toz kaldi sadece cikmayan. 60D kullanirken de cikmayan bir tozum vardi ilk 1000 karedeyken yani sorun yok diyebiliriz. Yanliz sunu farkettim seri cekim yapinca iyi toz atiyor makine :)

downtown Pittsburgh

Cathedral of Learning

105mm f2.5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skylineGTR_34 -- 20 Ocak 2013; 16:56:03 >

• Kar

• quote:

Orijinalden alıntı: skylineGTR_34

Kar

Hocam karın böyle yuvarlak yuvarlak çıkması için enstantaneyi kaça ayarlıyorsun? Ben kar yağdıgında tutturamadım ayarını, 1/90 da falan çizgiye yakındı daha çok, süreyi kısaltınca da ışık yetmiyordu kurtarmıyordu gariban K20D

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.