Şimdi Ara

NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.018
Cevap
34
Favori
390.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bu firmware hakkında birşey soracam..Dediğin işlemlerin hepsini yaptım kartı çıkardım tekrar actım..Guncelleme olmuş..Yalnız sd karttakı dosya duruyor..kartı tekrar makineye takmadan pc den sileyim mi yoksa kalması gerekiyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cromartie

quote:

Orijinalden alıntı: bari

quote:

Orijinalden alıntı: wntln

peki video cekiminde süre yada kapasite kısıtlaması var mı?

tekrardan selam

Ben açıkçası hiç maxsimum süre kayıt denemedim ama daha önceden yaptığım araştırmalar dan hatırladığım tek seferde maximum 20 dakika ..

siz nerden ve ne kadara aldınız d7000i?

ben gittigidiyor sitesinden aldım ..

bu arkadaştan 504 işlemde %100 olumlu puanı var ve gerçekten ilgili biri ..

http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/nikon-d-7000-18-105-vr-kit-hediyelidir-46657043

3250 tl idi %10 anlık indirim ile 2925 liraya aldım ve 12 taksit ile ... ban göre iyi bir alışveriş .. tavsiye ederim ..

• quote:

Orijinalden alıntı: errddm

Hocam bu firmware hakkında birşey soracam..Dediğin işlemlerin hepsini yaptım kartı çıkardım tekrar actım..Guncelleme olmuş..Yalnız sd karttakı dosya duruyor..kartı tekrar makineye takmadan pc den sileyim mi yoksa kalması gerekiyor mu?

ilerisi için saklayacaksan pc de ben nikon diye bir klasör açtım orayada firmware diye başka bir klasör daha açtım ve orada saklıyorum .. sd karttan sil gitsin işi bitti ..
  • quote:

quote:

Hocam bu firmware hakkında birşey soracam..Dediğin işlemlerin hepsini yaptım kartı çıkardım tekrar actım..Guncelleme olmuş..Yalnız sd karttakı dosya duruyor..kartı tekrar makineye takmadan pc den sileyim mi yoksa kalması gerekiyor mu?

ilerisi için saklayacaksan pc de ben nikon diye bir klasör açtım orayada firmware diye başka bir klasör daha açtım ve orada saklıyorum .. sd karttan sil gitsin işi bitti ..

Teşekkürler ilginize
  • quote:

quote:

quote:

Teşekkürler ilginize

teşekküre gerek yok bu forum bunu için var ..

Çektiğin genel anlamdaki resimleride paylaşırsan çok sevinirim

• 2 hafıza kartı yuvası var, peki yuvaların desteklediği kart kapasite sınırı var mı? mesela 16GB - 16GB takılabilir mi ki?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler ilginize

teşekküre gerek yok bu forum bunu için var ..

Çektiğin genel anlamdaki resimleride paylaşırsan çok sevinirim

Makineyi daha yeni aldım sayılır..Henüz fotoğrafçılık hakkında da çok bir deneyimim yok..Bu hafta eğitime başlıcam kısmetse..Çektiğim kareleri paylaşırım..

• quote:

2 hafıza kartı yuvası var, peki yuvaların desteklediği kart kapasite sınırı var mı? mesela 16GB - 16GB takılabilir mi ki?

sınır var evet para ... bende şu anda 1 adet 16gb class 10 sd kart , ve bir adet 8 gb kart var .. ama bana yetiyor ... alet 32 ve üstünü destekliyor sanıyorum ( 32gb kesin destekliyor )
  • 2 adet SD kart girişi var ve bunlar değişik işlevler için ayarlanabiliyor..

3 seçenek var..

Örnek olarak 8+8 takıp 16 gb lık bir hafıza elde edilebiliyor

8+8 takılıp çekilenleri 2 karta birden kaydedip 2 adet kart dolduruyor..

8+8 takılıp birine RAW formatında birine JPEG formatın kayıt yapılabiliyor..
  • bari gece gece sıktım sorularımla ama son bir soru... mesela yuva1'de 16-Gb class-10 var, yuva2'de 8GB-class-6 kart var. resimler için yuva2 yi videolar için yuva1 i seçme gibi şansımız var mı yoksa boş bidon dolar diğerine geçer mantığında mı makine

makineyi almadan yaptığım fanteziye bak
  • quote:

bari gece gece sıktım sorularımla ama son bir soru... mesela yuva1'de 16-Gb class-10 var, yuva2'de 8GB-class-6 kart var. resimler için yuva2 yi videolar için yuva1 i seçme gibi şansımız var mı yoksa boş bidon dolar diğerine geçer mantığında mı makine

var var .. istersen 1. kart image 2. kart video için ayarlanabiliyor .. gayet iyi makine ben çok araştırdım ve memnunum iyiki almışım dedim kendime .. Tavsiye ederim ..

• quote:

quote:

bari gece gece sıktım sorularımla ama son bir soru... mesela yuva1'de 16-Gb class-10 var, yuva2'de 8GB-class-6 kart var. resimler için yuva2 yi videolar için yuva1 i seçme gibi şansımız var mı yoksa boş bidon dolar diğerine geçer mantığında mı makine

var var .. istersen 1. kart image 2. kart video için ayarlanabiliyor .. gayet iyi makine ben çok araştırdım ve memnunum iyiki almışım dedim kendime .. Tavsiye ederim ..

O nerden ayarlanıyor acaba?

Slot 2 deki kartın rolü bölümünde 3 seçenek var..

Kapasite aşımı
    Yedekleme
    RAW+JPEG

• valla ibre D7000'e çok kaydı @erddm ve bari teşekkürler cevaplarınız için.
  • quote:

quote:

quote:

O nerden ayarlanıyor acaba?

Slot 2 deki kartın rolü bölümünde 3 seçenek var..

Kapasite aşımı
    Yedekleme
    RAW+JPEG

erdem selam

makinenin shooting menusüne gir ..

orada movie settings var ..

oradanda destination kısmından videoyu nereye kayıt yapacağının kararını verebilirsin 1. yuva yada 2. yuva diye ..

• Gittigidiyor'da %8 indirim başladı, gel de makineyi alma
  • quote:

Gittigidiyor'da %8 indirim başladı, gel de makineyi alma

selam

ben bu arkadaştan aldım bir incele istersen .. ama ben 12 taksitle almıştım şimdi 3 taksit

http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/nikon-d-7000-18-105-vr-kit-hediyelidir-44781817

• quote:

quote:

selam

ben bu arkadaştan aldım bir incele istersen .. ama ben 12 taksitle almıştım şimdi 3 taksit

http://urun.gittigidiyor.com/fotograf-kamera/nikon-d-7000-18-105-vr-kit-hediyelidir-44781817

senin aldığın makinenin seri no'su ne? bakabilirmisin? seri no'su 1-2-3-4 ile başlayanların ilk üretilen seriler olduğu ve D7000 için geçen hotpixel- backfocus problemlerinin bu serilerde karşılaşılabileceği rivayeti var yabancı forumlarda. 5-6 ile başlıyorsa 2. parti olduğu ve bu hataların giderildiği söyleniyor ne kadar doğru bilemem !

• quote:

quote:

quote:

selam

senin aldığın makinenin seri no'su ne? bakabilirmisin? seri no'su 1-2-3-4 ile başlayanların ilk üretilen seriler olduğu ve D7000 için geçen hotpixel- backfocus problemlerinin bu serilerde karşılaşılabileceği rivayeti var yabancı forumlarda. 5-6 ile başlıyorsa 2. parti olduğu ve bu hataların giderildiği söyleniyor ne kadar doğru bilemem !

benim makine seri no 80 ile başlıyor ..

• Fiyatı sizce uygun mu arkadaşlar? Birde bu site hakkında bilgisi olanlar varsa görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim ilk defa duydun bu siteyi güvenemiyorum bir anda

http://www.sanalpazar.com/Nikon-D7000-Body-ucretsiz-Kargo__isp1525306
  • quote:

Orijinalden alıntı: noproblem05

Fiyatı sizce uygun mu arkadaşlar? Birde bu site hakkında bilgisi olanlar varsa görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim ilk defa duydun bu siteyi güvenemiyorum bir anda

http://www.sanalpazar.com/Nikon-D7000-Body-ucretsiz-Kargo__isp1525306

valla anladığım kadarı ile bu arkadaş yurtdışından getirtecek makineyi yani elinde yok .. ben geçenlerde amerikadan bot getirdim az kalsın gümrükte kalıyordu ki limitler şu anda 75 € yani makinenin takılma olasılığı çok yüksek .. site konusunda ise % 5 komisyonla çalışıyor ve ben buradan galaxy s2 aldım ama aynı gün kargo ile problem olmadı .. ama senin ürün 10 gün sonra gelecek 10 güne kadar ne olur satıcı takip numarası girerse ve 3 gün içinde site parayı satıcıya aktarırsa ne olur .. off çok stresli iş bence elde ürün olmayan adamdan ve 30-40 işlem yapmamış bir kişiden , ki itabarı en az %98 olmadan sakın alma .. sonrda kafayı lara vurma

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.