Şimdi Ara

NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU (371. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.018
Cevap
34
Favori
391.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 60d den d7000e karar verdim. fiyatta bu kadar dusmusken kacirmamak lazim. simdi olay tamron 17-50 vcsiz mi alayim yoksa nikon 55-200 vr mi yoksa 18-105 vr mi ne dersiniz tak gez icin ne onerirsiniz tamron 17-50 gonlum ondan yana. ne onerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözü geçen 3 objektifi de hem nikon D90'da ve hemde Nikon D7000'de kullanıyorum. Hepsini "0" olarak garantili şekilde aldım. Ancak, Tamron 17-50 non vc objektifimden her iki makinemde de istediğim sonuçları alamadım. Bu makinelerde gerek 18-105 VR ve gerekse 55-200 VR harikalar yaratıyor. Bu sanırım benim şanssızlığım. Tamron 17-50'yi tripod ve kablolu tetikleyici ile bir çok diyafram ve enstantane ayarında da denediğimde keskinlik konusunda beklentimi karşılamadı. Bunun üzerine yetkili distribütörü ile bağlantı kurdum. Satmış oldukları malın arkasında son derece sağlam bir şekilde duruyorlar. Objektifi, kalibrasyon için hemen istediler ve yapılan kalibrasyondan sonra geri gönderdiler. Tam olarak deneme yapamamış olmama rağmen eskisine göre olumlu yönde oldukça farklı olduğunu söyleyebilirim. Bu durum her marka objektifte yaşanabilir. Ben her iki makinemde de özellikle Nikon 18-105 VR'den son derece memnunum. Nikon 55-200'de fiyatına göre harika bir objektif. Tak-gez kullanım için odak aralığı uygun değil bence. Düşük ışık koşullarında Tamron 17-50 fiyatına göre en iyi objektiflerden biridir. Zor bir kararın arifesindesiniz.

• bari B kullanıcısına yanıt
    bari hocam yorumlarınız için teşekkür ederim ustaların yorumları ve senin yorumların benim için özellikle çok önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: bari

quote:

Orijinalden alıntı: zyzgn

ayasofya gezimden birkare

NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU

Selam.. 2.resimde gene hafif sola doğru yamukluk var bunun dışında bana göre güzel ben birde belki beyaz Dengesi Ayarı yapabilirdim çünkü çok kırmızı kalmış gerçeği ortaya renk değildir mutlaka...

bari hocam photoshopta sizin söylediğiniz 2. fotoğrafa hue/saturatıon kısmından biraz ayar yapmaya çalıştım ama acaba yanlış yerden mi yapıyorum yanlış yapıyorsam bilgilendirirseniz sevinirim saygılarımla
     NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU

• ayasofya gezimden
  •  NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU
  • quote:

Orijinalden alıntı: sailman77

Sözü geçen 3 objektifi de hem nikon D90'da ve hemde Nikon D7000'de kullanıyorum. Hepsini "0" olarak garantili şekilde aldım. Ancak, Tamron 17-50 non vc objektifimden her iki makinemde de istediğim sonuçları alamadım. Bu makinelerde gerek 18-105 VR ve gerekse 55-200 VR harikalar yaratıyor. Bu sanırım benim şanssızlığım. Tamron 17-50'yi tripod ve kablolu tetikleyici ile bir çok diyafram ve enstantane ayarında da denediğimde keskinlik konusunda beklentimi karşılamadı. Bunun üzerine yetkili distribütörü ile bağlantı kurdum. Satmış oldukları malın arkasında son derece sağlam bir şekilde duruyorlar. Objektifi, kalibrasyon için hemen istediler ve yapılan kalibrasyondan sonra geri gönderdiler. Tam olarak deneme yapamamış olmama rağmen eskisine göre olumlu yönde oldukça farklı olduğunu söyleyebilirim. Bu durum her marka objektifte yaşanabilir. Ben her iki makinemde de özellikle Nikon 18-105 VR'den son derece memnunum. Nikon 55-200'de fiyatına göre harika bir objektif. Tak-gez kullanım için odak aralığı uygun değil bence. Düşük ışık koşullarında Tamron 17-50 fiyatına göre en iyi objektiflerden biridir. Zor bir kararın arifesindesiniz.

Şuan için Tamron 17-50 non vc de karar kıldım. Spot piyasasına bakıyorum. Eğer 900 falansa hiç gerek yok fotografium distribütör taksitli 900 e veriyor. 55-200vr belki ilerleyen zamanlarda alırım zaman gösterir ama d7000 yanına fotoğrafçılığa merak saldığımdan beri istediğim lensi, Tamron 17-50 non vc yi alacağım kısmetse. 1400 e d7000 body bulunuyormuş doğubankta, kalana da eğer olursa 600 falan 17-50 alırım, bulamazam gider fotografium veya vatandan 900 e garantili alırım.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Bundan sonrasını zaman gösterecek. Umarım d7000 ile fotoğraflarımı burada paylaşma imkanı bulurum.

Işığınız bol olsun

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bari

quote:

ayasofya gezimden birkare

NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU

Selam.. 2.resimde gene hafif sola doğru yamukluk var bunun dışında bana göre güzel ben birde belki beyaz Dengesi Ayarı yapabilirdim çünkü çok kırmızı kalmış gerçeği ortaya renk değildir mutlaka...

bari hocam photoshopta sizin söylediğiniz 2. fotoğrafa hue/saturatıon kısmından biraz ayar yapmaya çalıştım ama acaba yanlış yerden mi yapıyorum yanlış yapıyorsam bilgilendirirseniz sevinirim saygılarımla

video beyaz ayarı hakkında bilgi verebilir

]
    ufuk cigisi düzeltme
    ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bari -- 5 Kasım 2013; 11:33:49 >

• süper bilgiler bari hocam teşekkürler yarın bunun denemesine çalışacağım
  • slm arkadaşlar,

nikon marka 18-200 vr lens bakıyorum.ucuza nerden temin edebilirim?ayrıca çok temiz olmak koşulu ile 2.elde olabilir.

teşekkür ederim şimdiden.
  • quote:

süper bilgiler bari hocam teşekkürler yarın bunun denemesine çalışacağım

Beğenmene. Sevindim umarım işine yarar

• quote:

Orijinalden alıntı: home34

slm arkadaşlar,

nikon marka 18-200 vr lens bakıyorum.ucuza nerden temin edebilirim?ayrıca çok temiz olmak koşulu ile 2.elde olabilir.

http://www.sahibinden.com/fotograf-kamera-lens-filtre-lensler?a10472=144479&a10468=144420

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-fotograf-kamera-lens-filtre-nikon-18-200mm-vr-ii-lens-sifir-kapali-kutu-erindigital-de-142647094/detay

Firmayi tanıyorum izmirden güvenebilirsiniz. Sıfır olması zaten büyük bir artış senin için fiyatta iyi bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bari -- 6 Kasım 2013; 8:06:15 >

• 35mm d700

• quote:

Orijinalden alıntı: home34

slm arkadaşlar,

birde buraya göz atın derim

http://www.akakce.com/objektif/en-ucuz-canon-ef-s-18-200mm-f-13-5-5-6-is-fiyati,539185.html
  • teşekkür ederim arkadaşlar,

ilgilenicem.bakalım güzel bir fiyat yakalarız inşallah.
  • bayramdan bir kare
  • Arkadaşlar,
    Sokak fotoğraflarınızı paylaşabileceğimiz bir başlığın olmadığını fark ettim ve kendimce bunun bir eksik olduğunu düşündüm. Dileyen herkesi beklerim:

http://forum.donanimhaber.com/m_83609734/f_//tm.htm#83609734
  • alan derinliği çalışmam
  • quote:

Orijinalden alıntı: skid_row

Arkadaşlar,
    Sokak fotoğraflarınızı paylaşabileceğimiz bir başlığın olmadığını fark ettim ve kendimce bunun bir eksik olduğunu düşündüm. Dileyen herkesi beklerim:

http://forum.donanimhaber.com/m_83609734/f_//tm.htm#83609734

Guzel konu olur ..

• Garantili, sorunsuz, temiz D7000 (19500 civarı shuter) satılıktır [ilanı haftasonuna doğru açacağım].

Garantili, sorunsuz, temiz Tamron 17-50 F2.8 (çok iyi bir kopya) satılıktır.

Sorunsuz, temiz, Sigma 70mm F2.8 makro satılıktır.

İlgilenen olur inşallah.
    Satış sebebim para lazım, FX alıcaz inşallah
  • 
Sayfa: önceki 369370371372373
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.