Şimdi Ara

NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU (373. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.018
Cevap
34
Favori
391.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yukarıda yazılan herseye katılıyorum... Şu anda FF makine alacaksınız Kaldıki bende d800var( Image boyutu çok fazla büyük stok için ama kalitesi süper o ayrı) D700 en guzel ve akıllıca tercih... Video ile işiniz (profesyonel anlamda) - yoksa....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek sıkıntı imaj boyutundaki büyüklük olsa HDD alınır yine aşılır problem değil.

Ancak bir D800 ün çekeceği 50mb lık fotoğrafı işlemek var birde D700 ün 20mb lık fotoğrafını.
    D800 insana fotoğraf babında bir seviye atlatabilir evet ama bilgisayarda da upgrade yapma zorunluluğu doğurur.

Ben MAC mini kullanıcısıyım.
    i5 2.3 + 8gb ram
    20-25mb lık RAW lar benim için ideal ama daha büyüğe girdim mi daha hızlı CPU daha fazla ram lazım.

Ne büyük kayıp ki benim model de max. 8gb ram destekliyormuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SebastianTR

Tek sıkıntı imaj boyutundaki büyüklük olsa HDD alınır yine aşılır problem değil.

Ancak bir D800 ün çekeceği 50mb lık fotoğrafı işlemek var birde D700 ün 20mb lık fotoğrafını.
    D800 insana fotoğraf babında bir seviye atlatabilir evet ama bilgisayarda da upgrade yapma zorunluluğu doğurur.

Ben MAC mini kullanıcısıyım.
    i5 2.3 + 8gb ram
    20-25mb lık RAW lar benim için ideal ama daha büyüğe girdim mi daha hızlı CPU daha fazla ram lazım.

Ne büyük kayıp ki benim model de max. 8gb ram destekliyormuş.

Sana su ta siteyi yapabilirim ram artırmak yada bilgisayarı degistirmek yerine direk hdd olarak 128 yada 256 SSD tak bilgisayarına ve upgrade olayını unut baya bir süre benim bilgisayarı arkadaşım tavsiyesi ile 256 ssd taktım ve su anda Windows7, 8 saniyede açılıyor.. Kesinlikle tavsiye edebilirim...

• SSD çılgınlığı burayıda sarmış

Bari bilgisayar konusunda bilgin ne seviye bilmiyorum herkese SSD önerme.
    Her PC ye SSD takılmaz, her PC nin SSD ye ihyitacı olmaz, her PC SSD ile kanat takıp uçmaz.

8sn de windows açılması o bilgisayarın hızlı çalıştığı anlamına gelmez.

Ha şunuda ekliyeyim. 550mb/sn SSD kullanıcısıyım uzun süredir
  • @çağlar43
    Diger lenslerini unutmaya hazir ol

Sevgili arkadaslar:) 70-200 ve ya benzer nitelikte bir lens kullanacaksaniz zaten kafadan her govde ile 2 kg'a yakin bir agirlik tasiyacaksiniz. Hali ile d700 iyidir;)
    Imaj boyutu yeterli ve kapasite konusunda sorun olmuyor. Zaten soylenecek her seyi soylemissiniz:)
    Sener ve Ercan Abi sagolsunlar:)) dogru yolu buldum sayelerinde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skid_row -- 16 Kasım 2013; 18:29:49 >
  • Benim zaten bir kilo şikayetim yok canım taşırız yeter ki üzmesin bizi
    Yoksa başım üstünde yeri var her daim
  • quote:

Orijinalden alıntı: skid_row

@çağlar43
    Diger lenslerini unutmaya hazir ol

Sevgili arkadaslar:) 70-200 ve ya benzer nitelikte bir lens kullanacaksaniz zaten kafadan her govde ile 2 kg'a yakin bir agirlik tasiyacaksiniz. Hali ile d700 iyidir;)
    Imaj boyutu yeterli ve kapasite konusunda sorun olmuyor. Zaten soylenecek her seyi soylemissiniz:)
    Sener ve Ercan Abi sagolsunlar:)) dogru yolu buldum sayelerinde

Beş gündür lens bekliyorum hepsiburada sağolsun gene mağdur etti 5 gündür bekliyorum daha tedarik edecekler ürün satışınızda durdurmuşlar büyük ihtimalle siparişi iptal edecekler.bi gelse diğerlerini unutmaya hazırım:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• slm arkadaşlar,

yurtdışından yeni getirdiğim d7000 ve nikon 18-300 vr lensimi kit halinde satıyorum.almak isteyenler pmden ulaşabiliriler.makineyler 20-30 poz çektim.
    iyi akşamlar.
  • quote:

SSD çılgınlığı burayıda sarmış

Bari bilgisayar konusunda bilgin ne seviye bilmiyorum herkese SSD önerme.
    Her PC ye SSD takılmaz, her PC nin SSD ye ihyitacı olmaz, her PC SSD ile kanat takıp uçmaz.

8sn de windows açılması o bilgisayarın hızlı çalıştığı anlamına gelmez.

Ha şunuda ekliyeyim. 550mb/sn SSD kullanıcısıyım uzun süredir

Ilk bilgisayarım turbo tuşu ile hızı 2mhz olan bir pc idi 5000 dolara almıştık tahminim sen daha yeni doğmuştun yada yeni yeni yürüyordun belki... Ssd kullanıcisiysan bir fotoğraf dosyasının lightroom da ssd olan bir disk ile normal bir hdd olan disk üzerindeki açılma zamanını bilmen lazım Kaldıki bu hızı 16 ram a sahip bilgisayarda bile elde edemezsin ssd benim sana tavsiye nedeniyle ram upgrade den daha fazla verim alacağını bildiğim içindi... 8 snde bilgisayar açılması onun işlemleri ssd üzerinde yaptığı için hızlı olmasi anlamına gelirkaldiki ssd takıldığı her sisteme gözle gorulur bir performans artışı sağlar ram e kıyasla... Ssd kullanıyorsan zaten bunu bilmen lazımdı ama neyse... Tavsiye benden...

• Bari bırak şimdi 2mhz i falan taş devrinde kaldı onlar. SataI Sata III nedir bilirmisin?
  • quote:

Bari bırak şimdi 2mhz i falan taş devrinde kaldı onlar. SataI Sata III nedir bilirmisin?

Sen daha iyi bilirsin.. Sen eğer hala bir bilgisayarda HDD i SSD ile değiştirdiğinde bilgisayarda uygulamalarda yazma ve okumadan kaynaklanan çalışma hizinda artisin olmayacaguni dusunuyirsan seninle zaten tartisacak bir konum yok..SATA 2 mis 3 mus onlar sonraki konular ..adam makinesini 16 RAM a upgarade mi performans artisi sağlar yoksa SSD ile değiştirerek mi sen bana bundan haber ver..yoksa sen benden çok bilgilisindir tabi kullanici olarak . sen daha yürürken ben basic ve assembly ile program yaziyordum..neyse herkesin bilgisi kendine demekki insanca ve dostça kimseye tavsiye vermeywceksin bazi kişiler bunu kaldiramiyor...hitap seklini degustirmelisin bence sadece sunu desen yeterdi..sağol Bari bende zaten SSD var ama beni kesmiyor ..ama sen İlla kendinin bilgi seviyesini başkaları ile yaristirma cabasindasin kaldiki son mesajinda bu acikca gözüküyor..
    Tamam tavsiyemi unut..sen daha iyisini bilirsin. Dostça bir tavsiye yi yarisa çevirdin .. :)

• Kullanıdığınız pc nin sata 3 desteği varsa ssd den sonra hızına şaşırıp kalırsınız ama sata 2 ve daha altında bu fark çok bariz hissedemeyebilrsiniz , ayrıca şuan güncel i7 16 gb ram olan bir pcde 5200 rpm hdd hızı ciddi biçimde düşürüyor artık bu makinelrde kesinlikle ssd olmalı
  • canon 650d mi yoksa nikonun bu modeli mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • II.Mehmed kullanıcısına yanıt
    video için ise magic lantern yararları için 650D derim ben,ama fotoğrafçılık üzerine ise kesinlikle D7000
  • quote:

Orijinalden alıntı: bari

quote:

Bari bırak şimdi 2mhz i falan taş devrinde kaldı onlar. SataI Sata III nedir bilirmisin?

Sen daha iyi bilirsin.. Sen eğer hala bir bilgisayarda HDD i SSD ile değiştirdiğinde bilgisayarda uygulamalarda yazma ve okumadan kaynaklanan çalışma hizinda artisin olmayacaguni dusunuyirsan seninle zaten tartisacak bir konum yok..SATA 2 mis 3 mus onlar sonraki konular ..adam makinesini 16 RAM a upgarade mi performans artisi sağlar yoksa SSD ile değiştirerek mi sen bana bundan haber ver..yoksa sen benden çok bilgilisindir tabi kullanici olarak . sen daha yürürken ben basic ve assembly ile program yaziyordum..neyse herkesin bilgisi kendine demekki insanca ve dostça kimseye tavsiye vermeywceksin bazi kişiler bunu kaldiramiyor...hitap seklini degustirmelisin bence sadece sunu desen yeterdi..sağol Bari bende zaten SSD var ama beni kesmiyor ..ama sen İlla kendinin bilgi seviyesini başkaları ile yaristirma cabasindasin kaldiki son mesajinda bu acikca gözüküyor..
    Tamam tavsiyemi unut..sen daha iyisini bilirsin. Dostça bir tavsiye yi yarisa çevirdin .. :)

Ben daha iyisini bilmiyorum ben biliyorum sadece.
    Bir çok kişi sata3 bilgisayara SSD taktırıp uçuyorum ben diye internette konuştuğu için bir çok sataI/II bilgisayara SSD taktım.
    Hiç birşey havalanmadı.

Ram farklı birşey, CPU farklı birşey, HDD farklı birşey, VGA farklı birşey.
    Hepsinin getirisi farklı birşey.
    Neyi nerde kullanacağını bilmek lazım.

Sana hitap şeklim konusunda bir şikayetin varsa ihbar edebilirsin.
    Ancak ne diye hitap edeceğim?

Benden büyük müsün, küçük müsün? adın ne? memleketin ne? çapın ne? Ben nerden bileyim.
    FBI ajanı gibi herşeyinizi sakladığınız için bir profil oluşturup ad yaş gibi bilgiler bile girmiyorsanız nasıl bir hitap bekliyorsun (uz) anlamak güç.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bari

quote:

Ben daha iyisini bilmiyorum ben biliyorum sadece.
    Bir çok kişi sata3 bilgisayara SSD taktırıp uçuyorum ben diye internette konuştuğu için bir çok sataI/II bilgisayara SSD taktım.
    Hiç birşey havalanmadı.

Ram farklı birşey, CPU farklı birşey, HDD farklı birşey, VGA farklı birşey.
    Hepsinin getirisi farklı birşey.
    Neyi nerde kullanacağını bilmek lazım.

Sana hitap şeklim konusunda bir şikayetin varsa ihbar edebilirsin.
    Ancak ne diye hitap edeceğim?

Benden büyük müsün, küçük müsün? adın ne? memleketin ne? çapın ne? Ben nerden bileyim.
    FBI ajanı gibi herşeyinizi sakladığınız için bir profil oluşturup ad yaş gibi bilgiler bile girmiyorsanız nasıl bir hitap bekliyorsun (uz) anlamak güç.

Bilgisayarın uçması farklı bir sey performans artışı farklı birşey SSD ile bilgisayar uçmaz ama gözle görülür bir performans artşı sağlarsınız.Kimse SSD işlemci yerine geçer dopign yapar demiyor ama hızlı ver alışverişi sisteme güç sağlar

• Arkadaşlar elimde 35 1.8 ve 55-200 vr mevcut. Her ikisi de sıfır ayarında. 55-200 3 aylık karfo garantili. Çok uygun fiyatlar ihtiyacı olan kaçırmasın.

35 1.8 400 TL
    55-200 vr 330 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax50

Arkadaşlar elimde 35 1.8 ve 55-200 vr mevcut. Her ikisi de sıfır ayarında. 55-200 3 aylık karfo garantili. Çok uygun fiyatlar ihtiyacı olan kaçırmasın.

35 1.8 400 TL
    55-200 vr 330 TL

Bu fiyatlar çok uygun değil .. Deli işi .. iki lenside kullanmış biri olarak kesinlikle tavsiye edebilirim .. özellikle 35mm keskinliği süper .. 55-200 de gün ısığında çok iyi neticeler alabileceğiniz lens ve fiyatları çok ama çok ama çok iyi .. kaçırmayın derim ..
  • Going to home .. ...

Camera Nikon D800
    Exposure 0.003 sec (1/320)
    Aperture f/6.3
    Focal Length 50 mm
    ISO Speed 100
    Exposure Bias -2/3 EV

NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU
  • İzmir Damlacık Camii

Camera Nikon D800
    Exposure 0.004 sec (1/250)
    Aperture f/6.3
    Focal Length 50 mm
    ISO Speed 100
    Exposure Bias -2/3 EV

NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU
  • 
Sayfa: önceki 371372373374375
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.