Bildirim
NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU (374. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
-
-
bir kedide benden gelsin ..
Camera Nikon D800
Exposure 0.001 sec (1/1000)
Aperture f/1.6
Focal Length 50 mm
ISO Speed 100
Exposure Bias -2/3 EV
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bari -- 19 Kasım 2013; 21:55:24 > -
-
Selam,
Tokina 12 - 24 f/4 var, ikinci el ama çizik bile yok, mekanizmaları sağlam, kauçuklarında aşınma da yok.
850 TL dediler, fiyat nasıl ?
İyi fiyat ne seviyededir ? -
quote:
Orijinalden alıntı: menerio
Selam,
Tokina 12 - 24 f/4 var, ikinci el ama çizik bile yok, mekanizmaları sağlam, kauçuklarında aşınma da yok.
850 TL dediler, fiyat nasıl ?
İyi fiyat ne seviyededir ?
Fiyat gayet iyi hayırlı olsun ama sahibinden comda daha uygurları var haberinolsun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağlar43 -- 20 Kasım 2013; 19:34:45 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Henüz pazarlık yapmadık, ilk sorduğumda aldığım fiyat buydu.
Sahibinden üzerinde 100 TL daha düşük seviyeler gördüm.
Incelemeleri okudum, benim gibi başlangıç seviyesi kullanıcı farkı anlamaz diyorlar.
Nikon 10 - 24 ile arasında çok fark var, o kadar farka değecek bir artı getirmez diye düşünüyorum.
Bakalım karar aşamasındayız :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Incelemeleri okudum, benim gibi başlangıç seviyesi kullanıcı farkı anlamaz diyorlar.
Nikon 10 - 24 ile arasında çok fark var, o kadar farka değecek bir artı getirmez diye düşünüyorum.
f4 ???? ben olsam senin yerine d7000 varken bende almak istediğim lens olan tokina 11-16 f2.8 i tercih ederdim .. bir incele senin için mükemmel bir seçim olacaktır bence .. lensin keskinliği falan süper + f2.8 .. mordoğanda akşam çatalkaya üzerinden erken batar unutma :) f4 yani ..
bir incele
http://www.flickriver.com/groups/tokina11-16mm/pool/interesting/
http://www.sahibinden.com/fotograf-kamera-lens-filtre-lensler?a10462=144366&a10468=144439
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bari -- 20 Kasım 2013; 22:10:36 >
-
bari haklı bende 11-16 aldım 2.el kısmetse cuma elimde olacak efsane lens sabırsızlıkla bekliyorum -
Dönünce araştıralım, ben sabah Nevşehir'e geldim.
Gece Ürgüp'teyim, sabah biraz gezmeye çalışacağım, öğlen uçağı ile dönüyorum İzmir'e.
35mm ile artık ne çıkarsa, Tokina olsaydı keyifli olurdu tabi.
Yani 1.000 TL ayarla diyorsunuz kısaca, ben öyle anladım. :) -
quote:
Orijinalden alıntı: bari
quote:
f4 ???? ben olsam senin yerine d7000 varken bende almak istediğim lens olan tokina 11-16 f2.8 i tercih ederdim .. bir incele senin için mükemmel bir seçim olacaktır bence .. lensin keskinliği falan süper + f2.8 .. mordoğanda akşam çatalkaya üzerinden erken batar unutma :) f4 yani ..
bir incele
http://www.flickriver.com/groups/tokina11-16mm/pool/interesting/
http://www.sahibinden.com/fotograf-kamera-lens-filtre-lensler?a10462=144366&a10468=144439
11-16 lensi sonunda aldım geniş aşı lens daha çok manzara çekimlerinde kullanacağım objektifi korumak aynı zamanda işe de yaraması açısından polarize mi uv filtre mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çağlar43 -- 21 Kasım 2013; 22:10:22 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
Oncelikle hayirli olsun:)
Manzara cekiminde kullanacaksan polarize tercih edebilirsin. Kullanimi kolay degildir;) genis aci lenslerde daha da zordur.
Uv yi emsin, objektifi de korusun diyorsan guzel bir uv filtre alabilirsin. Kisacasi ikisinin kullanim alani senin tercihine bagli.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skid_row -- 22 Kasım 2013; 7:46:06 >
quote:
Orijinalden alıntı: bari
quote:
Orijinalden alıntı: madmax50
Arkadaşlar elimde 35 1.8 ve 55-200 vr mevcut. Her ikisi de sıfır ayarında. 55-200 3 aylık karfo garantili. Çok uygun fiyatlar ihtiyacı olan kaçırmasın.
35 1.8 400 TL
55-200 vr 330 TL
Bu fiyatlar çok uygun değil .. Deli işi .. iki lenside kullanmış biri olarak kesinlikle tavsiye edebilirim .. özellikle 35mm keskinliği süper .. 55-200 de gün ısığında çok iyi neticeler alabileceğiniz lens ve fiyatları çok ama çok ama çok iyi .. kaçırmayın derim ..
55-200 ü bilmiyorum ama 35mm'yi zaten herkes 400'den satıyor abi. fiyat o yüzden çok iyi değil bence, istediğin her an bulabilirsin bu fiyata o lensi
-
Arkadaşlar herkese merhabalar
d7000 kullanıcısıyım ve bir konuda yardıma ihtiyacım var.
Makinama ikinci bir hafıza kartı taktım ve RAW Yuva 1 - JPEG Yuva 2 yi seçtim.
RAW formatta çekim yapmadığım zaman JPEG'leri iki karta da dağıtıyor. Nasıl oluyor anlamadım. Bu durumu nasıl düzeltebilirim?
Yardımcı olursanız sevinirim. -
quote:
Orijinalden alıntı: skid_row
Oncelikle hayirli olsun:)
Manzara cekiminde kullanacaksan polarize tercih edebilirsin. Kullanimi kolay degildir;) genis aci lenslerde daha da zordur.
Uv yi emsin, objektifi de korusun diyorsan guzel bir uv filtre alabilirsin. Kisacasi ikisinin kullanim alani senin tercihine bagli.
zor derken ? -
Dairesel donenen polarize filtreleri ima ettim. Anlatmak cok uzum surer youtube uzerinde circular polarized filter diye aratirsaniz cokca video cikar. Ozetle aciya gore kadrajin bir kismi polarizasyon etkisinden etkilenmeyebiliyor. Aci vs giriyor araya. Bir uv alip raw cekin en temizi
arkadaşlar çok temiz makinamı satıyorum sigma 30mm lensi ile birlikte ilgilenen olursa iletişime geçebilir. -
arkadaşlar makro çekimler için filtre tavsiyesi olan arkadaş varmı close-up filtreleri nasıl kullanan varmı hangi marka daha iyi -
Dediğiniz gibi ayarı öyle yapmıssınız. 1 e raw 2 ye jpeg.
ayarlar menusunden bırıncısı dolunca ıkınıcısne gecı ısaretleyın. dırekt 1 den yazmaya baslar.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X