Şimdi Ara

NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU (399. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
8.018
Cevap
34
Favori
390.909
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öncelikle Fotografın Temel Prensiplerini alıp, işin temelini öğrenmen lazım ikinci aşamada Dijital Fotografda Pozlandırma ile kendini geliştirebilirsin...

PM den sana attığım linki incele
  • Tekrar teşekkür ederim. Tripod da onun siparişini veriyorum o zman.. kitap öneriniz ve resimlerinizi dikkate alacağım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, çekim esnasında kayıt yerini nasıl ayarlayabiliyorum.
    Mesela 1. karta kayıt yaparken 2. karta biraz daha çekip 1. karta geçmek istiyorum mümkün müdür ?

• selamlar
    elimde karfo bandrollu fotoğraf makinası var ama faturası yok. Herhangibir sorun olduğunda karfo bakarmı garanti kapsamında? yoksa faturayı sorun yaparlar mı?
  • PDX marka D7000 uyumlu battery grip'imi satıyorum. Çok az kullandım üzerinde çizik yıpranma söz konusu değildir.
    İsteyen olursa özel mesaj atarak iletişime geçebilir.
  • Arkadaslar d7000 de manuel ayarda, manuel netleme noktasini tek nokta iken istediğimiz yere tasiyoruzya bende bu takili kaldi bildiginjz. Lensi tak cikar yaptim defalrca sonra baska lens denedim sonuc ayni basina gelen oldu mu hic

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: genelsekreter

Arkadaslar d7000 de manuel ayarda, manuel netleme noktasini tek nokta iken istediğimiz yere tasiyoruzya bende bu takili kaldi bildiginjz. Lensi tak cikar yaptim defalrca sonra baska lens denedim sonuc ayni basina gelen oldu mu hic

Reset atmayı denedin mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

quote:

Arkadaslar d7000 de manuel ayarda, manuel netleme noktasini tek nokta iken istediğimiz yere tasiyoruzya bende bu takili kaldi bildiginjz. Lensi tak cikar yaptim defalrca sonra baska lens denedim sonuc ayni basina gelen oldu mu hic

Selamlar acıkcası menude ayarları sıfırla secenegını bulabıldım. reset nasıl atabılırız hocam? programsal bi sıkıntı gıbı gercekten resetle cozulebılır gıbı
  • quote:

quote:

quote:

Selamlar acıkcası menude ayarları sıfırla secenegını bulabıldım. reset nasıl atabılırız hocam? programsal bi sıkıntı gıbı gercekten resetle cozulebılır gıbı

Deklanşörün hemen arkasındadi yeşil işaretli tuş ve sol alt taraftaki yeşil işaretli tuşa aynı anda basıp bekle resetlenir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Deklanşörün hemen arkasındadi yeşil işaretli tuş ve sol alt taraftaki yeşil işaretli tuşa aynı anda basıp bekle resetlenir.

cok tesekur ederım bugun aksam denıycem, sonucu da yazarım belkı basına gelen olur sonra.
    Edit: denedim malesef kenarda kilitli kalmis odaklama noktasi ortaya geldi resetten sonra ama hala sabit oyle cakili duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi genelsekreter -- 1 Eylül 2015; 22:02:06 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

cok tesekur ederım bugun aksam denıycem, sonucu da yazarım belkı basına gelen olur sonra.
    Edit: denedim malesef kenarda kilitli kalmis odaklama noktasi ortaya geldi resetten sonra ama hala sabit oyle cakili duruyor.

NIKON D7000 VE NIKON KULLANANLAR KULUBU

Sağ alttaki l kilitliyor sanırım benim de pek aktif kullanmadığım bi özellik.
    http://www.turknikon.com/dosya/D7000_TR.pdf
    Kullanma klavuzundan da faydalanabilirsin.

Ayrıca benim sormak istediğim bu seri lensten aldım.Sizce d7000 le uyumlu mudur ?

• Crop sensörlü makineler içinde D7000nin imaj kalitesi eşdeğer özellikteki rakiplerinin yanında hala başarılı bir makine.
    Tampon 17-50 nonVC+Shanny Flaş
  • Arkadaslar uzun zamandir severek kullandigim sony dsc r1 makinamin yanina d7000 almak istiyorum...2.el olarak 6900 shutterda ve sigm 17 50 2.8f ex dc hsm lens ile 1900 lira fiyat sizce nasildir?

• Hiçbir fikri olan yokmu arkadaşlar??
  • iyi fiyat os titresim engelleyi varsa alinir lenste diger badylere bakma d7000 hala fiyat perfonmans canavari

bendede varda shutteri yuksek sana gitmez bady ye 1200tl istiyorum

• Lens tam olarak bu model hocam;

SİGMA 17-50 f/2.8 EX DC OS HSM
  • quote:

Orijinalden alıntı: reymor01

Lens tam olarak bu model hocam;

SİGMA 17-50 f/2.8 EX DC OS HSM

guzel ikili o zman

• 1900 lira iyi fiyat diyorsunuz o zaman dimi,pahalı almayalımda :)
  • Kıvan Ç kullanıcısına yanıt
    aynen hocam L tusuyla kılıtlenıyormus teşekkür ederim size de. makınada nasıl boyle bır ıhtıyac olduysa koymuslar bu tusu. ben de hıç merak edip araştırmamıştım, nikon servisinden öğrendim sıkıntının bu oldugunu.
  • 
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.