Şimdi Ara

Nikon D7100 Body. Lens ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bütçem 3000 Tl. Body yaklaşık 2.500 Tl. 500 tlye lens arıyorum kit lens li mi alsam farklı lens mi alsam bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdullaz -- 17 Nisan 2014; 22:34:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Body?
  • Body derken gövde.

• biraderim tamamen seninle aynı çıkmazlara dalmış bulunmaktayım. ama bence paran yetiyorsa hiç düşünme d7100 e yatır parayı. zaten yok ona param yetmiyor yada lense para kalmıyor dersen Allah yardımcın olsun senin işin zor demektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abdullaz

Merhaba arkadaşlar bütçem 3000 Tl. Body yaklaşık 2.500 Tl. 500 tlye lens arıyorum kit lens li mi alsam farklı lens mi alsam bilemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.

Yatırımı makineye yapıp tek objektif alırsanız birkaç ay sonra başka objektif ararsınız. D7100+18-55 yerine daha uygun makina+makro,geniş açı,zoom alınırsa daha uzun ömürlü olur.
  • Arkadaşlar sigma 18-50 mm lik lens öneren oldu bu lens mi iyi yoksa nikonun 18-105 lik lensi mi ?

http://www.gapelektronik.com.tr/product/genis-aci-lensler/sigma-18-50mm-f28-45-dc-os-hsm-canon-nikon-uyumlu.html?ref=akakce&v=1.96.8

• İlk makineniz mi olacak?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Coca-Cola kullanıcısına yanıt
    bnde d7100 almayı düşünüyorum benim için ilk slr makinem olacak
  • Evet ilk makinem olcak

• O zaman sadece govde + nikon nikkor 35mm 1.8g lens alin. 50mm'ye ve kit lenslere gore cok daha guzel bir lenstir ustelik omur boyu severek kullanabileceginiz bir lenstir, kit lens gibi degistirmek istemezsiniz. Biraz pazarlikla 500-600 tl arasi alabilirsiniz.

Ayrica aklinizda bulunsun ilk tercihiniz her zaman prime (or. 18-55mm degil sadece 18mm gibi) lenslerden yana olsun.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle lenslerden yana olsun diyorsunuzda bi fotoğraf çektiğim de birisinin dibine girmem lazım :) fiyatıda pahalı bu lensin. Dediğim sigma lens nasıl kit lense göre ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.