Şimdi Ara

NIKON D80 İÇİN YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar mrblar.bir yerden d80 buldum uygun fiyata bırakacak paraya sıkıstıgın söylüyor satan kişi
    fakat benim kafamı kurcalayan perde sayısı ,shutter 45000 deymiş sizce çokmu ypranmıs makina,lakin cihazın temiz oldugunu söylüyor
    ben bu tarz makinalardan anlamam fakat çevremdeki insanlar d 80 nin iyi bir cihaz oldugunu,ve arastırdıgım sitelerde göz dolduran kalteli bir makina oldugu belrtilmiş,nacizane fikirlerinizi benimle paylasırsanız çok sevinirim.şimdiden çok tsrkler.
    bana verecegi fiyat 900tl dir.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• Merhaba,
    Önemli olan makinenin temiz kullanılıp kullanılmadığıdır.Yani sadece shutter sayısına değil,makinenin kasasına da dikkat etmek gerekir.Kasanın üzerindeki izler,nasıl kullanıldığı hakkında fikir verebilir.Bazı kişiler çok temiz,hatta çiziksiz bile uzun zaman kullanabildikleri halde,bazıları da makineyi hor kullanarak çok kısa sürede yıpratabiliyorlar.
    Bir de hatalı piksel olup olmadığına da bakmalısınız.Beyaz ve siyah fonları fotoğraflayarak,sensördeki olası hatalı pikselleri kontrol edebilirsiniz.
    İyi günler,hoşçakalın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c.james -- 11 Ekim 2010; 15:35:06 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.