Şimdi Ara

NİKON D800 - D800E KULLANICILARI KULÜBÜ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda baktım ama göremedim. D800 kullanan arkadaşlar kimler?
    Bilgilerimizi, Tecrübelerimizi, Fotoğraflarımızı Paylaşalım. D800 ve D800e Kullanıcısı Az olduğunu Düşünüyorum...
    Kullanıcıların Önerileri,Tecrübeleri çok önemli...
    Ben D800 + 85mm 1.8G kullanıyorum... Nikon yada Tamron 24-70 2.8 alıcam yakın zamanda... Mesela Tamron 24-70 tavsiye edermisiniz? Herkes Çok iyi lens Olduğundan Bahsediyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_kaya

http://forum.donanimhaber.com/m_11991149/f_//tm.htm#11991149

Burdan daha çabuk ulaşırsın.

her model için ayrı başlık açılmış. buna istinaden d800 yok diye açtım bende. yanlış birşey yaptıysam sileyim hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serci555

quote:

her model için ayrı başlık açılmış. buna istinaden d800 yok diye açtım bende. yanlış birşey yaptıysam sileyim hocam.

Yanlış bir şey yok, ama ana başlıkta birlik beraberlik daha iyi diye biliyorum. Ayrışma ve bölünmelerde enerji kaybı oluyor. Her yeni model için bir başlık olsa, hepsi için nikon kullanıcılarını bölmek anlamına geliyor. üst başlıkta herzaman daha çok kişi yorum ve katılım yapabilir. Ben örneğin, D80, D90, D300, D300s, D700, D800 kullandım. Hangi başlığı takip edeyim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: serci555

quote:

Yanlış bir şey yok, ama ana başlıkta birlik beraberlik daha iyi diye biliyorum. Ayrışma ve bölünmelerde enerji kaybı oluyor. Her yeni model için bir başlık olsa, hepsi için nikon kullanıcılarını bölmek anlamına geliyor. üst başlıkta herzaman daha çok kişi yorum ve katılım yapabilir. Ben örneğin, D80, D90, D300, D300s, D700, D800 kullandım. Hangi başlığı takip edeyim.

bende 3 farklı nikon kullandım elimden geldiğince hepsini takip etmeye çalıştım. Umarım bölünmeye yol açmaz. Makinalar bana göre D800 ve diğerleri artık :) onun için D800 paylaşımları çok değerli benim için.

• bu konu devam etsin bence.

D800 herkesin ulaşamayacağı bir makine. bu makineye ulaşabilen insanlar da genelde fotoğrafçılık anlamında ne istediğini bilen, kaliteli işler çıkarmaya çalışan, özen gösteren arkadaşlar oluyor. böylesi arkadaşların katkıları da her seviyeden arkadaşlara fayda sağlar diye düşünüyorum.

Nikon başlığı da güzel ama orası daha çok başlangıç modellerini almak isteyen arkadaşların onu mu alayım bunu mu soruları ve başlangıç modeline sahip olup model yükseltmek isteyen arkadaşların D7000 mi D7100 mü tarzı sorularına sahne oluyor. 50mm 1.8 + 55-200cüleri de unutmamak gerek tabi . gerçek fotoğraf paylaşımlarının, gerçek sorulara gerçek cevapların çok da olmadığı görmek zor değil bence.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.