Bildirim
Nikon D90 2. el ederi nedir
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Siz fiyatı belirlersiniz o kolay da, ne kadar sürede satılır o muamma. D90 2008'de çıkmasına rağmen uzun süre popülerliğini korudu hala da bunun kredisini kullanıyor, ama 1500 Tl biraz zor gibi. Genel pazar bilgisi açısından şuraya* bakabilirsiniz. İyi satışlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tevfikteo -- 27 Kasım 2015; 10:40:37 > -
nikon d90 efsane bir makine kaç yıl geçmesine rağmen halen yine çok kullanıcısı var . bakın flickr da dünya genelinde nikon makineleri içinde en çok kullanılan 4 makine. ama fiyatının artık düşmesi lazım
https://www.flickr.com/cameras/nikon/ -
Sıfır ilanları 2.000-2.300₺ arasında gözüküyor. Kaç yılına kadar üretildi bu makine? Nasıl halen sıfırı var hayret ediyorum. Birde şuan bu fiyatın altında bundan daha iyi makineler yok mu gerçekten? Fazla bilgiye sahip olmadığımdan soruyorum. Biri beni aydınlatırsa sevinirim. -
1100 1200 tl arası eder. O da temiz olduğundan.
1500 tl ye lensli d7000 ler rahat bulunuyor artık.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X