Bildirim
Nikon D90 refurbished olduğu nasıl anlaşılır ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
merhabalar.sorunuza yardımcı olmak isterdim ama fotoğraf mak. hakkında fazla bilgi sahibi değilim. ben size bir şey soracaktım; bende ankarada oturuyorum ve nikon d90 kit arıyorum. satıcı size ne kadar fiyat verdi acaba? -
1850 tl ye sıfır kit alabilirsiniz! -
evet arkadaşlar bu konuyla ilgili bilgisi olan var mı? nasıl anlarız ürünün refurbished olduğunu? -
Genelde pil haznesi içinde refurbished ibaresi olur, tabii olmayabilir de. Bu takdirde öğrenmek imkansız.
İnsanlar refurbished ürünlerden neden kaçıyorlar ki, iş görüyorsa, arızası yoksa bitti olay tamamdır. Bu arada 18-105mm kit lensten bahsediyorsunuz sanırım, 205mm lens yok -
Refurbished aynı malı daha ucuza alma fırsatıdır... En azından benim için...
quote:
Orijinalden alıntı: PlutosDaddy
Genelde pil haznesi içinde refurbished ibaresi olur, tabii olmayabilir de. Bu takdirde öğrenmek imkansız.
İnsanlar refurbished ürünlerden neden kaçıyorlar ki, iş görüyorsa, arızası yoksa bitti olay tamamdır. Bu arada 18-105mm kit lensten bahsediyorsunuz sanırım, 205mm lens yok
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X