Şimdi Ara

Nilfiks extrem ile ilgili bunlar doğru mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Nilfisk Extreem Free hakkında yazacağım.
    700 küsür tl paraydı. 1 senedir kullanıyorum. çok da araştırarak almıştım, ama tam bir hayal kırıklığı. kesinlikle tavsiye etmiyorum.
    1- Süpürgenin başlığının dizaynı çok berbat, yerden topladığı saç kılları başlığın kenarlarındaki fırça kısmı ile boru arasında sıkışıyor. bu sürekli oluyor. ve burada epey bir saç kılı, ve diğer malzemeler toplanıyor,sonra çekiş gücünü yok ediyor. kullanmadan önce her seferinde burda bir birikme var mı diye kontrol ediyorum. elle temizliyorum. bundan gına geldi. bir 100 tl daha verip turbo başlık almak şart.

2- Hepa 14 filtre diyor, ama ben evde ekstra bir temizlik, ekstra bir toz yok olması görmedim. belli bir kullanımdan sonra ağır bir toz kokusu ortalığı kaplıyor.
    3- ilk günlerden beri ürünün hava çıkış yerlerinde beyaz bir tortulanma oluştu,kaybolmuyor.
    4- hepa filte yuvası çok dandik.açılması için konulan yer pozuk para ile açılıyor. ama ben bir türlü açamadım.4 tane tutan şey var. 3 ü açıldı,biri açılmıyor.biraz daha zorlarsam anca kırılacak.
    5- bütün bunları Nilfiske aktardım,servise gidin dediler,arada bul servisi, yaygın değil. vaktim olmadı, gidip göstereyim.

velhasıl ben hiç memnun değilim. bilsem kesinlikle almazdım. çok ama çok araştırarak almıştım. süpürge bölümünde yazılarımı görürsünüz. ben nilfiskten memnum değilim. bu paranın yarısına Samsung un iki modeli vardı, konusunuda ben açtım, onlar alınabilir, ya da Philips toz torbasız alınabilir.

Arkadaşlar cupid arkadaşımızın dediği gerçekten doğru mu, ben hiygenic sipariş vermiştim iptal mi ettireyim sizce?

• alma hacı zorlamı satıyorlar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.