Şimdi Ara

NILLKIN 2A ADAPTÖR + HIZLI ŞARJ KABLOSU (SON KALAN 2 SET SATILDI ELİMDE KALMADI)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
5
Favori
1.511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Hızlı şarj kablosu sıfır saatte 2.0 mah dolum yapıyor. Lg g4 telefonum ile deneme yaptığımda 3000 mah batarya sıfırdan tam dolumu 1.5 saatte yapıyor.

Adaptör siyah ve beyaz renk var. kablo sadece siyah renk kaldı.

NILLKIN 2A ADAPTOR + MICRO USB KABLO İLE 23 TL KARGO DAHİL 27 TL SON KALAN 2 SETİ ALACAK KİŞİYE KARGO DAHİL 50 TL(SON 2 ADET ADAPTÖR KALDI)

NILLKIN 2A ADAPTÖR + HIZLI ŞARJ KABLOSU (SON KALAN 2 SET SATILDI ELİMDE KALMADI)

S4 ile nillkin adaptor ve ilandaki kablo ile bu sonuc cikti

soldaki siyah olan ilandaki kablo sağdaki beyaz lg g4'ün kutu içinden çıkan kablo.

fotoğraflarda gördüğünüz ilandaki siyah kablo. şarj adaptörü lg'nin kendi kutusundan çıkan şarj süresine bakarsanız dolum hızını görebilirsiniz.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marine-gear -- 18 Kasım 2016; 16:49:42 >

• 2 beyaz 2 Siyah 4 tane kablo aldım.Kablolar kalite olarak orjinalinden farksız ve arkadaş da çok yardımcı oldu.Kendisine yardım ve anlayışından dolayı da ayrıca teşekkür ederim.
  • Pm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pm
  • Kargo?
  • Pm

• pm attim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pm

• Pm
    Edit : Dün 2 Adet Adaptör Aldım Çok Beğendim , 2220Mah Bataryası Olan Telefonumun Şarjını 1 Saat 10 Dakikada Fulledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gray Hat Ghost -- 28 Mart 2016; 18:35:57 >
  • tüm özel mesajları cevapladım.
  • pm
  • Pm attım cevap bekliyorum
  • tüm özel mesajları cevapladım nillkin adaptörden son 3 adet kaldı bitince daha satmayacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marine-gear -- 24 Haziran 2016; 3:25:06 >
  • İstanbul un neresinde elden tteslim?

• Hocam duruyor mu hâlâ ?

• kaldı mı bu kablolardan. 23 eylül gibi gelip elden alsam.
  • ilan güncel son 3 nillkin şarj seti kaldı.
  • Son 2 şarj setini ve 1 adet Sandisk 32 gb dual flash aldım, ürünleri 2 gündür kullanıyorum, memnun kaldım, ilgili ve alakalı bir arkadaş, tavsiye ederim...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.