Şimdi Ara

Ninja Blade (ÇIKTI) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
0
Favori
25.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Stargate_0404

Ben halledbildim.Ama oyunda alt tab yapıp masaüstüne dönünce tekrar oyuna giremiyorsunuz..İzin vermiyor.Görev yöneticisinden sonlandırmak zorunda kalıyorum...

Teşekkürler
  • Oyun çıkmış bulunmakta!Boyut: 4.14 GB
  • quote:

Orijinalden alıntı: SilverQuasar

quote:

Orijinalden alıntı: m.A

bu oyunun cıkış tarihi bugun deilmiydi yaw cıkmadı mı hala

En sonunda pc den vazgeçicem o olacak yani, hem oyunlar geliştikçe pc sistemleri yetersiz kalıyor yenileme istiyor yok ekran kartı yok işlemci. Ama geçersemde sanki bi gün oynicam 2. gün sıkılır atarım gibime geliyo

kuzi salla ben indirdim oynuyorum.. isteyenlere link atıyım.. ayrıca bilgisayarından xbox ve ps3 oynayan arkadaşlarım var. istersen bir soruyum nasıl yaptıklarını. emulator gibi birşey var sanırım

• yeni gördüm bende, dikkatimi çekti, umarım güzel bir oyundur.
  • bekledıgım oyunlardan bırıydı yarın gece baslarım kısmetse , cod ıle cakıstı ama olsun oynarız
  • Ekran görüntüleri olan birisi koyarsa sevinirim.
  •  Ninja Blade (ÇIKTI)

Ninja Blade (ÇIKTI)

Ninja Blade (ÇIKTI)

• @_Ledriw_
    Hocam SS deki dosyayı indiriyorum da bazısı dil rusça diyor bazısı konuşmalar sadece ingilizce diyor bazısı SS koymuş İngilizce olduğuna dair grafik ayarları da var anlayamadım yani ne iş

Ninja Blade (ÇIKTI)
     Ninja Blade (ÇIKTI)
     Ninja Blade (ÇIKTI)

• menüler bende rusça..Nasıl ing olabilir..yama var mı
  • Ben de bi umutla indirdim Rusça çıktı 450 mb lık bi dosya var galiba onunla ingilizce oluyor ama o da sadece narod.ru da var ve inmiyo...
  • Valla ninja temalı bir oyun gördüğüm vakit kötü olsa bile dayanamıyorum muhakkak oynuyorum 80 lerin sonu 90 ların başında izlediğim ninja filmlerinin bu duruma katkısı büyük tabi 25-30 yaşlarında ki tüm arkadaşların küçükken izlediği ve hoşuna giden ninja filmleri muhakkak vardır, o dönemlerde de ninja temalı oyunlar çıkıyordu elbette hatta Sega'nın ninja oyunlarına büyük ilgisi vardı şu anda da teknolojinin nimetlerinden faydalanan güzel grafiklere sahip iyi ninja oyunları çıkıyor bu da onlardan biri tabi okuduğum yorumlara göre konuşuyorum, izlediğim videolardan da öyle olduğunu düşünüyorum ama oynamadan da kesin bir şey söylemek yanlış olur oyunun ingilizce versiyonu çıkar çıkmaz deneyeceğim.

• dayanamayıp ruscasını kurmaya basladım , ıng. ye cevıremeyı denıycem arastırcam bakalım az sonra , oyunu ıng. oynayan arkadastan bı rıcam olucaktı , oyunda ana menuden ve ayarlar kısmından ss ekleyerek benı dıl secenegıne yonlendırebılır mı acaba ? bı yardımcı olursanız sevınıcem
  • Oyunun sadece menüleri mi rusça? ing. yaması var mı
  • Oyunda yazılar Rusça ama seslendirme İngilizce ilginç doğrusu. Dil seceneği kısmını çok aradım ama bi başarı elde edemedim. Birde sorum olacak oynayanlara ilk helikopterden atladığımızda kuşlar geliyo onları öldürmek için hangi tuşa basacağız yavv
  • ruslar olmasa oyun da oynayamıcaz anasını satim

optimizasyon nasıl bu arada ?
  • ya lanet olsun bu rus versıyonuna , menu full rusca onu zaten gectım oyuna bı kez gırebıldım bıdaha yalan oldu , defalarca denedım , herneyse cıksın su ıngılızce versıyonu bır an once de oynayalım ınsan gıbı su oyunu
  • Şu SS'lerde nasıl İngilizce onu anlayamadım bir türlü Oyunun İngilizce sürümü yok zaten Navy Disk oyunu kendi milleti için Rusça altyazılı port etti...
  • Oyunun inglizcesi çıkıcakmı ?
  • Zamunda'da gitti ya. Nereden bulacağız bu oyunları. Açılsada eski günlerdeki gibi şu oyunları edinsek.
  • mininova dan indir dostum.Ben ordan çektim.Ama crack yapamadım ve ingilizce patch bulamadım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.