Şimdi Ara

Ninja Blade (ÇIKTI) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
0
Favori
25.589
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Oyunda kol ayarlarını kombine edcek bi seçenek yok . Bunları nası ayarlayacaz bilgili olan arkadaşlar varsa bi el atsın.
  • oyunu sorunsuz bi şekilde kurdum uçaktan atlayıp havada varyasyon yapıyoruzya orayı yapıyorum eve dalıp ilk yaratıga
    vurunca oyundan atıyor nedendir acaba?
  • arkadaşlar bu sırtımızdaki bumarang gibi bişey varya onu kulanarak karşıya geçiyoruz onu bi iki defa rasgele yaptım bi yere geldim yapaamdım nasıl yapıcaz yardım lütfennnnnn
  • YA Arkadaşlar ben save sorunu yaşıyorum checkpoint diyor load game yapıyorum 1.bölümden başlıyor nerde sorun var bulamadım
  • tanıtım videosunda çok deli bir oyuna benziyor ama hiiiiç rağbet yok neden ki?
  • kac ay once rusca oynadım bıtırdım , fena degıldı oyun tavsıye edılır
  • Oyun hakkaten güzeldi ama save olayı çok saçmaydı..1 bölümün bazen 1,30 saat sürdüğünü de göz önünde bulundurursak ve her bölümde de 2 veya daha fazla boss olduğunu düşünürsek savein anca bölüm sonu alınması sinir bozucuydu..
  • quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

Oyun hakkaten güzeldi ama save olayı çok saçmaydı..1 bölümün bazen 1,30 saat sürdüğünü de göz önünde bulundurursak ve her bölümde de 2 veya daha fazla boss olduğunu düşünürsek savein anca bölüm sonu alınması sinir bozucuydu..

E ninjasın olacak okadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sniper83us

quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

Oyun hakkaten güzeldi ama save olayı çok saçmaydı..1 bölümün bazen 1,30 saat sürdüğünü de göz önünde bulundurursak ve her bölümde de 2 veya daha fazla boss olduğunu düşünürsek savein anca bölüm sonu alınması sinir bozucuydu..

E ninjasın olacak okadar.

Vur dedik öldürdü ama oyun..
  • evet save sistemi kötüydü ancak oyun gayet güzel oynamayanlara tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubillian

ben hayatımda böyle saçma oyun görmedim ve inanın çok saçma oyun gördüm

bi dur arkadaşım bi dur celallenme demek istiyorum bu oyunu oynarken . o derece yani.

neyse yorum yapalım biraz save sistemi falan bu oyuna göre normal. dert yanan arkadaş için konuşuyorum.

böyle absürd oyunlar için oyuncular belirli ölçüdeki saçmalığı kabul ederler. tamam saçma ama bari bunu güzel bir şeyler üzerine oturt. yani illa hareket göstercem estetik yapıcam diye sahneler koyunca olmuyo böyle çakılıosn işte. ne gerek var o kadar atlamaya zıplamaya. hakikaten yoruyo insanı. hele bi de ikide bir şu anlık tuşlara basma hedesi yokmu. cılk çıkarma diye buna derim ben. günümüz oyunları hani bu olayı yapıyor ya. **** şu tuş kombinasyonu olayını acayip seviolar zaten. dayayın anasını satim her oyunu tuş kombinasyonuyla. güya estetik yapıcan. tuş geldimi basıyosun. neresi bunun yetenek neresi bunun oyun. hiç sevmiyorum. iyiki god of war başlattı şu şeyi. belirli ölçüde güzel oluyorda bu ne lan. oyundan çok tuş kombinasyonu var.

bi süre oynadım şöyle. güzel göründü önce. oha diye diye başladık ama o oha hiç durmadı. hadi durur birazdan nefes alırız yavaşlar dedim. yok. o da olmadı. tuş kombinasyonu başta fazla vermişlerdir estetik açısından müşteri çekeyim falan diye dedim onu da tadında bırakıp rayına oturtmadılar. bi daha oynamamak üzere kapattım bende. yani seçici oyunculara söylüyorum. hiç bişeye benzemiyor. ben samurai dedim ninja dedim severim dedim indirdim. aha yarım saat dayanamadım.

ha dersin oynayacak oyunum yok. devil may cry gibi oyun türlerinin hastasıyım o zaman al bitir. vasat bi yapım yani benden söylemesi.neyse.. bize de mw2 yi tekrar bitirmek kalıyor. aaah captain price aaah. ömrümü yedin

güzel anlatmışsın oyun'un berbatlığını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi platonx -- 5 Mart 2010; 22:59:09 >

• Bizim esas nijanın yer yüzünden 500 metre yüksekte motorsikletle canavarın bize aşağıdan attığı araba, otobüs üzerinde yol almasını kabul ettim ama bize atılan füzeyi ip kılıcı ile yakalayıp üzerinde sörf yapmasını görünce harakiri yapasım geldi
  • ben bu oyunun incelemesini yayınlamıştım forumda
  • Bu oyunun ilk bölümünü 30 dk oynayıp çıktıntan sonra kendimi Dünya barışına adadım.
  • guzele benziyo vidyonun baslangicinda prototype kaplama yapmislar dedim ama aslinda daha farkli bi oyun heralde
  • Beyler ben kılıçları upladım yeni skiller falan geldi ama onları kullanamıyorum üstüne gelince RT Mİ R8 mi+X -Y falan yazıyor ama bir türlü başaramadım nasıl olacağını

Edit:RTyi buldum ctrl imiş fakat LT yazıyor o ne??

Edit 2: shift miş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :y4vuS: -- 14 Haziran 2010; 22:46:22 >
  • Bende PC'de Oynadım Hiç Fena Bir Oyun Degil Ninjalı Atlamalı Zıplamaları Oyunları Seviyorsanız TAVSİYE ederim
  • selam 1.bölümde camlı ortası kırık yerden nasıl karşıya geçecem ustamın geçtığı yerden geçtim ama ordan geçemedim duvardan yürü yerek geçemiyom nasıl geççem bi yardım etseniz
  • Boss ve Quick Time Event (doğru zamanda doğru tuşa basma) 'in çok fazla olması dışında güzel bir oyundu.Kombolar ve kılıçların kullanımı eğlenceliydi.DMC,GOW,POP tarzında oyun arayanlara tavsiye ederim.
  • arkadaşlar bi beni dinleyin ctrl hızlı koşma sihift korunma e zama y sağ m... xsol m... arkadaşlar her şeyi tamam anladım ama örümcek çıkıyor binayı kılıçla geçmemizi istiyor A diyor ne aymış a.q
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.