Şimdi Ara

Ninja Blade (ÇIKTI) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
0
Favori
25.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyuna yeni başladım güzel birşeye benziyor.. yanlız xbox tan port olduğu için ekranda yazan tuşları bulmak işkence
  • yokmu oynayacağınız başka oyun. oynamayın şu çakma oyunu. cidden berbat boşuna bitircem diye kendinizi bitirmeyin. ben anca dev haman böcüğünü indirip ilerledim ve sonunda bıraktım. çok sıkıcı hep aynı şeyler var. çakma yaratıklar. RE den çalıntı bi hikayemsi hikaye. haraketler pop dmc çakması.zamanında tuşa basma olayı gow dan çakma ki o kadar çok kullanmak berbat biçimde oynanışı bitiriyor. güzelim boss ları 3-4 tuşa basarak aşağı çekiyosun. sadece ya kaçıyosun yada az .ok pataklıyorsun sonra zamanında tuşlara bas.
    oynamayın başka oyun oynayın. oynamadıysanız risen-mini ninjas-trine falan oynayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderer_utku -- 24 Kasım 2009; 17:35:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

Oyun hep aynı her yerde oyundan atıyor..Var mıdır bir çözümü?Oyunun başındaki binada exe hatası verip kapanıyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Orijinalden alıntı: SmaLLviLLe

Oyundayken her şey ağır çekimde hareket ediyor , bizim ninja , düşmanlar , ara videolar vs. herşey çok yavaş.
    Ama hiç donmuyor gayet akıcı lakin yavaş.. sorun ne olabilir ki ?

Ayarları düşür

Zaten en düşükte..
  • Sesi düzelttim ama şimdide save de sıkıntı var ardaşlar. Okadar gittim oyunu kapatıp açtım save var 8 dk oynandı gösteriyor ama açınca en baştan başlıyor... Bu sorunu nasıl düzeltebilirim. ilaçdan falanmı kaynaklanıyor acaba?
  • Save den dolayı oyunu sildim. Zaten çok vaktim yok , kısıtlı vaktimi de bu oyunla dolduramam.
  • mission bitmeden kapattığınız için mi öyle oluyor acaba? bende sorun olmadı hiç
  • Oyunu az önce oynama fırsatı bulabildim ama ilk izlenimlerim pek iyi değil. Daha iyi bir oyun bekliyordum her açıdan o nedenle üzüldüm biraz. Burada ki diğer arkadaşlarımızında dediği gibi oyunun sesleri gerçekten vasat hatta vasatın altında diyebilirim, seslendirmeler hiç de iyi değil malesef, kontroller de Ninja Gaiden'de ki gibi pürütsüz değil en çok da bu beni hayal kırıklığına uğrattı ayrıca savaştığımız düşmanların yaratık biçiminde ki ucubeler olması beni oyundan uzaklaştırmaya yetecek bir durum. Zaten her oyunda garip bir virüs tarafından olabilecek en berbat yaratığa dönüşmüş ucubeler görmekten gına geldi bir de ninja temalı bir oyunda bunlarla karşılaşınca iyice sinir oldum ne diyeyim. Ayrıca tuş kombinasyonlarını sırasıyla girdiğimiz God of War stili dövüş sistemini oyunun her anına yaymaları da ayrı bir sorun olmuş bu kadar abartmaya gerek yoktu ki! Yukarıda bir arkadaş örnek vermiş Ps2'de ki Shinobi gibi olsa çok daha iyi olur gibisinden bende aynen katılıyorum hatta Shinobi'nin bu oyundan daha kaliteli bir ninja oyunu olduğunu düşünüyorum. Eğer benim gibi ninja oyunlarına hayranlığı olup da bu oyunu deneyecek arkadaşlar varsa iki kere düşünsünler, Ninja Gaiden gibi bir oyun beklemeyin asla! Bir süre daha oynarım ama oyunun hdd te fazla kalacağını sanmıyorum.

• ılk bastakı bos vardı onu takıp ederken karsımda ates vardı onu sondururken nınja bır hareket yapıyor sonra ekran karısıyor ve benım gozumude fena etkılıde ne oluyor sası olcam gıbı hıssettım kendımı sımdı oyunu sılıyorum

hep takılmalar var bırde oyunda save yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 25 Kasım 2009; 14:17:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: thend

mission bitmeden kapattığınız için mi öyle oluyor acaba? bende sorun olmadı hiç

2. mission'un ortalarına geldiğim zaman kapattım. Hadi hiç değilse 2. mission başlasa neyse, en baştan helikopterden atladığımız sahneye geri döndü
  • evet save konusunda ciddi bir sıkıntı var ..ama oyun sırasında durdurduğumuzda change save slot diye birşey yazıyor ..acaba ordan olabilir mi ? bir deniyim ona göre yazarım
  • Arkadaşlar oyunu açtım fakat ekran kartım Zotac 8800 GT Crysis Warhead Modern Warfare 2 gibi oyunları oynadım hiç donma olmadı ama bu nasıl bişidir çözmeedim dosyalarını inceledim oyun içindeki banamısın demedi sizce sorun ne olabilir şu yeşil çizgilerden nasıl kurtulurum....

• quote:

Orijinalden alıntı: onuroran

Merhaba Arkadaslar
    mission 2 helıkopter den sonra takıldım kaldım şu olaya çare bulalım allah rızası için delirmek üzereyim.
    karakterımızın arkasındakı bumerangı nasıl yakıcaz çözemedim vallahi
    yardım eden ve etmeyen arkadaslara tesekkurler
    http://i0911.hizliresim.com/2009/11/23/5310.jpg

arkadaşım orada "f" tuşuna basıp flame açıcan .

• max 30 fps ayarını değiştirip çıkıyorum apply yapıyorum oyuna giriyorum ayarlarda yine max 30 fps
    bu oyun çıldırtıcak beni
    tam konsol portu bide, save olurken lütfen konsolunuzu kapatmayınız yazıyor koptum
  • Oyun bence çok güzel,iyi de port etmişler.Bu türden hoşlananlara şiddetle tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RONSPY

quote:

Orijinalden alıntı: thend

mission bitmeden kapattığınız için mi öyle oluyor acaba? bende sorun olmadı hiç

2. mission'un ortalarına geldiğim zaman kapattım. Hadi hiç değilse 2. mission başlasa neyse, en baştan helikopterden atladığımız sahneye geri döndü

Aynen bende 2. missionda kapattım,tekrar açtığımda oyun en baştan başlıyor.Oyun fena değil ama bilgisayara çıkarıyorsun birazcık özen göster ya oyunda hep konsol terimleri war, ikide bir controls e girip rt lb ne diye bakıyorum ki bence çok saçma.Bunu ve save sorunu düzelten bir patch çıkarmalılar bence

• Arkadaşlar;burada ateşi nasıl söndireceğiz?

• Oyun benim için tam bir hayal kırıklığı çıktı. Büyük bir hevesle indirip kurdum ama yok yok gene yok.

combodaki spesyal hareketleri yapabilmem için gereken tuşlar ışık hızıyla geçiyor resmen yetişemiyorum hatta çoğu zaman hangi tuşu istedi göremiyorum bile

Antin kuntin böceklerle 1 saat kılıç kalkan tokuşturup zar zor öldürüyorsun ama 4. bölümde gördüklerim karşısında şoke oldum o gıldır gıcık böcekleri zor kesen adam koskoca uçağı tek başına indirdi. yanlış anlamayın plot kabininden değil uçağı çıplak eliyle ite kaka indirdi. heleki en sonda bizim dişleriyle tiren çeken hamdi misali bir eliyle kılıcını asfalta saplayık diğer eliyle daha dorusu tek eliyle sürüklenen koca uçağı geri çekti oha oldum resmen orda benim için bitmişdi oyun gıldır gıcık böceklerden dayak ye sonra gel koca uçağı çıplak elle indir ayıp değilmi oyun yapımcılarına sesleniyorum burdan.

birde oyun aşırı tek düze gidiyor hopla zıpla yaratıkları kes bölüm sonunda koca canavarı yok et tamam.

grafiklerine kandım ağam

oyunun sadece sonunu görmek için trainerle abanıyorum ama oda zor gibi sıktı yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 28 Kasım 2009; 13:02:33 >

• oyundan bir sahne

bu arada uçak sahnesini gözümde fazla büyütmüşüm adam binayı kaldırdı fırlattı ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembeler -- 28 Kasım 2009; 17:13:30 >

• Beyler bendeki rus versiyonu arayüz menünün ingilizce ss ni atar mısınız yada nasıl Eng yapabileceğimi söyler misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.