Şimdi Ara

Ninja Blade (ÇIKTI) (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
0
Favori
25.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Eurogamer 10/7

Gametrailers 7.3 user score

Gamespot 7.5

Videogamer 8
  • Grafik yönünden 7
    Oynanabilirlik 6
    Diğer oyunlardan özentilik 10
  • Ninja oyunlarına her zaman ilgim olmuştur daha doğrusu ninjalara her zaman ilgim olmuştur Ninja Blade buradaki arkadaşların yazdıklarına göre Ninja Gaiden gibi bir oyun değil ben Ninja Blade'i henüz oynamadığım için şimdilik yorum yapamıyorum ama iki güne kadar oyunu oynayabileceğim inşallah. Ninja Gaiden'i ise uzun süre Ps3'te oynamışlığım var harika bir oyun umarım ona benzer diyeceğim ama yorumlarınızdan anladığım kadarıyla Ninja Blade'de aşırı bir abartı söz konusu. Ben bu tür oyunlarda gerçekcilik aramam gerçi o nedenle benim açımdan sorun olacağını sanmıyorum ama abartının da bir dozu vardır burada öyle bir anlatılmış ki beklediğimden daha abartı bir oyunmuş gibi bir düşünce oluştu kafamda Bir kaç gün sonra oyunu deneyip kendi yorumumu yazarım artık. Bu arada güzel ekran görüntüsü yakalayan arkadaşlardan buraya bir kaç tane serpiştirivermesini rica ediyorum

• Oyundayken her şey ağır çekimde hareket ediyor , bizim ninja , düşmanlar , ara videolar vs. herşey çok yavaş.
    Ama hiç donmuyor gayet akıcı lakin yavaş.. sorun ne olabilir ki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eru ilúvatar -- 23 Kasım 2009; 0:14:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmaLLviLLe

Oyundayken her şey ağır çekimde hareket ediyor , bizim ninja , düşmanlar , ara videolar vs. herşey çok yavaş.
    Ama hiç donmuyor gayet akıcı lakin yavaş.. sorun ne olabilir ki ?

Ayarları düşür
  • ikinci bölümde sildim vakit kaybı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: venom800

Ninja oyunlarına her zaman ilgim olmuştur daha doğrusu ninjalara her zaman ilgim olmuştur Ninja Blade buradaki arkadaşların yazdıklarına göre Ninja Gaiden gibi bir oyun değil ben Ninja Blade'i henüz oynamadığım için şimdilik yorum yapamıyorum ama iki güne kadar oyunu oynayabileceğim inşallah. Ninja Gaiden'i ise uzun süre Ps3'te oynamışlığım var harika bir oyun umarım ona benzer diyeceğim ama yorumlarınızdan anladığım kadarıyla Ninja Blade'de aşırı bir abartı söz konusu. Ben bu tür oyunlarda gerçekcilik aramam gerçi o nedenle benim açımdan sorun olacağını sanmıyorum ama abartının da bir dozu vardır burada öyle bir anlatılmış ki beklediğimden daha abartı bir oyunmuş gibi bir düşünce oluştu kafamda Bir kaç gün sonra oyunu deneyip kendi yorumumu yazarım artık. Bu arada güzel ekran görüntüsü yakalayan arkadaşlardan buraya bir kaç tane serpiştirivermesini rica ediyorum

venom öyle sahneler varki neden abartıldığını anlayacaksın.. Sahneleri izlerken dumur oluyor insan

• bi yere kadar geldim bende bıraktım sıktı bi süre sonra. hani ps2 deki shinobi gibi oyun olsa ne güzel olur daha çok insanlarla uğraşsan. zaten geldiğim yerde de save sorunu verdi. save device yoktur gibisindne bir hata veriiyor
    oyunu sildim bende.
  • bende bi deniyim bakalım nasıl bi tadı varmış..
  • quote:

Orijinalden alıntı: skywalkerhan

quote:

Orijinalden alıntı: venom800

Ninja oyunlarına her zaman ilgim olmuştur daha doğrusu ninjalara her zaman ilgim olmuştur Ninja Blade buradaki arkadaşların yazdıklarına göre Ninja Gaiden gibi bir oyun değil ben Ninja Blade'i henüz oynamadığım için şimdilik yorum yapamıyorum ama iki güne kadar oyunu oynayabileceğim inşallah. Ninja Gaiden'i ise uzun süre Ps3'te oynamışlığım var harika bir oyun umarım ona benzer diyeceğim ama yorumlarınızdan anladığım kadarıyla Ninja Blade'de aşırı bir abartı söz konusu. Ben bu tür oyunlarda gerçekcilik aramam gerçi o nedenle benim açımdan sorun olacağını sanmıyorum ama abartının da bir dozu vardır burada öyle bir anlatılmış ki beklediğimden daha abartı bir oyunmuş gibi bir düşünce oluştu kafamda Bir kaç gün sonra oyunu deneyip kendi yorumumu yazarım artık. Bu arada güzel ekran görüntüsü yakalayan arkadaşlardan buraya bir kaç tane serpiştirivermesini rica ediyorum

venom öyle sahneler varki neden abartıldığını anlayacaksın.. Sahneleri izlerken dumur oluyor insan

Ya bu durum çok mu rahatsız ediyor acaba? Öyle bir söylüyorsunuz ki sevmeyecekmişim gibi hissediyorum Her halükarda oyunu oynayacağım da bakalım ömrü ne kadar olacak hdd te Bitmedi gitti şu yüklemede, heralde yarın akşam anca oynayabilirim. O zamana kadar oyun içi bir iki video daha izleyeceğim Youtube'dan.

• arkadas bana pm'den bunu yollamis http:/****.com/files/309673963/NB.CRACK-SKIDROW.rar

yazilar okunmuyor hatasi icin, fakat *** yere ne koyacam ben? rapidshare falan olmuyor?
  • @theJubei büyük ihtimalle **** şeklinde ki yere r a p i d s h a r e yazılacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venom800 -- 23 Kasım 2009; 19:01:39 >
  • ara videolarda fps düşmese bile sürekli takılmalar var 5 sn de bi anlık takılıyor .anlamadım.
    save olayı öldürdü beni zaten
  • Oyun hep aynı her yerde oyundan atıyor..Var mıdır bir çözümü?
  • Merhaba Arkadaslar
    mission 2 helıkopter den sonra takıldım kaldım şu olaya çare bulalım allah rızası için delirmek üzereyim.
    karakterımızın arkasındakı bumerangı nasıl yakıcaz çözemedim vallahi
    yardım eden ve etmeyen arkadaslara tesekkurler
    http://i0911.hizliresim.com/2009/11/23/5310.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuroran -- 23 Kasım 2009; 23:45:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shepard

Grafik yönünden 7
    Oynanabilirlik 6
    Diğer oyunlardan özentilik 10

Sorma ya Dante nin hareketlerini çalmışlar roketi kontrol etme hava yaratıklar ile dövüşme yere düşerken motor ile havada akrobasi yapma Prince inde hareketlerinden var vs diye uzar bu liste

quote:

Orijinalden alıntı: onuroran

Merhaba Arkadaslar
    mission 2 helıkopter den sonra takıldım kaldım şu olaya çare bulalım allah rızası için delirmek üzereyim.
    karakterımızın arkasındakı bumerangı nasıl yakıcaz çözemedim vallahi
    yardım eden ve etmeyen arkadaslara tesekkurler
    http://i0911.hizliresim.com/2009/11/23/5310.jpg

F ye bas Flame(Ateş) Shuriken seç oraya at E ile orası açılacak...

• kardesım allah razı olsun tek sen ılgılendın valla sınır krızı gecırcektım neredeyse
    :D
  • bEN OYUNU LURDUM FAKAT OYUN HEM RUSÇA HEMDE SES YOK
  • Beğendim oyunu, kötü sesler/seslendirmeler olmasa daha iyi olacakmış... Diyaloglar zaten çok mal direk oyundan soğudum.

Japonca dili var mı diye bakmadım oyunda, eğer varsa öyle oynayacağım çünkü ing. seslendirmeler gerçekten vasat...
  • Arkadaşlar oyundan bir türlü ses alamıyorum sebebi ne olabilir acaba? Bilen birileri varmı?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.