Şimdi Ara

Ninja Blade (ÇIKTI) (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
0
Favori
25.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bigen

Beyler bendeki rus versiyonu arayüz menünün ingilizce ss ni atar mısınız yada nasıl Eng yapabileceğimi söyler misiniz?

senin için ve ihtiyacı olanlar için dosyaları upload ettim az önce,

rar içerisindeki dosya ve klasörleri aynen oyunun kurulu olduğu dizinine kopyala aynı olanlar varsa bırak değiştirsin ozaman komple ingilizce olucakdır oyun.

http://rapid-----share.com/files/313933095/Desktop.rar.html

• quote:

Orijinalden alıntı: tembeler

quote:

Beyler bendeki rus versiyonu arayüz menünün ingilizce ss ni atar mısınız yada nasıl Eng yapabileceğimi söyler misiniz?

senin için ve ihtiyacı olanlar için dosyaları upload ettim az önce,

rar içerisindeki dosya ve klasörleri aynen oyunun kurulu olduğu dizinine kopyala aynı olanlar varsa bırak değiştirsin ozaman komple ingilizce olucakdır oyun.

http://rapid-----share.com/files/313933095/Desktop.rar.html

Saol;skidrow hallediyormuş

• save sorununu halleden var mı?
  • Ya arkadaşlar, oyunun ilk başında 3 tane yaratıkla karşılaştığımız yerde, birine vuruyorum ve oyundan atıyor.Çözümü var mı bunun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: owin

save sorununu halleden var mı?

yukarı+
  • Save sorunu yok ki oyunda . Sistemi öyle, bölümü bitir ki kayıt olsun... Bkz: Devil May Cry...
  • bi hevesle oturduk basina oynarken surekli god of war havasi hissettim vurus hisleri upgrade ler boss dovusleri tus kombinasyonlari istemesi ama bi sure sonra sonuc husran oldu. artik pek uretilmeyen bu tur eski stil aksiyon oyunlarinin hayrani oldugum halde 3. bolum de icime bayginlik geldi niye mi? oyundaki nerdeyse her yer birbirinin ayni insan bir yere kadar dayanabiliyor. keske daha iyi bir firma yapsaymis oyunu daha iyi olabilirmis yazik etmisler cunku bi yandan iyi bir potansiyeli var bi yandan cesitli sorunlarla dolu. yine de olsun ben surekli plaza camlari uzerinde gezmekten sikilmam bu tur olsun tastan olsun diyenler varsa alsin oynasinlar pek de pisman olmazsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnimePiggy

Save sorunu yok ki oyunda . Sistemi öyle, bölümü bitir ki kayıt olsun... Bkz: Devil May Cry...

Hayır bende var örümceğe geldim;çıkıp tekrar girince enbaşa sarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeçhoSubasa

Ya arkadaşlar, oyunun ilk başında 3 tane yaratıkla karşılaştığımız yerde, birine vuruyorum ve oyundan atıyor.Çözümü var mı bunun?

Bende de aynı sorun var..
  • Oyuna girince menüdeki yazılar gözükmüyor.Bu sorunla karşılaşan var mı arkadaşlar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanCB

Oyuna girince menüdeki yazılar gözükmüyor.Bu sorunla karşılaşan var mı arkadaşlar ?

yukardaki mesajımda oyunun ingilizce dosyaları var onları oyuna atman gerek
  • quote:

quote:

Save sorunu yok ki oyunda . Sistemi öyle, bölümü bitir ki kayıt olsun... Bkz: Devil May Cry...

Bölümü bitirmemişsin . Bölüm bitince, mission menu'ye dönüyor zaten oyun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DerelictHuman -- 3 Aralık 2009; 20:12:34 >

• quote:

quote:

quote:

Bir bölüm 1 saat 13 dk sürünce insan yeni bölme geçebeileceğini anlamıyor tabii.

• quote:

Orijinalden alıntı: master of darkness

quote:

quote:

quote:

Bir bölüm 1 saat 13 dk sürünce insan yeni bölme geçebeileceğini anlamıyor tabii.

Hadi yaaaw;daha kaç tane boss öldürecez bir bölümde;çok saçma olmuş ama,en azından her bosss da bir save verselermiş

• bu kadar saçma save sistemi olan kaç tane oyun var acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembeler

quote:

Orijinalden alıntı: OzanCB

Oyuna girince menüdeki yazılar gözükmüyor.Bu sorunla karşılaşan var mı arkadaşlar ?

yukardaki mesajımda oyunun ingilizce dosyaları var onları oyuna atman gerek

Teşekkürler.
    Dün gece 1 saat kadar oynadım.Çerezlik bir oyun olmuş.Pek hoşuma gitmedi.
  • oyunda her 2 saniyede donma sorunu var bu sorunu yaşayıp çözüm bulan arkadaşlar var ise paylaşsınlar lütfen...
  • arkadaşlar bana bi yardım gerek...
    Kaç günden beridir uğraşıyorum...
    Bir türlü şu ilk bölümün başlarındaki yukarıdaki odaya tırmanarak çıktığımızda 2 tane avizeli bir oda var ve diğer odaya giriş var ama orası da yıkıntılarla kapanmış... burada bir şey yapacağım ama bir türlü yapamadım, takıldım kaldım orada...
    yardım ederseniz çok sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimt

arkadaşlar bana bi yardım gerek...
    Kaç günden beridir uğraşıyorum...
    Bir türlü şu ilk bölümün başlarındaki yukarıdaki odaya tırmanarak çıktığımızda 2 tane avizeli bir oda var ve diğer odaya giriş var ama orası da yıkıntılarla kapanmış... burada bir şey yapacağım ama bir türlü yapamadım, takıldım kaldım orada...
    yardım ederseniz çok sevinirim...

SS koyarsan iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuroran

Merhaba Arkadaslar
    mission 2 helıkopter den sonra takıldım kaldım şu olaya çare bulalım allah rızası için delirmek üzereyim.
    karakterımızın arkasındakı bumerangı nasıl yakıcaz çözemedim vallahi
    yardım eden ve etmeyen arkadaslara tesekkurler
    http://i0911.hizliresim.com/2009/11/23/5310.jpg

F tusundan atesi sec tamamdır. Bende orda cok uğraşmıştım.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.