Şimdi Ara

Ninja Blade (ÇIKTI) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
0
Favori
25.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Slayer_

SKIDROW 3.77 GB bu ingilizcemi arkadaşlar ?

Evet.
  • Oyunun save sistemi çok gıcık oynayanlar anlıycaklardır ama aksiyon ve kalite süper.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Bebeto_ -- 20 Kasım 2009; 21:15:09 >
  • Ohh galiba benim sisteme göre bir oyun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Bebeto_

Oyunun save sistemi çok gıcık oynayanlar anlıycaklardır ama aksiyon ve kalite süper.

Ne gibi bir sorun var ?
  • Prototype' i indirdikten sonra sıra bunda güzel oyuna benziyo.
  • İngilizce sürümünde ses sorunu yaşayan var mı arkadaşlar?Bende Rus versiyon vardı sadece skidrow c**k ını yaptm ingilizce oldu bu seferde oyunda ses çıkmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Oyunun save sistemi çok gıcık oynayanlar anlıycaklardır ama aksiyon ve kalite süper.

Ne gibi bir sorun var ?

heralde checkpoint save olayı vardır. yada uzun bir süre içinde save yapmıyordur oyun. yani bossu geçmeden save yapmayan oyunları düşününce bu o kadar yoktur heralde. düşünsenize boss a kadar kasıp geliyorsunuz boss sizi indiriyo haydee en baştan.bir sürü kayıp ve çok sıkıcı bir durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: murderer_utku

quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

Ne gibi bir sorun var ?

heralde checkpoint save olayı vardır. yada uzun bir süre içinde save yapmıyordur oyun. yani bossu geçmeden save yapmayan oyunları düşününce bu o kadar yoktur heralde. düşünsenize boss a kadar kasıp geliyorsunuz boss sizi indiriyo haydee en baştan.bir sürü kayıp ve çok sıkıcı bir durum.

Eski oyunlar ne güzeldi F5 'e bastınmı saveliyodu. Bu yeni oyunların hemen hemen hiç birinde kendin saveleyemiyosun

• Save sistemi bölüm geçme üzerine yapılmış,ilk bölümü bitirmem 1 saati buldu mecburen başından kalkamadım, ayrıca oyunda ölme yok zaman biraz geri sarıyo devam ediyorsun.Checkpoint yok bölümü geç save yap kapatırsan
  • oyun nasıl yahu neye benziyo ne tür devilmaycry tarzı birşeymi indirelimmi napalım....
  • Devil may cry ve God of war tarzı kes biç Pcye fazla çıkmayan oyunlardan ve oynamaya değer.
  • quote:

Devil may cry ve God of war tarzı kes biç Pcye fazla çıkmayan oyunlardan ve oynamaya değer.

tam benlik
  • ninja blade çıktı sıra ninja gaidenda
    oyun çok hoşuma gitti yarın kesin oynamak istiyorum pcdeki bu tür oyun sayısı gerçekten az
  • oyun devilmaycry gibide çok fazla yerinde tuşma basma animasyonu var. yani bi yaratığı(boss tarzı) öldürmek için 3-4 mekanda farklı tuş kombinasyonları çıkıyor ekranda. ne kadar geç basarsanız o kadar iyi sıfat alıyorsunuz. en iyisi zaten perfect. yani diyelim yaratık bişey fırlattı. tam çarpacakken basarsanız perfect veriyor. bana göre birtek bu tuşa basma olayları hoş değil. tabii başka türlü baya bi kasıntı olurdu.pc ye gelmesi çokgüzel olmuş bu oyunun. oynamak lazım
  • Hiç SS gelmiyo,arkadaşlar aydınlatın biraz bizleri...
  • Oyunu skidrow indirip kurdum ama menü yazıları gözükmüyor ve adamların konuşmaları duyulmuyor arkadaşlar, yardımcı olabilecek var mı?

ek: sorun emrahcoo arkadaşın yardımıyla çözülmüştür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. Fiery -- 21 Kasım 2009; 12:18:05 >
  • ati ekran kartın varsa driver update yap
  • Ekran kartım ati ama zaten en güncel driver yüklü.
  • Oyun harika DMCden sonra videolarını izleyeceğim 2. oyun olacak sanırım.İlk bölümü bitirdim,ilk bölmün sonu çok süperdi sanki oyun finali gibi bitti Bu tür oyunları çok seviyorum dizi oynar gibi oluyor

Ekran kartımın(3650) kötülüğünden dolayı ssler 1680x1650 AAyok Diğer ayarlar mediumda birde SSlerde efekler tam güzel çıkmamış oyunu hem grafik hemde oynanış açışından çok beyendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Death Note -- 21 Kasım 2009; 10:34:42 >

• optimizasyon nasil ?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.