Şimdi Ara

Ninja Blade (ÇIKTI) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
200
Cevap
0
Favori
25.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar şu oyuna bi ingilizce yama bulan varsa bi şekilde paylaşabilirmi rusça bitirmek istemiorum hiçbişi anlamadan
  • yahu bırakın rusu ingilizi de oyun nasıl olmuş onu söyleyin siz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

yahu bırakın rusu ingilizi de oyun nasıl olmuş onu söyleyin siz

walla oyun tam çerezlik çok hoşuma gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

yahu bırakın rusu ingilizi de oyun nasıl olmuş onu söyleyin siz

Videolarını izledim oyun zevkli gibi ama rusça yazılarla oynamak zor olsa gerek oyunu edincektim, biraz beklemeye karar verdim.
  • ingilizce sürüm hakkında haber var mı ona göre indirip indirmeyelim ?
  • oyun acaip sardı yanlız. 2-3 oyunun karışımı bişi olmuş diyebilirim wolverine dmc vs.ing yama elbet çıkar onu beklicem sanırım
  • arkadaşlar hala bulabilen yokmu ing yama şu oyuna???????
  • ingilizcesi çıksın da oynayalım hemen
  • 4-5 Güne ing. ile ilgili bir haber alamazsam başlarım ben oynamaya
  • Oyun güzele benziyr. Acelemde yo ingilizcesi çıana kadar beklinir. Boşa sinir olmanın bir anlamı yok.
  • Arkadaşlar ingilizce yama için link verebilirmisiniz ?
  • Arkadaşlar bu oyunun ingilizce yaması ya da ingilizcesi çıkmayacak mı
  • Oyun çıktı eng olarak
  • Arkadaşlar oyunun inglizce sürümü ve inglizce yaması çıkmıştır.
  • Oyun gerçekten 10 numara Rusça sürümünü oynarken neredeyse Prologue'u bitiriyordum hiçbirşey anlamadan o kadar ki sürükleyici bir oyun. Şimdi tekrardan oynayıp Prologue'u bitirdim. Ara videolar çok etkileyici kılıcımızla çok değişik combolar yapabiliyoruz ve ayrıca geliştirebiliyoruz topladığımız Blood Diamondlarla... Ben DMC'den daha fazla keyif alarak oynadım oyunu şahsen herkese tavsiye ederim
  • Oyunun ingilizce versiyonu çıkmış.Oynayan arkadaşlardan ss ler bekliyoruz.
  • ign xbox incelmesine 6.5 vermiş okur inceleme ortalaması 8.7 tüm puan veren 50 küsür sitenin ortalaması 7.0 anladığım kadarıyla dmc ve god of war tarzı oyunları sevenleri bu oyunuda çok sevecekleri çünkü yapılan yorumlarda oyun dmc ye çok benzetilmiş ve yazdığımı tekrarlamışlar. Ben dmc tarzı oyunlardan pek hoşlanmadığım için bu oyunu denemeyi düşünmüyorum.
  • Ohh be çıkmış sonunda ing. versiyon DMC türü oyunları çok seviyorum oyunun youtubeden linklerine baktım çok hoşuma gitmişti oyunu oynar oynamaz ss ekliyecem
  • İngilizcesinin çıkması iyi olmuş
  • SKIDROW 3.77 GB bu ingilizcemi arkadaşlar ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.