Şimdi Ara

Nintendo 3DS almayı düşünüyorum yardım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nintendo el konsolu almayı düşünüyorum
    bi kaç sorum olacak tecrübeli arkadaşlar cevaplarsa sevinirim

1- 3ds ve 2ds farkı nedir hangisini almalıyım
    2- bölge kiliti varmıdır cihazda yurtdışından oyun alsam oynatırmı
    3- ortalama fiyatı nedir boşu boşuna kazık yemeyelim
    4- cihazın kopya oyun oynatma gibi durumu varmıdır eğer yoksa uygun fiyata oyun bulabilirmiyiz
    5- cihazda oynanabilecek en zevkli oyunlar nelerdir
    6- cihazı alırken dikkat etmem gereken şeyler varmıdır
    7- Nintendo 3DS XL ne oluyor tam olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 8 Nisan 2014; 11:55:49 >

• 1) 3dsde oyunları 3d oynayabiliyorsun 2ds de bu özellik yok, ayrıca 2ds kapanabilir değil lakin bence tipi çok güzel
    2) Bölge kilidi var ntsc cihazda ntsc oyunları pal cihazda pal oyunları oynarsın, yani avrupadan cihazı amerikadan oyunu alamazsın, benim tavsiyem ntsc cihaz almandır zira oyunlar e-shopta daha ucuza geliyor.
    3) Ortalama 200-300 arası satılıyor şu an Türkiyede distribütör olmadığından, ben 200e almıştım düzgün araştırırsan 200e bulabilirsin sen de
    4) Kopya oyunlara karşı olduğumdan hiç bu konuya girmeyeceğim var mı yok mu araştırmadım, yine iyi araştırınca uygun fiyata oyun bulunabiliyor ben RE revelationsı ve zelda ocarina of time'ı 30ar tlye almıştım
    5) Pokemon X/Y, mario serisi özellikle super mario 3d land, zelda ocarina of time ve RE revelations benim oynadıklarım pokemon harici diğerleri uygun fiyata pokemon bulunca onu da alacağım.
    6) bu konuda tam bilgim yok malesef ama aldığın kişi ne kadar güvenilirse o kadar rahat edersin, bulabilirsen sıfır almanda fayda var tabiki :)
    7) 3ds xl 3ds'in büyük halidir :P adı üstünde zaten :) alt ve üst ekranlar büyük, sanırım pili de daha çok gidiyor ama çözünürlük yüzünden çok sevmeyen arkadaşlar var tabi bir bu kadar da çok sevenler var
    bu kadar @TheMuyu

yanlış bilgilerim olabilir araştırmaya devam et :) diğer arkadaşlar da düzeltirse sevinirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi animaniax -- 8 Nisan 2014; 17:34:15 >

• eyvallah hocam bilgiler için 200' e görsem anında alırım
    ama GG den filan baktım pahalı fiyatlar
    370-400 filan

xl den vazgeçtim türkiyede her zamanki gibi abartmışlar fiyatları :)

edit: birde 3ds de çalışan tüm oyunlar xl de de çalışır mı ?
    edit2: şarj aleti ayrımı satılıyor yav saçmalığa bak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMuyu -- 8 Nisan 2014; 18:24:58 >
  • TheMuyu kullanıcısına yanıt
    Sarj aleti ayri satilmaz hocam cihazla beraber satilir ayri satiyorum sarj aleti yok diyenden almayin, size bir pm aticam ordaki arkadasa bir sorun hocam onda vardi 3ds ucuza satiyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps vita oyun tavsiyesi yardım
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.