Şimdi Ara

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü (288. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.477
Cevap
101
Favori
226.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yılbaşı indirimine kadar para biriktiriyorumda bende hiç konsol olmadı el ev olsun ondan birtane aliyim oyunları güzel olsun fiyatıda 1000tl geçmesin diye de.3dsxl tabi daha iyi ama indirim olmazsa alamicam maalesef 1700tlye ulaşıyor fiyatları şuan 2100 TL'ye Nintendo switch alınabiliyor fiyatları biraz daha uygun olsaydı 3dsxl da güzel konsol alabilirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi fiyatına baktım da new3dsxl siyah orijinal adaptörle 1400 tl satılıyor arada 400-450 TL oynuyor öğrenci adamım zorlasam çıkmıyor yılbaşından sonra yurt dışı alışverişin ne olacağı belli değil riske atarım ama haklısın 3ds her türlü daha iyi kalınlığı dışında

• quote:

Orijinalden alıntı: DirtyDudeSP

Şimdi fiyatına baktım da new3dsxl siyah orijinal adaptörle 1400 tl satılıyor arada 400-450 TL oynuyor öğrenci adamım zorlasam çıkmıyor yılbaşından sonra yurt dışı alışverişin ne olacağı belli değil riske atarım ama haklısın 3ds her türlü daha iyi kalınlığı dışında
    2DS XL alın. 3D özelliğini kullanmıyoruz zaten.

• DirtyDudeSP kullanıcısına yanıt

188 dolar kargo + gümrük dahil. Siz nereden bakıyorsunuz da 1400 çıktı? 2DS XL da taş çatlasa vergi kargo hariç 135-140 dolara düşer. İmkanınız varsa almayın ikisini de gören tutan ve test eden birisi olarak söylüyorum. 3D oynayıp oynamamanız önemli değil. Milletin çantasında nedensizce kırılan bi cihazdan bahsediyoruz. Yine de size kalmış tabi.

Not: 2DS XL gibi sistemleri daha önce de gördük: Game Boy Micro/Game Boy Pocket/Wii mini gibi konsolun zamanı bitince elinde kalan parçalarla böyle kalitesiz versiyonlar çıkarıyor Nintendo. İçindeki panel 3D özelliği bozuk panel mesela yandaki 3D sürgüsünü çıkarınca al sana 2D XL ekran

Ekranları aynı olduğu için çözünürlük de 3DS gibi 800x240, 3D açık olduğunda normalde bu çözünürlüğün tamamı kullanılır (sol göze 400x240, sağ göze 400x240) ama 2D modunda pixeller yatay olarak uzatılır. Bundan rahatsız olanlar 3Dyi çok az açıyordu, 3D özelliği olmadan bütün pixellerden tam verim alınıyordu. Bu olay 2DS XL'de yapılamıyor tahmin edebileceğin gibi, ekranda yatay çizgiler varmış gibi görünüyor.

alttaki ekran kare şeklinde pixellere sahipken üstteki ekranın genişletilmiş ve yanlamasına uzaltılmış olduğunu görebilirsin.

Ek: adaptörü ayrı almak lazım evet, onu sıkıntı etme kablo şeklinde alırsın evdeki adaptörlerden biriyle kullanırsın sıkıntı olmaz. '

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chat Noir -- 25 Kasım 2018; 5:32:42 >

• Ne olur ne olmaz diye indirimsiz fiyatına baktım da ben o modeli biliyorum 1132 TL ile geliyor adaptör dahil indirim kalır mı kalmazmi bilmiyorum bide son birşey soruyim sana hocam Nintendo 2dsxl Pikachu ed.990tl vs Nintendo 3dsxl snes Ed. 1132 TL hangisini almak kârlı

• quote:

Ne olur ne olmaz diye indirimsiz fiyatına baktım da ben o modeli biliyorum 1132 TL ile geliyor adaptör dahil indirim kalır mı kalmazmi bilmiyorum bide son birşey soruyim sana hocam Nintendo 2dsxl Pikachu ed.990tl vs Nintendo 3dsxl snes Ed. 1132 TL hangisini almak kârlı
    Arada uçurum bir fark yok, alacağın zaman indirimdeyse hala SNES'i alırsın, yok değilse ya beklersin ya da 2DS'i alırsın. 2DS'i amerikadan alıyorsan dönüştürücü ile falan uğraşacaksın, 980 liraya SNES'i alsan
    urun.gittigidiyor.com
    Nintendo 3DS XL 2DS NEW 3DS NEW 3DSXL ŞARJ Cihazı Adaptör Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    https://urun.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/nintendo-3ds-xl-2ds-new-3ds-new-3dsxl-sarj-cihazi-adaptor-382571190
    bi de şunu alırsın 55 liraya SNES'lisinde Super Mario Kart da geliyor. Ayrıca kırdırma vs. düşünüyorsan sakın para verme forumda bir sürü kişi yardımcı olur ben de dahil. Artık tamamen ücretsiz ve ek aparatsız kırılabiliyor sistemler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chat Noir -- 25 Kasım 2018; 11:26:49 >

• Hocam çok sağol bu kadar yardım ettiğin için ben kırdırma taraftarı değilim bir konsolu kırınca elinde binlerce oyun oluyor hangisini oynuyım hangisini oynamıyım derken konsoldan soğuyorsun yoksa gider pcden oynardım oyunları.Bir zevki var konsolun onunda içine etmiyim daha ben kart çıkarcam bu eshop için Amazon için ininal 750 TL üstü gecirmiyor eshopta hiç geçmiyor garanti paracard bonus için pazartesi başvuru yapicam kart gelince alırım zaten konsolu burada da resimlerini atarım (Amerika dönüştürücüm var Xiaomi sağolsun)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DirtyDudeSP -- 25 Kasım 2018; 11:50:45 >
  • Aklıma takılan birşey var da bu 3ds oyunlarını eshoptan aliyoruzya konsolu aldıktan sonra bölge seçiyoruz Amerika Türkiye felan onların hangisi en kârlı oyunlar için.Güney Amerika felan diyorlar internette bide bu eshoptan aldığın oyunlardan para birikiyormuş onun olayı nedir. Son olarak ta fiziksel alınması zorunlu oyunları nereden alabilirim.Aklıma takildida bunlar 😁

• quote:

Hocam çok sağol bu kadar yardım ettiğin için ben kırdırma taraftarı değilim bir konsolu kırınca elinde binlerce oyun oluyor hangisini oynuyım hangisini oynamıyım derken konsoldan soğuyorsun yoksa gider pcden oynardım oyunları.Bir zevki var konsolun onunda içine etmiyim daha ben kart çıkarcam bu eshop için Amazon için ininal 750 TL üstü gecirmiyor eshopta hiç geçmiyor garanti paracard bonus için pazartesi başvuru yapicam kart gelince alırım zaten konsolu burada da resimlerini atarım (Amerika dönüştürücüm var Xiaomi sağolsun)
    Şimdiden hayırlı olsun hocam. Rusya eShop fiyatları bir nebze daha iyi. Bu sistemlerde bölgesel kilit var o yüzden Amerika'dan alınan kartlar çalışıyor sadece o yüzden belki düşünürsünüz diye söylemiştim. Fikriniz değişirse mesaj atabilirsiniz her zaman

• Konsolu alınca hangi bölgeyi secicem rusyayimi pal alcamda konsolu

Oyundan oyuna fark ediyor, bazen pahalı da olabiliyor.https://www.reddit.com/r/3DSdeals/comments/8w2brh/current_nintendo_3ds_eshop_deals/ şuradan indirimde olan eShop oyunlarına bakabilirsin bölge fiyatlarıyla birlikte. Madem oyunları sırayla alıp bitirmek istiyorsun ilk oyununu da kutulu almanı tavsiye ederim beraberinde. Nintendo Selects diye bir program var popüler oyunlar fiyatı düşük satılıyor, onlardan birini konsolla beraber sipariş etmeni öneririm. eShop'tan daha ucuzdur.

Örn.
    Erfahren Sie mehr:
    www.amazon.de
    The Legend of Zelda: A Link Between Worlds - Nintendo Selects - [3DS]: Nintendo 3DS: Amazon.de: Games
    https://www.amazon.de/dp/B015ZGXP82/ref=cm_sw_em_r_mt_dp_U_2VM-BbPQ560G0

• Hocam sorduğumu anlatamadım herhalde ben bu konsolu aldığımda hesap açmak için bölge seçiyoruz da hangisini seçmem lazım bide eshopun farklı bölgedeki sürümlerini atmışsın bana mesela ben konsoldaki hesabımı Amerika yaptım Rusya'daki oyunu internetten alsam eshoptan geçerli midir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DirtyDudeSP -- 25 Kasım 2018; 12:45:24 >
    Yok yapamazsın işte oradaki fiyatlardan bak hangisi sana mantıklı geliyorsa o bölgeyi seç diye gösterdim. Hesabındaki ülke eshop ülkesi oluyor.
  • Nintendo select olayını anladım indirimlerin olayını da anladım sağol ilk onceligim yılbaşına kadar konsolu almak eğer yurtdışına vergilendirme gelirse cfw felan yüklemeyi planlıyorum ama şu anki haliyle kalırsa fiziksel olan oyunları yurtdışından almayı planlıyorum.Hocam vallaha çok bilgilisiniz ben bu işlerden anlamam emülatör kurup oynarım şuan Zelda breath of wild PC de oynuyorum mükemmel oyun vallaha :D

• Amerika açıcam hocam en ucuz fiyatlar orada gibi

• quote:

Amerika açıcam hocam en ucuz fiyatlar orada gibi
    3DS’de bölge kilidi var. Cihaz USA olursa, USA bölgesinin oyunlarını çalıştırır. Cihaz Avrupa olursa, Avrupa bölgesinin oyunlarını çalıştırır.

Switch’te ise bölge kilidi yok. Cihaz ne olursa olsun istediğin bölgeden oyun alıp çalıştırabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 25 Kasım 2018; 17:39:8 >
  • Az önce garantiden paracard bonus card çıkardım bı baktım 6 aylık 85tl kesiyorlar zaten indirimde bir oyun o fiyata düşüyor benim param yetmez kardeşim sadece konsolu almak için üye oldum 6 aya kalmadan cikicam .İninal eshopta geçiyormu geçmiyorsa cfw zorunlu hale gelicek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DirtyDudeSP -- 26 Kasım 2018; 16:55:12 >
    Enpara banka kartı kullan. Yıllık ücreti yok.

• Eshopta geçiyormu bende İninal var o geçiyormu ?

• quote:

Eshopta geçiyormu bende İninal var o geçiyormu ?
    Enpara banka kartı her yerde geçiyor. Ininal’ı bilmiyorum ama o da geçiyordur.

• 
Sayfa: önceki 286287288289290
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.