Şimdi Ara

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü (289. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.477
Cevap
101
Favori
226.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Önceki forumlarda geçmiyor diye yazıyor parayı çekiyor ama oyunu alamıyormuşsunuz felan siz eshoptan sipariş yaptınız mı enpara card ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DirtyDudeSP

Önceki forumlarda geçmiyor diye yazıyor parayı çekiyor ama oyunu alamıyormuşsunuz felan siz eshoptan sipariş yaptınız mı enpara card ile
    Evet. Geçen hafta Enpara ile Eshop’tan oyun aldım. Enpara’nın geçmediği hiçbir platform yok. Her yerde geçiyor.

• Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü

• DirtyDudeSP kullanıcısına yanıt
    encard ile ben de eshoptan oyun aldım sıkıntı olmuyor. Kredi kartını iptal et Garanti'nin Enpara hesap kartı kredi kartı gibi her yerde geçer kredi kartına gerek yok. Ama istiyorum yine de diyorsan garantiyi kapattırdıktan 15-20 gün sonra başvurmayı denersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chat Noir -- 26 Kasım 2018; 18:58:29 >
    Yanlış başvurmuşsun. Enpara banka kartı olacak. Kredi kartı değil.

• Tamam hocam 6 ay garantidetyim o kadar kart çıkardık kullanalım demi :D enparayı şimdiden halledeyim oyunları ondan alacam

• Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü

• Burdan yapmıyor muyuz

• quote:

Burdan yapmıyor muyuz
    Kart seçerken Enpara Kredi Kartını değil de, Enpara Banka Kartını seçeceksiniz. İkisi farklı.
  • Görsel felan atar mısınız sitede ayrımı göremedim

• quote:

Görsel felan atar mısınız sitede ayrımı göremedim
    Kart seçme seçeneği gelmedi mi? O zaman babanın adına al. Kartı sen kullanırsın. Zaten borçlanma yok. Kartın içinde ne kadar para yüklüyse o kadar kullanabiliyorsun. Ama alırken Enpara Banka Kartı olacak, Enpara Kredi kartı değil.
  • Tamam hallederim

• Selamlar şimdi sipariş verdim Amazon.de den animal crossing edt. New 3dsxl 2. El aldım iyi bir satıcı buldum ürünün durumunun iyi olduğunu felan söyledi.850 tl mal oldu gidip şimdi aliexpresten jelatindir casedir şarj kablosu felan alicam neyse soracağım bu değil benim İngilizcem o kadar iyi değil şu 3dsleri nasıl kiriyorsunuz sürümü felan nasıl işliyor olaylar zormu bide banlanirmiyim riskli bir işmi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Aslında zor bir işlem değil, biraz dikkat ve biraz da ingilizce ile 3ds.guide sitesinden rahatlıkla yapabilirsin. Yeter ki gelecek konsolun yazılım versiyonu kırılmaya müsait olsun.

Hayırlı olsun bu arada güle güle kullanın.
  • quote:

Selamlar şimdi sipariş verdim Amazon.de den animal crossing edt. New 3dsxl 2. El aldım iyi bir satıcı buldum ürünün durumunun iyi olduğunu felan söyledi.850 tl mal oldu gidip şimdi aliexpresten jelatindir casedir şarj kablosu felan alicam neyse soracağım bu değil benim İngilizcem o kadar iyi değil şu 3dsleri nasıl kiriyorsunuz sürümü felan nasıl işliyor olaylar zormu bide banlanirmiyim riskli bir işmi

Makina geldiğinde fw sini söyleyin, cfw konusunda yardımcı oluruz her şekilde

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yo-kai Watch 3, 7 Aralık'ta çıkıyor...

• quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Yo-kai Watch 3, 7 Aralık'ta çıkıyor...

Switch icin olanindan haber var mi hocam ?

• erkahn kullanıcısına yanıt
    Yok henüz. Japonya’da ilkbaharda çıkacak.

• bunu alsam avrupa ve bizim buradan aldığım kutulu ve dijital oyunları oynamada sıkıntı yaşar mıyım ürün amerka çıkışlı galiba amazon usa olduğundan

• quote:

Orijinalden alıntı: S.T.A.L.K.E.R.

https://www.amazon.com/gp/product/B076KRDRQG?pf_rd_p=1581d9f4-062f-453c-b69e-0f3e00ba2652&pf_rd_r=S4430CCW7Y0GQBHNDCRE&th=1

bunu alsam avrupa ve bizim buradan aldığım kutulu ve dijital oyunları oynamada sıkıntı yaşar mıyım ürün amerka çıkışlı galiba amazon usa olduğundan
    Yaşarsın hocam. 3DS lerde bölge kilidi var. CFW olayını düşünürsen her türlü farklı bölge oyunlarını oynarsın ama

• 
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.