Şimdi Ara

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü (287. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.477
Cevap
101
Favori
226.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam arkadaşın söylediği doğru galiba şuan freeshoptan oyun indireceğimde ekran kararıp ekranda yazılar kodlar falan çıkıyor sonrada konsol kendi kendine kapanıyor ne yapıcaz freeshopu falan mı güncellicez acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nevruz84 kullanıcısına yanıt
    11.8 güncellemesi ile yeni korsan oyun tespit sistemi geldi hocam freeshop çalışsa dahi artık kullanmayın Ban yiyebilirsiniz. FBI hariç oyun yüklemeyin. Super Mario Makerı öneririm eğer ki Mario seviyorsanız. Başkalarının oluşturduğu bölümleri oynuyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: nevruz84

Hocam arkadaşın söylediği doğru galiba şuan freeshoptan oyun indireceğimde ekran kararıp ekranda yazılar kodlar falan çıkıyor sonrada konsol kendi kendine kapanıyor ne yapıcaz freeshopu falan mı güncellicez acaba
    Yok ona bisey demedim, cia indirip kendin kurarsin daha saglikli.

• Arkadaşlar elimde NTSC Pokemon Y, Mario 3D Land, Donkey Kong, Zelda Ocarina, Luigi's Mansion, Mario Kart var kutulu ve kitapçıklı. İlgilenenler varsa PM atabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar sorum kısa ve net ve biraz acil cevap verirseniz çok sevinirim. Ntsc 2ds xl cihazı ile Nintendo e shoptan en para ile alışveriş yapabilir miyim ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ediyorum.

• geliyor

• geliyor

• Arkadaşlar öncelikle merhaba,
    bu gün nintendo 3ds xl modelini alarak ben de aranıza katıldım ve bir kaç soru sormak istiyorum.
    cihazı aldım ve sürümü 11.8 bu durumda cfw yapsam bir sıkıntı çıkar mı ve yaptığım taktirde oyunları online bir şekilde oynayabilir miyim o bir sıkıntı çıkarır mı acaba ? ve eğerki banlanırsak cihaz kullanılamaz hale mi geliyor ne oluyor ? bir de bu 3ds brick dedikleri olay ne biraz aydınlatabilir misiniz ? şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarikara1

Arkadaşlar öncelikle merhaba,
    bu gün nintendo 3ds xl modelini alarak ben de aranıza katıldım ve bir kaç soru sormak istiyorum.
    cihazı aldım ve sürümü 11.8 bu durumda cfw yapsam bir sıkıntı çıkar mı ve yaptığım taktirde oyunları online bir şekilde oynayabilir miyim o bir sıkıntı çıkarır mı acaba ? ve eğerki banlanırsak cihaz kullanılamaz hale mi geliyor ne oluyor ? bir de bu 3ds brick dedikleri olay ne biraz aydınlatabilir misiniz ? şimdiden teşekkür ederim
    11.8 e cfw yapabilirsiniz fakat Nintendo artık korsan tespit sistemi kullanıyor 11.8 için. Freeshop tan oyun indirme olayı bitti. Oyunları cia formatında indirip kendiniz yüklüyorsunuz.

Online olayı şans işi, banlanma ihtimali var. Hele de 11.8 ler için banlanma ihtimali yüksek . ban olursa sadece online olayını kullanamazsınız, offline olarak devam edebilirsiniz.

Brick olayını hiç karıştırmayın. Brick cfw atılırken akinanın yazılımsal sebeplerle bozulması demek. Tamir olayları var tabi

• günler,

Kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama bir kaç sorum var. Ben dün aldım 3ds xl modelini sky3ds ide satıyordu ama almadım yanında daha sonra konsolu 11.8 e güncelledim. Daha sonra sky3ds i almaya karar verdim 11.8 d güncellediğim için bi sorun oluşur mu ve sky3ds ile online oynamada bir sıkıntı çıkarır mı. Sky3ds blue modeli. Ve sky3ds orange ve blue modeli arasında ne fark var acaba ?Teşekkür ederim şimdiden.

• luigi mansion da dusmus arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkahn -- 12 Ekim 2018; 23:4:43 >

• Luigi mansion oyununu konsola indirip oynayabilen var mı arkadaşlar?oyuna girdiğimde ekran donuyor bir dahada düzelmiyor sizde de böyle bir durum oluyor mu? üstelik oyunu fbi_sd_cia proğramından delete yapıyorum fakat hala ana ekranımda duruyor bir türlü silinmiyor
  • Arkadaşın biri nasıl yapılacağını yazmıştı, kaldırılmış galiba. Rica etsem mesaj olarak atabilir mi özelden

• quote:

Orijinalden alıntı: nevruz84

Luigi mansion oyununu konsola indirip oynayabilen var mı arkadaşlar?oyuna girdiğimde ekran donuyor bir dahada düzelmiyor sizde de böyle bir durum oluyor mu? üstelik oyunu fbi_sd_cia proğramından delete yapıyorum fakat hala ana ekranımda duruyor bir türlü silinmiyor
    Oyunu oradan silemezsin.System setting den data menagement ten nintendo 3ds den software ye gir çıkan listeden oyun adını seç delete ye bas ve sil.Luigi mansion farklı yerlerden indirdim ve sorunsuz çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gecekuşu0138 -- 28 Ekim 2018; 2:7:46 >
  • Luigi's Mansion için yeni fragman yayınlandı...

• Sa

• Bende forum felan arıyordum da Nintendo New 2dsxl almak istiyorum amazondan 1000 TL ye getirilebiliyor bazı sitelerde 950 TL bandında geziyor neyse ben 2 ay sonra Alıcam bu aleti new 3dsxl çok öneriliyor arada 50 dolar var vergilerde katlanıyor indirim yakalayamazsam
    new 2dsxl Alıcam 1000 TL ye degermi diye sorucaktım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DirtyDudeSP -- 21 Kasım 2018; 22:35:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DirtyDudeSP

Bende forum felan arıyordum da Nintendo New 2dsxl almak istiyorum amazondan 1000 TL ye getirilebiliyor bazı sitelerde 950 TL bandında geziyor neyse ben 2 ay sonra Alıcam bu aleti new 3dsxl çok öneriliyor arada 50 dolar var vergilerde katlanıyor indirim yakalayamazsam
    XL olursa güzel olur. 2DS XL de olur. Fark etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: DirtyDudeSP

Bende forum felan arıyordum da Nintendo New 2dsxl almak istiyorum amazondan 1000 TL ye getirilebiliyor bazı sitelerde 950 TL bandında geziyor neyse ben 2 ay sonra Alıcam bu aleti new 3dsxl çok öneriliyor arada 50 dolar var vergilerde katlanıyor indirim yakalayamazsam

2ds xl da olabilir, 3d ozelligini kullanmayacaksaniz (ki ben bu zamana kadar ilk aldigim zaman disinda hic kullanmadim) gozle gorulur bir fark yok diye biliyorum.ama xl alin kesinlikle kucuk almayin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 23 Kasım 2018; 17:24:26 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DirtyDudeSP kullanıcısına yanıt
    N3DS XL diyorum. 3D özelliğini kullanmacaksan bile. Neden?

-N2DS XL kesinlikle daha ucuz hissettiren bir cihaz, ekranı sallanıp duruyor (N3DS'de de var diyeceksiniz ama aynı seviyede değil, ikisini de tutan anlayacaktır dediğimi), plastiği kalitesiz, mat olduğu için çabuk çiziliyor, yağlanıyor. N3DS XL'in tuşları daha iyi çoğu insanın yorumuna göre.
    -N3DS XL'in batarya süresi (Standby & SOT) N2DS XL ve N3DS'e nazaran daha iyi.
    -N2DS XL önceki modellere göre daha dayanıksız, özellikle menteşeleri kırılan çok insan var.
    -N2DS XL hoparlörleri 3DS modellerine göre daha sönük
    -N3DS XL'de IPS ekran gelme şansı varken N2DS XL'lerin hepsi TN ekran
    -Belki senin için önemlidir, N2DS XL'deki stylus daha kısa.
    -N3DS XL bataryasını değiştirmek çok kolay (iki vida sökuyorsun arka kapağı açmak için) ama N2DS XL için çok zor bir işlem, eğer elektronikte tamiratından anlamayan biri değiştirmeye kalkışırsa konsolu bozabilir büyük olasılıkla.

Ha ama 2DS XL daha hafif, tutması rahat. Özellikle üst kısmı hafif olduğundan sırtüstü yatarken oynaması iyi oluyor bana göre.

Benim düşüncelerim bu, özellikle batarya olayı Türkiye'de kullananlar için sıkıntı. O 50 dolar sadece 3D için değil yani kısacası.

Son olarak N3DS XL Avrupa'da 1 yıldır üretilmiyor artık, Amerika'da da yakında durdururlar. O yüzden çabuk karar verin. Daha fazla sorun varsa sorabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chat Noir -- 24 Kasım 2018; 4:14:24 >

• 
Sayfa: önceki 285286287288289
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.