Şimdi Ara

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü (310. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.476
Cevap
100
Favori
226.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2 gb hafıza kartı çok düşük, tavsiyem 64gb falan al, 3ds oyunları, twillight ile dsi oyunları, nes, ses, sega, gbc, gba emülatörleri falan kullanırım derseniz size rahat rahat yeter
    Yeni kartı bilgisayarda fat32 olarak biçimlendirip eski karttaki dosyaları kopyalarsanız yeterli olur, eski dosyaları kopyalamazsan cfw uygulamalarını tekrar kurman gerekir.
    Twillight için uygulamayı kur çalıştır, hata verir. Updater uygulaması var bide onu da kur çalıştır. O bütün dosyaları ayarlar. Update sonrası program düzgün çalışır. Bulamazsan sonra link atarım burda.
    Pil konusunda kesin bir şey diyemiycem, büyük ihtimal pil ölmüştür. Bende wii u pro controller benzer şekilde olmuştu. Pili çıkarıp baktığımda şişmiş olduğunu gördüm. Bence sende pili bu şekilde fiziksel olarak kontrol et, şişme falan varsa kesinlikle pil arızası dersin.
  • eğer desteklerse 64gb alırım tabi ds romları indirmek istedim boyutları büyük 300mb olan bile var o yüzden yetmez bana 2gb.

Bana sadece twillight yeter o zaman, r4 kartla falan uğraşmaya gerek yok galiba, 3ds oyunları da dahil, nes, sega, gb, gba vs gibi oyunları da açıyorsa eğer twillight süpermiş.

En sonunda kurabildim twillight uygulamasını içine rom da attım açtı, ama 3ds oyunlarını denemedim sanırım onları açmıyor.

Pil bulmak çok zormuş 800mah var sadece yada ben bulamadım 2000mah olan tükenmiş, sanırım 800lük de tükenmeden almalıyım.

Bu arada pili fiziksel kontrol ettim ama şişme falan göremedim, ama yine de sipariş edeyim gelince dener sonucu yazarım.

yardımların için teşekkür ederim @aytug25 günlerdir uğraşıyordum çıkamamıştım işin içinden sayende çözdüm birçok sorunumu.

• taylanss T kullanıcısına yanıt

Ben galiba çok net anlatamadım kusura bakma. Twillight dsi oyunları için kullanabilirsin. üstünde diğer emulatorler için bölümlerde var ama çok performanslı çalışmıyor. (en azından ben denediğim zaman öyleydi) Bence her sistem için ayrı emulator kurman daha iyi olur.

3ds oyunlarını cia uzantılı olarak netten indirip cfw rehberinde kurduğun fbi uygulaması ile kurabilirsin. Bulamazsan yaz bana 1-2 site özel mesaj ile atarım sana direk korsan içerik sitede paylaşmak yasak diye yazmıyorum.

Pil için aliexpress öneririm. Nintendo pilleri aliexpresste direk bulmak biraz zor ama pilin üstünde bir kod yazar, onunla arama yaparsan daha rahat bulursun.

Yeni hafıza kartı alınca haber verirsen emulatorler ve tema kurma falan anlatırım sana

• Yok ben de acemiyim bu işlerde o yüzden yoksa gayet açıklayıcı anlattın teşekkür ederim, pil ve hafıza kartı için aliexpress'e bakıp sipariş veririm.

Yavaş yavaş çözüyorum fbi uygulaması yada diğer emülatörler için biraz uğraşayım çözemezsem yine yardım isterim teşekkür ederim.

Hafıza kartını aliden alma bence çok fazla çakma kart var, onu normal al pili aliden bak  

cfw rehberini tam yaptıysan fbi vardır. Zaten twillight yükledim dedin onu dafbi ile yüklemiş olman lazım

• Pil de garip orda 3lü pil + tornavida 75tl ama kargo 109 tl, 3lü var onu sipariş edicem sanırım kargo dahil 120tl 3 tane 1300mah pil.

Cfw rehberini yapabildim mi emin değilim ama yaptım sanırım , çünkü fbi var ve 3ds oyunlarını dediğin gibi cia olarak indirip fbi ile yükledim.

Şimdi tek sorunum var o da pilin gelmesi ve sorunun pil de olması, sorun pil de değilse boşa heves etmiş olucam ama bakalım 20 mart teslim tarihi 

• quote:

Orijinalden alıntı: taylanss

Pil de garip orda 3lü pil + tornavida 75tl ama kargo 109 tl, 3lü var onu sipariş edicem sanırım kargo dahil 120tl 3 tane 1300mah pil.

Cfw rehberini yapabildim mi emin değilim ama yaptım sanırım , çünkü fbi var ve 3ds oyunlarını dediğin gibi cia olarak indirip fbi ile yükledim.

Şimdi tek sorunum var o da pilin gelmesi ve sorunun pil de olması, sorun pil de değilse boşa heves etmiş olucam ama bakalım 20 mart teslim tarihi 

halletmen guzel olmus, pilide degistirdinmi tamamdir  

• Pil siparişi verdim bekliyorum bakalım, 3lü set vardı ondan aldım ama kargo yoğunluğu varmış bana gelmesi 2 ay sürecek gibi.

Bu arada yardımcı olan herkese teşekkür ederim.

• Ben 3ds kullanıyordum onu satmaya karar verdim ama pspmi bittboymu karar veremiyorum hangisi sizce
  • CincillaMinccino kullanıcısına yanıt
    Hocam ikisi cok ayri dunyalar.Bittboy alirsaniz psp emulatoru yok diye biliyorum ama sifir olur.Psp ise ikinci el olur ama bittboy gibi emulatorleri vardir.
  • CincillaMinccino kullanıcısına yanıt
    New 3ds, bittboy, psvitam var. Bir dönem Psp de kullandım. Bunlar arasında favorim 3ds ama sıkıldım satmak istiyorum diyorsan bittboy seni kesmez. Alacaksan psp değil psvita almanı tavsiye ederim. Sadece emülatör oyunları oynamak istiyorum dersen Retroid Pocket 2 almanı tavsiye ederim. Hem içinde bir çok emülatör var hem de android yüklü bir el konsolu..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • switch alin hem elde hemde tv de kullanin 

• Selamlar. Aranızdayım ben de.
    Full kutu şeklinde bir tane buldum. Koleksiyonluk oldu :)
  • 3DS içim pil sipariş etmiştim aliexpress'den bugün geldi, ama işe yaramadı taktım yine çalışmadı, hatta ne alakaysa cihaz artık çalışmıyor.

Şarj aletini takıyorum turuncu ışık yanıyor 5 saniye falan sonra sönüyor ama cihaz açılmıyor.

Sorun pil değil cihaz galiba, tamiri oluyor mu?

Tamir ettirip satmayı düşünüyorum ardından aliexpress üzerinden 3DS XL almayı düşünüyorum, ama önce bu cihazı halletmem gerek.

3DS'in kendi SD kartı eğer tam oturmazsa o zaman da konsol açılmayabiliyor. Belki ondan olabilir.

eski pil ile açıyordu ama eni pil ile açmıyor mu? tam anlamadım ben o yüzden soruyorum. Yoksa hiç mi açmıyordu cihaz

• @Venomstr kendi SD kartını çıkardım yine açılmadı, çıkardım tekrar taktım olmadı.

@aytug25 eski pil ile de açılmıyordu.

Cihaz eski pil varken de sadece şarj aleti takılıyken çalışıyordu, şarj aletini çıkarınca cihaz kapanıyordu, ben de pil bitmiştir diye pil sipariş ettim aliexpress'den zaten önce ki sayfada da var, piller daha dün elime ulaştı, yeni pili taktım cihaz yine açılmadı, şarj aletini taktım yeni pil içindeyken ama turuncu ışık yandı 5 saniye sonra söndü ve cihaz açılmadı hiç.

Eski pili taktım sonra şarj cihazını takınca mavi ışık da yandı ve cihaz açıldı, ama şimdi de şarj cihazı takılıyken bile arada kapanıyor cihaz sanki yuvası genişlemiş gibi.

Çok karışık anlatmamışımdır umarım, cihaz ölmüş mü yoksa ufak bir tamirle düzelir mi.

eski ve yeni pilin resmini atar mısın hocam, belki sorun pildedir sadece

• Piller şişmemiş ama

eski pilleri çektim ama yeniler yanımda değil, ali den aldığım linki koydum.

https://tr.aliexpress.com/item/4001193832268.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.3d204c4dxlWqCD

bunlar da eski pilin fotoğrafları

• Eski pili geri takinca normalcalisiyormu yine?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 308309310311312
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.