Şimdi Ara

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü (311. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.476
Cevap
100
Favori
226.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eski pili takıp şarja takınca çalışıyor, ama şarj soketi gevşemiş heralde bazen kapanıyor.

• o zaman yeni pil uyumlu degil demektir

• taylanss T kullanıcısına yanıt

yeni pilin değerleri uygun gibi ama belki pil arızası vardır, bi elektrikçiye git istersen pili test etsin, bide pilin kontakları düzgün temas ediyor mu ona bak. Aklıma şuan başka birşey gelmedi...

• Pili test ettirdim diyelim ve pillerde sorun yok, o zaman cihaz mı gitmiştir yada cihazda basit bir tamirle çözülür mü acaba.

3 tane pil sipariş vermiştim, akşam hepsini öyle deneyeyim, kontaklarını vs ona göre yazayım yine teşekkürler.

Cihazda bence sorun yok, eğer sorun olsa eski pil ile de çalışmazdı. Ben hala kontak sorunu olduğunu düşünüyorum. Basit bir temassızlık falan.

• quote:

Orijinalden alıntı: aytug25

Cihazda bence sorun yok, eğer sorun olsa eski pil ile de çalışmazdı. Ben hala kontak sorunu olduğunu düşünüyorum. Basit bir temassızlık falan.

aynen bende bunu yazicaktim eski pil calisiyorsa yenisi calilsmiyorsa pillerde yada degerlerinde sorun olabilir

soyle dusun kumandanin pili bitti ve yenisini takicaksin

• Ben anlamadım açıkçası, ne eski pil ne yeni pil hiçbiri işe yaramıyor. Bu arada 3 tane aldım pil 3üde aynı şekilde çalıştırmıyor.

Şimdi de adaptörü taksam bile artık çalışmıyor.

Bunu tamir ettirme şansım var mıdır? yada ali de satılan aşağıda ki cihaz işe yarar mı almaya değer mi?

https://tr.aliexpress.com/item/4000897741894.html?spm=a2g0o.cart.0.0.2f083c00OnnHKx&mp=1

Eski pildemi calismiyir artik?

o zaman yerine tam oturmuyor olmasin pinleri kontrol et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çözemedim pilin arkasına kağıt falan sıkıştırıp deneyeyim o zaman, ama cihaz gitmiş gibi geldi bana.

• Pinleri kontrol ettinmi hocam sen? 3 tane pin var zaten eger icine gocmusse disari cek biraz yavasca. Birde oyle dene bakalim, sonucu yaz bize

• Pinler sağlam herhangi bir yamukluk yok, pilin arkasına kağıt sıkıştırdım yine olmadı.

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü
  • Su an eski pil ile calisiyor mu?

• Orijinal pil 3.7V, çakması 3.6-3.7V muhtemelen mWh değerleri de farklı birbirinden. Başka bir orijinal pil ile çalıştırmayı deneyim. Yeni pilin nedense etiketinde olanı (3.6-3.7V) dahi veremediğini düşünüyorum.
  • Eski pil ile de çalışmaması şaşırttı beni . Umarım sorunu çözebilirsiniz. 3ds çok kıymetli bir konsol benim gözümde hiçbirine bişey olmasın.

• Peki 3DS XL mı yoksa New 3DS XL mı? hangisini tavsiye edersiniz? bunun düzeleceği yok gibi, gerçi tamir ettirmeye çalışıcam ama yine de yenisi lazım gibi.

Ali'de var 3ds xl 1.200tl, new 3ds xl 1.600 tl, sizce hangisi?

@ferrum650 pilleri almadan önce tüm yorumlara baktım herkes olumlu, hiç çalışmadı diyen olmadı ben de sebebini çözemedim açıkçası.

@TossA CoinTo Your Witcher eski pil ile de çalışmıyor pil sağlam gibi de, sanki cihaz da problem var gibi geldi bana, benim de sevdiğim bir konsol işini bilen bir yere tamir ettirmeliyim galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taylanss -- 20 Mart 2021; 23:5:6 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: taylanss

Peki 3DS XL mı yoksa New 3DS XL mı? hangisini tavsiye edersiniz? bunun düzeleceği yok gibi, gerçi tamir ettirmeye çalışıcam ama yine de yenisi lazım gibi.

@ferrum650 pilleri almadan önce tüm yorumlara baktım herkes olumlu, hiç çalışmadı diyen olmadı ben de sebebini çözemedim açıkçası.

@TossA CoinTo Your Witcher eski pil ile de çalışmıyor pil sağlam gibi de, sanki cihaz da problem var gibi geldi bana, benim de sevdiğim bir konsol işini bilen bir yere tamir ettirmeliyim galiba.

Ben de 3ds var xl yok ama ds lerden hem normal hem xl versiyonu var xl versiyonu daha büyük ekrana sahip olsa da normal ds deki görüntü daha doygun daha yoğun geliyor. Sonucta xl de görüntüyü sadece büyütmüşler herhalde herhangi bir çözünürlük değişmemiş gibi geldi bana . 3ds lerde de durum böyle mi bilemedim 3ds xl kullanıcıları daha düzgün yorum yapabilir.

• Daha büyük ekranla birlikte çözünürlük de değişir heralde, en azından büyük ekran daha iyi bana göre, tabi kullanan yada farkı bilen aydınlatabilirse ona göre karar vereyim.

Bendekini de tamir ettirir saklarım artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: taylanss

Peki 3DS XL mı yoksa New 3DS XL mı? hangisini tavsiye edersiniz? bunun düzeleceği yok gibi, gerçi tamir ettirmeye çalışıcam ama yine de yenisi lazım gibi.

hocam o kadar para verip neden aliexpressten konsol alıyorsunuz? sıfır değil orda çoğu 3ds için yenilenmiş cihaz diyor. O kadar para verip üstüne gümrük ödeyeceksiniz, türkiyeden ikinci el alabilirsiniz. Ama ona bile gerek yok siz manisa da falan olsanız sizi konsol tamiri yapan bir yere yönlendirirdim elinizdeki konsol için. İstanbulda falan da bu işi yapan çok yer var. sizin konsolda büyük bir problem olmadığını düşünüyorum. bence konsolu yaptırıp kullanın. 1600 lira new 3ds xl alsanız gümrük yaklaşık 300-400 lira olsa 2000 liraya gelecek. Ben üstüne biraz daha koyup kırık switch alırdım sizin yerinizde olsam.

• Şarj azaldığında kırmızı ışık yanma-sönme olayını kapatmamın mümkünatı var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: aytug25

hocam o kadar para verip neden aliexpressten konsol alıyorsunuz? sıfır değil orda çoğu 3ds için yenilenmiş cihaz diyor. O kadar para verip üstüne gümrük ödeyeceksiniz, türkiyeden ikinci el alabilirsiniz. Ama ona bile gerek yok siz manisa da falan olsanız sizi konsol tamiri yapan bir yere yönlendirirdim elinizdeki konsol için. İstanbulda falan da bu işi yapan çok yer var. sizin konsolda büyük bir problem olmadığını düşünüyorum. bence konsolu yaptırıp kullanın. 1600 lira new 3ds xl alsanız gümrük yaklaşık 300-400 lira olsa 2000 liraya gelecek. Ben üstüne biraz daha koyup kırık switch alırdım sizin yerinizde olsam.

Alıntıları Göster

Evet gümrük vergisi falan derken baya pahalıya geliyor, sıfır değil de yenilenmiş olduklarını tahmin ediyordum ama ikinci el de sıkıntı çıkma ihtimali var diye oraya yöneldim, uygun fiyatlı temiz bir cihaz bulursam olabilir.

Maalesef istanbul'dayım burda da var yerler ama ben pek bilmiyorum biraz araştırmam gerek, dolap üzerinden az önce şarj standı siparişi verdim bakalım o da işe yaramazsa artık tamirci ararım, tamir ettiririm, uygun fiyatlı bir de new 3ds kollarım artık ama fiyatlar baya uçmuş.

Switch'i ben de düşündüm ama hem çok gereksiz pahalı hem de pek sevemedim, gerçi elime alıp birkaç oyun oynarsam belki ısınırım ama yine de aşırı pahalı.

• 
Sayfa: önceki 309310311312313
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.