Şimdi Ara

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü (313. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.477
Cevap
100
Favori
226.480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aynen, torrent den cia indirebilirsin ya da archive.org
  • Arkadaşlar bu cia dosyalarını indirmek için düzgün çalışan bir adres paylaşır mısınız acaba?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • humble mumble kullanıcısına yanıt
    Bir suru site var hocam.Illa bir tanesi calisir link paylasmistir.Ben genelde adam gibi link bulana kadar aratiyorum.

• merhabalar! geçen günlerde new 3ds xl aldım (ilk konsolum yeyy) cfw yapmak istiyorum ama cihazı bozarım diye korkmuyor değilim. kendim yapmam mantıklı mı yoksa gidip birine yaptırmalı mıyım?

• moonL1ght00 M kullanıcısına yanıt
    İngiliZcen iyi ise kendin yapabilirsin detaylı videolar youtube da. Değilse bilen birine yaptır. Her cfw işleminde brick riski var az da olsa. Bu riski göze alamıyorsan cfw yapılmış olan cihaz al derim.
  • humble mumble kullanıcısına yanıt
    Google da “cia archive.org “ diye aratırsan ya da archive.org da aratırsan çıkar karşına. 3-4 tane sayfa var hemen hemen tüm kütüphane cia olarak var
  • ferrum650 F kullanıcısına yanıt

Türkçe bir rehber buldum, ayrıntılı görünüyor ama henüz deneme şansı bulamadım. bilgisayarım kilitlendi ve 10 gün sonra açılacak, o zaman yapmayı düşünüyorum. bir de brick olursa tam olarak ne oluyor? anladığım kadarıyla yazılım güncellemesi falan almıyor, bu yüzden cihaza zarar verir mi?

ve cevabın için teşekkür ederim~~

Brick olursa çöp hiç bir işe yaramaz
    yaaa biraz korkutmadı değil

• @moonL1ght00

Ben yaptım 3ds xl'ı geçen hafta o rehber ile, yazılanları uygularsan sorun olmaz.

@humble mumble

https://www.cia-3ds.com/ şu adreste var ben buradan indiriyorum.

• taylanss T kullanıcısına yanıt
    kusura bakma rahatsız ediyorum kardeşim ama, herhangi bir mikro sd kart ile hafızasını yükselebilir miyim yoksa birkaç tanesi mi uyumlu? bunu çözemedim de yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı

• Hepsi uyuyor farketmez sistem galiba 64gb'a kadar sorun çıkarmıyor, ben de 32gb var sorun yok

Herhangi bir micro sd kart olur sadede FAT32 formatlanması gerekiyor. Eğer windows kullanıyorsun 128GB gibi yüksek kapasiteleri fat32 formatlamak için ya command prompt tan yapacaksın ya da 3. Taraf program kullanacaksın.
    ya ben samsung evo sdxc 64 gb aldım, nasıl dönüştüreceğimi pek anlamadım ama deneyeyim bi'

Ben de o kartın 128 ini kullanıyorum. Kartı dönüştürmeniz gerekmiyor fat32 olrak formatlamanız lazım.
    hallettim hocam teşekkürler

• 3DS tum zamanlarin en iyi konsolu benim icin hala aktif sekilde oynuyorum, guncel fc imzamda ekleyebilirsiniz arkadaslar
  • merhabalar,

Eşime sürpriz olsun diye 2 adet 3ds xl alıp, beraber multiplayer oyun oynamayı düşünüyorum. ne dersiniz? Tavsiye edeceğiniz oyuınlar var mıdır? multiplayer deneyimi eglenceli midir?

Bir de nereden bulacağız bu cihazları :/

• denden22 D kullanıcısına yanıt

Multiplayer için 3DS şuanda doğru tercih olmaz. Nintendo Switch tercih etmelisiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 27 Mayıs 2021; 9:17:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • denden22 D kullanıcısına yanıt
    Ben satıyorum hocam, bilginiz olsun. Düşünürseniz.

• 
Sayfa: önceki 311312313314315
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.