Ne oldu pil isi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü (312. sayfa)
-
-
Soyle bisey yapabilirsin, yakininda ayni cihaza sahip birisi varsa onun piliyle dene bide
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
FBI ile Cia kurulumu yaparken kurma hızı 1.3 mb'dan 39 kb'a düşüyor ve o şekilde devam ediyor belli bir süre sonra. SD kartın sağlığında sorun yok, kartı biçimlendirdim hala devam ediyor aynı durum. QR kod ile remote download yaparken de aynı olay başgösteriyor.
-
Cia kurulumu sırasında hız en yüksek 2Mb/s ile xx KB/s arasında değiştiği oluyor. İşlemi tamamlası için biraz zaman verin. Bazı cia lar diğerlerinden daha yavaş yükşeniyor tam nedenini bilmiyorum -
@erkahn pil 3 tane sipariş vermiştim 3üde aynı şekilde çalışmadı, cihazı tamire götürdüm çarşamba sonuç çıkacak, şarj soketi yada ona benzer bişeyin değişmesi gerekiyormuş sanırım, parça gelince haber verecek çarşamba günü belli olacak, boşuna pil sipariş etmişim.
-
Umarim tamir olurda rahatca oynayabilirsin
Teşekkür ederim umarım olur, sıkılmıştım prize mahkum olmaktan.
-
Benim 3ds için haber yok halen, bugün yarın arayabilir ama acaba ben onu versem, 3ds xl yada new 3ds xl alsam?
Çok bariz fark var mı new ile düz 3ds xl arasında?
Düzünü 1.000tl ye buldum, new olanı 2.000 yani değer mi o kadar farka.
Bir de fiyat ortalaması nedir bunların tahminen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taylanss -- 7 Nisan 2021; 18:19:38 > -
quote:
Orijinalden alıntı: taylanssBenim 3ds için haber yok halen, bugün yarın arayabilir ama acaba ben onu versem, 3ds xl yada new 3ds xl alsam?
Çok bariz fark var mı new ile düz 3ds xl arasında?
Düzünü 1.000tl ye buldum, new olanı 2.000 yani değer mi o kadar farka.
Bir de fiyat ortalaması nedir bunların tahminen.
Bence 1000 liralık farka değmez.1300-1400'e bulursunuz biraz sabrederseniz New olanları.
-
Dediğiniz fiyatlarda bulabilirsem mükemmel olur şöyle temiz bir tane.
-
degmez hocam
-
Normal 3DS ile New olanının pek bir farkı yok. Ucuz olan neyse direkt onu tercih edin.
-
Teşekkürler dolapta ki fotoğrafta temiz gözüken bitane var 1000 tl yanında oyun da var onu kaçırmayayım o zaman.
New 3ds mi old mu?
-
Old 3ds xl aldım 1.000tl ye umarım kimse çok pahalı almışsın diye yorum yapmaz
Ama cihaz çok temiz gerçekten kılcal çizik bile yok sanki, yanında 5 tane de oyun ve çantayla birlikte.
-
Hocam... moralinizi bozmak istemem old 3ds xl uzaktan cok guzel duruyor pek deneyimleme imkanim olmadi.Piyasa cok bozuk ama 1000 tl biraz tuzlu gibi.Yanindaki oyunlarin hepsi pokemon zelda falan ise belki kurtarir.Siz memnunsaniz parasina cok takmayin eglenmenize bakin derim ama fiyat anlaminda biraz yuksek oldugunu soyliyecegim.
Yinede moralinizi bozmayin guzelce 3d yi kullana kullana oynayin hayirlisi olsun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet bence de çok fazla ama retrp diye diye herşeyin fiyatını uçurdular, ama cihaz güzel new ile 2 farkı varmış biri new olan 3d açıkken gözleri izleyip açıya göre 3d yi ayarlıyormuş diğer fark ise arkada fazladan 2 tuş daha, gerisi aynı işlemci ekran gibi, en azından araştırdığım da bunları bulabildim.
Ekranı güzel büyük parlak, 4 mario 1 sonic var 3ds oyunları.
Fiyat evet gerçekten yüksek ama malesef piyasa bu halde, en azından aldığım cihaz çok temiz sanki dün kutusundan çıkmış gibi önce ki sahibi pek kullanmamış.
Teşeklürler sanırım cfw atmalıyım, öncekine atmıştım buna da atarım homebrew.
Ürün temizse ve az kullanılmışsa fiyatına takılma, almışsın tadını çıkar. Zaten cfw yapıp binlerce liralık oyun yükleyeceksin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Cihaz baya temiz çizik bile yok henüz cfw atamadım ama mevcut oyunlarla bile keyif veriyor.
beyler freeshop olayı bitti mi ? uzun zaman sonra 3ds mi aldım freeshopa girdim ancak oyun indirirken hata veriyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X