1 konsol ile 2 kisi rahatca oynanir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü (314. sayfa)
-
-
İyi günler 3ds almayı düşünmekteyimde kutulu oyunlarını bulması zor mu
-
Xl al hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam switch var zaten yanına 3ds alacağım xl alacak kadar param yok switche de oyun alıyorum çünkü
-
quote:
Orijinalden alıntı: erkahnXl al hocam
New bulmak çoooooooooooooooooooooooooooook zor :)
Neyse ki bende bir tane var :)
-
quote:
Orijinalden alıntı: humble mumbleNew bulmak çoooooooooooooooooooooooooooook zor :)
Neyse ki bende bir tane var :)
Alıntıları Gösterbendede var butun kutulu pokemon oyunlariyla birlikte hemde
-
Ben de old 3ds var ne yalan söyleyeyim new 3ds xl i arıyorum . ara ara luigis mansion oynuyorum . eller de az büyük olunca yoruyor.
-
Ben ilana koyayım dedim, millet 3ds parası teklif ediyor. Gerek yok. New3DS XL satan bir ben varım herhalde, beni de küstürecekler :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
700 tlye 3ds xl buldum 32gb microsd ve r4 kart ile şuan çok mutluyum
-
Bu arada cfw işlemini nasıl yaparım kaynak atar mısınız
-
Bir de 3ds xl için önereceğiniz ekran var mı ebay veya aliexpressden belki değiştirebilirim de
-
-
İçinde Nintendo DS oyunları mı var acaba?
-
evet kartın içinde DS oyunları yüklü.. 510 oyun için fena fiyat vermemişler.. alınabilir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Venomstrİçinde Nintendo DS oyunları mı var acaba?
-
Aynen, tahmin ettiğim gibiymiş.
-
quote:
Orijinalden alıntı: VenomstrAynen, tahmin ettiğim gibiymiş.
o kadar oyuna deger
-
Icinde gercekten 3ds oyunlari var mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Nintendo DS oyunları hepsi.
-
Merhaba arkadaşlar. DS/3DS romlarını nereden bulabilirim? 3dsiso kapanmış, zipertoya girilmiyor. Elde sadece cdromance kaldı onda da kısıtlı içerik var. Bildiğiniz bir site varsa özelden ya da buradan bilgilendirirseniz memnun olurum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X