Şimdi Ara

Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü (317. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.476
Cevap
100
Favori
226.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bunların şu politikası da adamı firmadan soğutuyor ya.

• s-adebisi kullanıcısına yanıt

Katılıyorum. Neyse ki; “Satın aldığınız oyunlara artık erişemeyeksiniz” politikasından vazgeçmişler gibi görünüyor. Onunla ilgili bir şey yazmamışlar. Eğer öyle bir şey yapsalardı kimse oyun satın almazdı. 10 yıl sonra satın aldığım bir oyuna erişemezsem, ben senden oyun almam ki.

Yine de tam emin olamıyorum. Kesin bilen varsa yazabilir. Nintendo 3DS’te birkaç tane eshop’tan satın aldığım dijital oyunum vardı. “Super Mario 3D Land” vardı. Umarım kütüphanemden gitmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeni bir pil almak istiyorum yurtiçi olursa çok daha iyi olur, nerden alabilirim?

• Matt Jeevas kullanıcısına yanıt

Yurtici zor hocam sizin bence en iyisi aliexpres

• Matt Jeevas kullanıcısına yanıt

xl versiyon ise geçen sahibinden de bir ilan vardı .Yanlış anlamayın ben satıcıyı tanımam etmem gözüm çarpmıştı sadece oraya bakabilirsiniz.

• Bir sorum olacak arkadaşlar cfw yaptım ben cihaza bazı oyunlarda yüklemeye çalışırken aşırı yavaş yüklüyor yada failed hatası veriyor fbi programı benmi hatalı birşey yapıyorum acaba yoksa farklı bir yöntemi mi var?

• virus18 kullanıcısına yanıt

Internet hizi olabilir hocam

oyunlar cok buyukse

• erkahn kullanıcısına yanıt

Hafıza kartından kaynaklıymış hocam kartı değiştirdim sorunsuz yükleyebiliyorum şu an teşekkür ederim.

• Yakın zamanda aliexpressten veya başka biryerden old 3ds batarya(ctr003) alan ve memnun kalan oldu mu? Son bir kaç siparişimde gelen piller hep ölü çıktı para iadesi ile uğraşması sıkıntı.

• heithered H kullanıcısına yanıt

Aman hocam batarya konusunda cin sitelerinden uzak dur. 2013 te aldigimda bitik bataryamdan daha kotu bataryalar geldi.

Almanyada uretim yapan ve turkiye de satisi olan akku diye bir marka var. Ingilterede iken ebay uzerinden onlarin HTC one 7 bataryasini aldim. Onceki bataryam %40 civarinda kapanirken akkunun bataryasi sayesinde %1 i gordugumde bile 5-10 dk devam edebiliyordum. 3 sene o bataryayi kullandim. Su an GPS acik ise %15 civarinda iken telefon kapaniyor. Degilse yine %1i gorebiliyorum.

Tavsiye ederim.

Old 3ds ve 2ds icin bataryadan da satiyorlar. 3. konsolum icin almayi dusunuyorum ama aciliyeti olmadigindan henuz almadim.

Benden once alirsan tecrubeni paylasirmisin?

• phoenixugur P kullanıcısına yanıt

O site daha önce de karşıma çıktı ama sipariş vermekten çekinmiştim. Benim de acelem yok sadece bataryada hafif bir şişme var gibi o yüzden yedek bir batarya almak istemiştim ama orjinal alma seçeneği olmayınca kaç yıl oldu daha alamadım. O siteden alırsam tecrübemi paylaşırım.

• ya lanet olsun böyle piyasaya 3ds bulamıyorum satanlarda switch parası çekiyor onu bırakayım nds alayım diyorum birinin ekranı kasası çizik diğerinin kalemi adaptörü yok noldu bu cihazlara ya

• camel paketindeki camel kullanıcısına yanıt

Kondisyon konusunda el konsollarının kaderi böyle maalesef. Çocukluğum el konsollarına heves etmek ile geçti. Yıllar sonra almaya niyetlendiğimde de kondisyon olarak hiç düzgün konsol kalmamıştı. PSP, Nintendo DS, 3DS gibi konsollar ikinci elde bataryaları ölü, orijinal adaptörleri eksik, ekranı veya kasası çizik şekilde satılıyordu. PSP'nin dış kasası, bataryası vb. aksesuarlar "ifixit" gibi sitelerde satılıyor ama TR'ye gönderimi yok, zaten olsa bile Aliexpress'te olduğu gibi iki tane cihaz parasına buraya gelirdi. İkinci el konsollarda yaşadığım hayal kırıklıklarından sonra üç yıl önce amazon.de'den 100 euroya sıfır Nintendo 2DS XL aldım. Hiç pişman değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s-adebisi -- 20 Eylül 2022; 19:22:47 >
  • s-adebisi kullanıcısına yanıt

Hocam artık sıfırıda bulunmuyor meretlerin bir tane dsi aldım zebramodan dediğine göre temiz cihaz hayırlısı 3ds arayışım devam ediyor old 3ds neysede new 3ds lere switch lite'dan bile pahalı fiyat çekiyorlar ve hepside sizinde belirttiğiniz gibi fizksel kusurları var zamanında çok psp aldım sattım hepside temiz batarya ömürleri iyi cihazlardı millet ds lerle ne yaşadıysa artık

Hocam senin butcen ne kadar

çok ucu açık soru hocam gidipte switch lite parası vermem tek sınırım o new 3ds ler 3000 4000 diyorlar zorlasan switch v2 alıyorsun o paralara

ben yurt disindayim hocam

burda cok uygun fiyatlara var o yuzden sana alabilirim

izmirde falan yasiyorsan o yuzden sordum gelirken getirebilirim

hocam fiyat bilgisi verin sıkıntı değil kargoyla alabilirim

Pm attim

• Nintendo olarak sadece ilk çıktığı dönemlerde switch deneyimim oldu. 30 yaşındayım ve ilk defa ds oyunlarına merak saldım. Ama maalesef cihaz bulamadım new 3d xl veya new 2d xl almak istiyorum ama bi ilanlar var sıfır switch oled fiyatına 😲 bakmadığım site kalmadı mantıklı bir cihaz bulamıyorum nasıl ve nereden bulabilirim?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 315316317318319
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.