New Nintendo 2DS XL sahibi olarak bu modeli önermiyorum. Malzeme kalitesi çok kötü, tuşları ucuz gamepad tuşları gibi hissettiriyor. Zamanında sıfır alabileceğim tek 3DS modeli olduğu için almıştım. Ben aldıktan sonra satıştan kalkıp fiyatlar hızla tırmandığından aldığıma pişman değilim ama ikinci el alsam 3DS XL modellerini tercih ederdim. |
Nintendo 3DS Kullanıcıları Kulübü (318. sayfa)
-
-
Dolap uygulamasında güzel bi fiyata temiz bir DSi XL buldum onu aldım hocam 2ds veya 3ds konsollara switch lite parası istiyorlar maalesef
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayırlı olsun hocam güle güle kullanın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam
Hollanda'da dayım var. Onun adresine ikinci el Nintendo cihazı alacağım da nereden ucuza ve temiz bulabilirim? Sadece Pokemon oyunları oynayacağım. Bir de sanırım korsan oyun yükleyebiliyoruz, değil mi?
-
Eğer lite nintendo switch parasına New 3ds XL bulursan kaçırma. V2 nintendo switch fiyatına bazen daha fazlasına gidiyorlar. Yurtdısında da öyle gidiyor new 3ds xl ler. O yüzden daha ucuza bulman zor. Facebook marketplace de belki bulursun.
New 3ds XL yi 2700 e aldım 2 ay önce oda Facebook marketplace den. Yaz başı V2 nintendo swtich i full aksesuar 2700 e almıştım.
Çok eskiden 3ds kullanmıştım. Ekranı çok küçük hiç keyif vermiyordu. 3d den birşey anlamıyorsun. 1200 e 3ds XL var facebook marketpace de şu an öyle birşey öneririm sana.
-
Ben ingiltere de iken ebay den alıyordum.
Ebay de açık arttırma ile alırsan uygun bulabiliyorsun. 40 sterline 3ds XL aldım orda. 30 sterline 2 ds lite 2 dsi olan bundle almıştım.
-
old 3ds aldım hocam işimi görüyor sadece menteşe ile üst kasada ekranın önündeki camın değişmesi lazım onlarıda aliexpressten sipariş ettim bana toplam maliyeti çok ucuz oldu. Ekran boyutu filanda sıkıntı değil benim için aldığım günden beri keşke xl kovalasaydım diye birşey düşünmedim tatmin etti zaten elimde dsi de var boyutları hemen hemen aynı o yüzden alışığım boyuta
-
Benim ingiltereden 40 sterline aldığım 3ds xl de kasası çok çizikti, alt ve üst ekranlar çizikti birde nasıl becerdilerse içine toz yada kum girmişti. Alt ekranda çok az toz vardı çizikte abartılmayacak ölçüde idi.
Kasayı ve üstteki ekranı değiştirdim bende. Saç kurutma makinesi ile ısıttım ekranın köşelerini sonra vantuzla çekip çıkardım üst ekranı. Tozu temizledim. Yeni ekranı hiç yeni yapışkan eklemeden taktım. Çok güzel oldu. Kasa değişimi ise daha zordu.
-
-
Hocam kartlarinizin ustunde yazan internet sitesinden kartin en guncel versiyonunu indirin. sagdaki kartin uzerinde yazan internet adresi calisiyor. Soldakininki gitmis.
R4 kartinizin SD kartini pc nize takin ve icinde oyun ve savelerin bulundugu klasoru bilgisayariniza yedekleyin.
SD kartindaki dosyalari silin ama format atmayin.
Kartin sitesinden indirdiginiz dosyalari rardan cikarip sd karta koyun. Oyun ve Savelerin oldugu dosyayi tekrar sd ye koyun.
SD ye karta takip oynamaya devam edebilirsiniz.
Bu arada uygun fiyatli bir dsi xl ariyorum. Satiyorsaniz mesaj atabilirsiniz.
-
Ben siparis verdim bu gun. Deneyip sonucu paylasirim.
-
Hocam baya bir araştırdım fakat R4 kartın bendeki versiyonu anladığım kadarıyla DSi XL'n bu versiyonunda çalışmıyormuş. Sitedeki dosyaların hepsini denedim fakat olmadı. Bu yüzden CFW yapmak durumunda kaldım cihaza şu an herhangi bir problemim kalmadı.
-
En doğrusunu yapmışsın. Bende DSI yi cfw olarak kullanıyorum. DS lite'ı r4 ile kullanıyorum.
-
merhaba arkadaşlar geçen hafta old 3ds aldım fakat hack işlemini yapamıyorum. kırmızı ekranda kalıyorum. bu işlerden anlayan vakti olan bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim. şimdiden teşekkür ederim.
-
bu konulardan hiç anlamıyorum ama geçen hafta şu rehberi adım adım takip ederek old 3ds'e sorunsuz cfw yaptım hocam. İngilizce bilmiyorum ve siteyi direkt türkçeye çevirince çeviri saçmalıyor. adımları kopyalayıp translateden çevirerek bakarsan daha sorunsuz bir çeviri oluyor.
Edit: cfw ile ilgili site rehber paylaşmak kurallara uymuyor sanırım. o yüzden linki sildim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpknkc -- 17 Ekim 2022; 15:57:6 > -
bu cihazların temizlerini bulmak kolay değil ama piyasada yokta değil ve herkes fiyatların yüksekliğinden şikayet etmiş talep olunca fiyatların yüksek olmasıda çok doğal heleki cihaz temizse verilen paralara değiyor bence, benim old 3ds xl cihazım vardı titiz biriyim çok temiz kullanırım kutu kitapçıkları duruyordu ekran olsun kasa olsun tek bir çizik yoktu arka kapağındaki vida üzerinde garanti etiketi bile duruyordu satmayı hiç düşünmediğim bir cihazdı aslında çok yüksek fiyat edeceğinide düşünmüyordum piyasayı bilmediğimden, bundan 6 ay önce 4.750 tl teklif geldi para tatlı geldi o an ve verdim sonra pişman oldum sattığıma sanırım pişmanlıktan dolayı tekrardan cihaz alma gereği duydum new 3ds buldum aynı şekilde kutu kitapçıklı kasa ve ekranlarında 2-3 çizikten başka kusuru yok oldukça temiz bir cihaz 3.750 tl dedi sahibi, sıkı bir pazarlık ile 3.250 tl ye aldım. ortalama 2 ay kadar kullandım ama xl kullanmış biri olarak ufak geldi cihazın ekranı, taşıması kullanması rahat olsada ekrandan dolayı beğenemedim, sitenin birine ilana koydum baktım fiyatlar yüksek 5.000 tl yazdım kısa sürede çok fiyat teklifi aldım haftasında pazarlıksız yazdığım fiyattan biri aldı. satalı yaklaşık 2 ay oldu o zamandan beri new 3ds xl arıyordum ama fiyatını bir kenara bıraktım temiz cihaz bir türlü bulamadım, temiz cihazdan yana ümidimi kesmiştim ama geçen hafta bir tane temiz cihaz çıktı karşıma lime-black renk kutulu tertemiz tek çiziksiz sıfır makine fiyata 5.100 tl yazmış aslına sorgusuz o fiyattan alacağım ama alışkanlık son ne olur dedim 4.750 dedi havada kaptım birde şansıma başka bir sitede orijinal hori yo-kai watch tpu kılıf buldum 450 tl de ona verdim şimdi çanta arıyorum aman zarar gelmesin bir daha satmam piyasada temiz cihaz pek kalmamış, yani sonuç olarak cihazlar pahalı çünkü talep var ve önemlisi benim görüşüm bu cihazlar bu fiyatları hak ediyorlar.
-
3DS alırken Amazon Jap ı mutlaka ziyaret edin, Nasılsa CFW kurunca bölge sınırı kalkıyor.
New 3DS LL Amazon Jap da, ürün+ kargo+gümrük beraber 3000 tl ye satılıyor. (son kontrol tarihi 20.10.2022). New 3DS de aynı sitede 3bin TL ye satılıyor. bunlar yeni değil ikinci el refurbished ürünler.
Yerli piyasada çok ürün yok diye Kutusuz az kusurlu ürünlere ederinden çok vermeyin.
İnternette Amazon Jap dan nasıl üyelik alınır, nasıl sipariş verilir anlatan konular var. Ordan bakarak hesabımı açtım bende.
-
bir ürünün ederinden fazla ettiği nasıl anlaşılır, ülkemizde satılan her ürün avrupada veya farklı ülkelerde çok ucuza bulmak mümkün ama şahsen ben biraz daha ucuz olsun diye japonyalardan sipariş geçip uzun bir kargo süreci yaşamayı tercih etmiyorum 3.000-3.500 tl veripte uzun bir süreç yaşamaktansa 4.000-4.500 tl verip ürünün ertesi gün elime geçmesi daha mantıklı geliyor beğenmezsem aynı günde geri gönderirim 🙂 tamam japonyada 3.000 tl ülkemizde 6.000 olsa belki göze alınır.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X