Şimdi Ara

Nintendo 3Ds VS Sony Playstation Vita (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
1
Favori
9.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: avatar78

Tam liste içinden seçiyorum.

o Alien Spidy (...) - ...
    o Ape Escape Vita (SCE Japan Studio) - Adventure.
    o Aquatopia (...) -
    o AR Combat Digi Q (...) - ...
    o Asphalt Injection (...) - ...
    o Assassin's Creed Vita (Ubisoft)
    o Badman Portable (Acquire) - Puzzle.
    o Bioshock Vita (Irrational Games) - Action.
    o BlazBlue: Continuum Shift II Plus (Arc System Works) - ...
    o Broken (TBA) - Puzzle.
    o Build 'N Race Extreme (...) - Racing.
    o Call of Duty: Modern Warfare 3? (Activision Inc.) - Launch Title. Action.
    o Castlevania: Lords of Shadow (Kojima Productions)
    o Disgaea 3 (Nippon Ichi)
    o Dragon's Crown (Vanillaware) - RPG.
    o Dream Club Zero (...) - ...
    o Dungeon Defenders (Trendy Entertainment) - Tower Defense.
    o Dungeon Hunter Alliance (...) - ...
    o Dust 514 (CCP Games) - FPS.
    o Dynasty Warriors Vita (Omega Force) - Action/RPG.
    o Escape Plan (...) - ... Aynısı değil mi?
    o F1 2011 (Codemasters Bermingham) - Racing.
    o Untitled Falcom Project (Falcom) - RPG
    o FIFA 2012 (EA Sports) - Sports.
    o Flying Hamster HD (...) - ...
    o Fox Engine (Konami) - Action.
    o Frontier Gate (Tri-Ace & Konami) - Turn-Based RPG.
    o Gravity Rush (SCE Japan Studio) - Action.
    o Great Little War Game (Rubicon Development) - Turn-based Strategy.
    o Hot Shot's Golf (Clap Hanz) - Sports.
    o Hustle Kings Vita (Voofoo Studios) - Sports.
    o Killzone Vita (Guerrilla Games) - Action.
    o Lego Harry Potter (Years 5-7) (Traveller's Tales) - Action.
    o Littlebigplanet Vita (Media Molecule) - Sandbox.
    o Little Deviants (Bigbig Studios) - Strategy/Puzzle.
    o Little King Story Vita (...) - ...
    o Lost Planet 2 (Capcom co.) - Action.
    o Lumines Vita (Q Entertainment) - Puzzle.
    o Mahjong Fight Club (...) - ...
    o Malicious (...) - ...
    o Marvel Pinball(Zen Studios)
    o Metal Gear Solid: Rising (Kojima Productions) - Action.
    o Michael Jackson: The Experience (Ubisoft) - Music, Dancing.
    o ModNation Racers Vita (United Front Games) - Launch Title. Racing.
    o MoeMoeDaisensou (...) - ...
    o Mortal Kombat Vita (NetherRealm Studios) - Fighting.
    o Monster Hunter Vita (Capcom co.) - RPG.
    o Mr. Inkjet (AQ Interactive) - Puzzle.
    o Oddworld: Munch's Oddysee (Just Add Water) - Platform.
    o Oddworld: Stranger's Wrath (Just Add Water) - Platform.
    o Pro Evolution Soccer 2012 (Konami) - Sports.
    o Pub Games (...) - ...
    o Ragnarok: Odyssey (...) - ...
    o Rayman: Origins (Ubisoft Montpellier) - Side-Scroller.
    o Reality Fighters (Novarama) - Augmented Reality.
    o Resistance Vita (Nihilistic Software) - Action.
    o Ridge Racer Vita (Namco Bandai) - Racing.
    o Ruin (Idol Minds) - RPG.
    o Rugby Challenge (Sidhe) - Sports
    o Shinobido 2: Tales of the Ninja (Acquire) - Action.
    o Shoot Many Robots (Demiurge Studios) - Shooter.
    o Silent Hill: Book of Memories (Konami) - Survival Horror.
    o Sims 3 (EA GAMES) - Simulation.
    o Smart As (xDev) - Launch Title. Puzzle.
    o Sonic Generations (Sega Co.) - Action, Adventure.
    o Sound Shapes (Queesy Games) - Side-Scroller, Puzzle, Musical.
    o StarDrone Extended (BeatShapers) - ...
    o Street Fighter X Tekken (Capcom) - Fighting, Arcade.
    o Sumioni (...) - ...
    o Super Stardust Delta (Sony Entertainment) - Shoot 'Em Up.
    o Super Street Fighter IV: Arcade Edition (Capcom co.) - Fighting.
    o Supremacy MMA (Kungfu Factory) - Fighting
    o Top Darts (Devil's Detail) - Sports.
    o Uncharted: Golden Abyss (Naughty Dog)-Yanlış yazmış - Launch Title. Action, Adventure, Puzzle.
    o Virtua Tennis 4 (Sega) - Sports.
    o WipEout 2048 (SCE Studio Liverpool) - Launch Title. Racing.
    o WWE '12 (THQ) - Sports.
    o Yakuza Vita (Amusement Vision) - Action.

Evet, o koyulaştırdığım oyunlardan bile bir gameplay görmeden ümitlenmem. Bazıları beni hayal kırıklığına uğratacaktır, eminim.
    Wiki deki liste gercek diğer liste ps vita blog tan uydurulmus
    Pardon biraz sinirliyim iPhone num kırıldı .özür dilerim
    Yapımcı açıklamaları bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ijustine fan -- 8 Eylül 2011; 0:44:24 >

• avatar78 oyunda daha duyrulmamis oyunlar var.
  • Benim icinde multimedia önemli değil zaten her tarafımız multimedia oldu bu çağda,önemli olan oyun oynamak benim icin
  • http://nyko.com/products/product-detail/?name=Shock+n+Rock

Nyko costu 3 kat daha fazla pil 4 tane stereo hoparlor. Nyko bunun 2. Slide Pad'i olaninida cikartirsa buyuk ihtimal alirim. Super birsey.

Nintendo 3Ds VS Sony Playstation Vita

Boyle seyler 3DS'e arka kapagi cok zor acilmadigi icin cikiyor. Bu aletle en yuksek ayarda 12 saate yakin oynuyabilirsiniz. En dusuk ayarda 15 saate yakin.

• son slide pad saçmalığından sonra 3dse ilgimi tamamen kaybettim. vita daha başarılı olacak gibi.
  • Cabuk BSC girin Monster Hunter 3G 3Ds grafikler cok iyi.
  • Silide pad alacak olan yok zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: ijustine fan

80 oyunun kaçı iyi olucak ona bakıp yeniden almaya karar verebilirim tabi troller yorum yapmassa
    80 oyunun 6 iyi olur tahminen
    Ps vita suanlik sırf multimedya onde
    Tgs her iki konsolun kaderi belli olacak

hacı tarol mu trol mu her neyse nedir bu basit bi elektronik alete bıkadar bağlanma sende tam bi fan sın nedir bu saldrgan tavır okadar oyun yazmışsın oyunları karşılaştırmak için önce 2 aletinde çıkmış olması lazım alet daha çıkmadan psvitada multimedya var diyosun oyun olmadığını nerden biliyon açıklanmış 80 oyun var 40 ı da hoşuma gitti ve 80 tane çıkacak die bi kural yokki 200 tanede çıkar açıklanan sayı 80 isteyen ps vita alır isteyen 3ds bu aşırı taraflı yorumlarla alıcıların kafasını karıstırma
  • quote:

Oyun zevk meselesi ama
    Rayman Origins dısında 3ds ile vitaya birlikte cikan oyun yok
    Bende her oyunu almam bunlar zevkime uyan oyunlar
    Oyun konsolunda multimedya pek onemli degil
    İnsanlar(turkler dısında) bu oyunlar oldugu sürece 3ds alacaktirlar
    Ama gelmeyecek hepsi 3ds icin exc

bu nebiçim yorum okadar yüksek saldırganlık içeriyorki türkler aptal türkler vita alır avrupalılar amerikalılar çok akıllı onlar nintendo alır nasıl bi mantık ya nintendo die bi japon firmasına bağlanmışsın ama ülkene bağlanamamışsın
  • Açıklanmış 36 oyun var ve saldırgan tavırlar mı fanlik mı
    Nintendo yü severim ama o kadar degil ben Asıri mı yorum yapıyorum iki konsololu seviyorum
    ben nintendo hayraniyim ama fanboyu degil ve yorumlarimlarimda bir aşırılık yok
    Siz kendi yorumlarını bakın sonra bana yorum yapın
    Sadece kaynak gösterip bu oyunlar duyurulmamis dedim bunda ne aşırılık var.kendi yorumlarında aşırılık var
    Düşünüp yorum yazın
    Açıkcası ps vita ve 3dsin gelecegi parlak degil
    Ps vitanin oyunu az 3dsin multimedyasi ve psn gibi sistemleri yok.bu gidişle hepsi iosun kurbanı olacak
    Herneyse bir daha yorum da yazmıyorum.görüşü dile getirmekte suçlu olduk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ijustine fan -- 9 Eylül 2011; 3:46:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: superdejo

quote:

Oyun zevk meselesi ama

bu nebiçim yorum okadar yüksek saldırganlık içeriyorki türkler aptal türkler vita alır avrupalılar amerikalılar çok akıllı onlar nintendo alır nasıl bi mantık ya nintendo die bi japon firmasına bağlanmışsın ama ülkene bağlanamamışsın

Orda Türklerin fazla nintendo sevmediği icin oyle bir yorum yaptım
    Türkiyede fazla nintendo ürünü kullanan yok
    Saldırgan içeren bir yorum yok sen kendi yorumunu oku
    Amerikada.Japonya'da ,avrupada 3ds ve vita satar ama Türkiye'de nintendo fazla rağbet görmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ijustine fan -- 9 Eylül 2011; 3:45:32 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: superdejo

quote:

Oyun zevk meselesi ama

Orda Türklerin fazla nintendo sevmediği icin oyle bir yorum yaptım
    Türkiyede fazla nintendo ürünü kullanan yok
    Saldırgan içeren bir yorum yok sen kendi yorumunu oku
    Amerikada.Japonya'da ,avrupada 3ds ve vita satar ama Türkiye'de nintendo fazla rağbet görmüyor

ama oyun konsolunda mutimedyanın önemli olmadığını söylemişsin yani türkler sana göre salaklık yapıyor gibi bir mantık çıkardım maksadının bu olmadığını biliyorum ama gece o uykusuz halimle okuyunca birden yazdım :D valla biri bana ülkene bağlanamamışsın dese saydırırdım teşekkür ederim sana

• Multimedya onemli degil çünkü oyun konsolunda oyun oynanır
    Ama olsaydı iyi olurdu
    İki konsol da bence iki nesile kadar el konsolu piyasası silinecek
    Bkz.angry birds
  • Arkadaşlar bende geldim sonunda konu güzel sıkıntı yok şimdilik :)
    Şimdi bende yorumlarımı katayım
    1.Justine oyunları pek adil karşılaştırmıyosun bence zaten şu anda kimse adil karşılaştıramaz çünkü daha 5 ay var vitanın çıkmasına o zamana kadar ne kadar oyun çıkacağını bilemiyoruz.
    2.Modernova Nyko nun çıkardıklarını övünerek gösterme bence çünkü bunlar aletin o konularda eksikliği olduğunu iyice kanıtlıyo ve insanda o kadar para veriyoz bide ek olarak 50 tane aletmi takcaz buna diye bir tepki doğuruyo bunların çıkması güzel bişey ama aynı zamanda zaten olması gereken şeyler.Şimdilik bu ekler vita için gerekmiyo çünkü zaten 2. analog tuşu ve daha iyi bir bataryası var ama ileride mutlaka vita içinde böyle şeyler çıkacaktır psp içinde birsürü ek parça var bunda neden olmasın.

Edit:Multimedya olayını unutmuşum :) multimedya nasıl önemsiz dersiniz allah aşkına şu anda akıllı telefonların bu oyun konsollarına rakip olmasının en büyük nedeni bu multimedya çok iyi olması ve oyunlarıda eskiye göre çok iyi olması.Bence Sony multimedya ya çok önem vermekte fazlasıyla haklı çünkü 3ds i kendine rakip görmüyo bence asıl rakip ipad-iphone ve androidli aletler.3Ds e şu an sizin iyi demenizin tek nedeni oyunları ki bana göre şu duyurulan Vita oyunlarını bile 3ds oyunlarına tercih ederim ama 3ds oyunlarının yeri ayrı bunuda kabul ediyorum çok geniş bir kitleye hitap ediyo özellikle yaş aralığı yok neredeyse.Ama Vita şu an 3ds den donanım olarak çok daha üstün ayrıca oyun yapımı daha ucuz ve kolay bu nedenle oyun konusundada 3ds i geçmesi daha olası gibi.Şu an duyurulan oyunları pek beğenmiyosunuz ama aslında tamda 3ds cilere göre oyunlar duyuruldu hep.Platform oyunları pspde pek yoktu bundan dolayı ds veya 3ds tercih ediliyodu ama Vitada ilk olarak LBP ve Little Daviants gibi platform oyunları duyurularak bence 3ds gibi herkese hitap eden oyunları çok olacak ve Uncharted gibi oyunlarlada bakın grafiklerde böyle hatta daha iyi bile olacağın sinyalini veriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow_170 -- 10 Eylül 2011; 17:08:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadow_170

Arkadaşlar bende geldim sonunda konu güzel sıkıntı yok şimdilik :)
    Şimdi bende yorumlarımı katayım
    1.Justine oyunları pek adil karşılaştırmıyosun bence zaten şu anda kimse adil karşılaştıramaz çünkü daha 5 ay var vitanın çıkmasına o zamana kadar ne kadar oyun çıkacağını bilemiyoruz.
    2.Modernova Nyko nun çıkardıklarını övünerek gösterme bence çünkü bunlar aletin o konularda eksikliği olduğunu iyice kanıtlıyo ve insanda o kadar para veriyoz bide ek olarak 50 tane aletmi takcaz buna diye bir tepki doğuruyo bunların çıkması güzel bişey ama aynı zamanda zaten olması gereken şeyler.Şimdilik bu ekler vita için gerekmiyo çünkü zaten 2. analog tuşu ve daha iyi bir bataryası var ama ileride mutlaka vita içinde böyle şeyler çıkacaktır psp içinde birsürü ek parça var bunda neden olmasın.

Edit:Multimedya olayını unutmuşum :) multimedya nasıl önemsiz dersiniz allah aşkına şu anda akıllı telefonların bu oyun konsollarına rakip olmasının en büyük nedeni bu multimedya çok iyi olması ve oyunlarıda eskiye göre çok iyi olması.Bence Sony multimedya ya çok önem vermekte fazlasıyla haklı çünkü 3ds i kendine rakip görmüyo bence asıl rakip ipad-iphone ve androidli aletler.3Ds e şu an sizin iyi demenizin tek nedeni oyunları ki bana göre şu duyurulan Vita oyunlarını bile 3ds oyunlarına tercih ederim ama 3ds oyunlarının yeri ayrı bunuda kabul ediyorum çok geniş bir kitleye hitap ediyo özellikle yaş aralığı yok neredeyse.Ama Vita şu an 3ds den donanım olarak çok daha üstün ayrıca oyun yapımı daha ucuz ve kolay bu nedenle oyun konusundada 3ds i geçmesi daha olası gibi.Şu an duyurulan oyunları pek beğenmiyosunuz ama aslında tamda 3ds cilere göre oyunlar duyuruldu hep.Platform oyunları pspde pek yoktu bundan dolayı ds veya 3ds tercih ediliyodu ama Vitada ilk olarak LBP ve Little Daviants gibi platform oyunları duyurularak bence 3ds gibi herkese hitap eden oyunları çok olacak ve Uncharted gibi oyunlarlada bakın grafiklerde böyle hatta daha iyi bile olacağın sinyalini veriyo

yah Nyko aletleri com iyi dedim ne ovunmesi? Hem Nyko sadece 3DSe uretmiyor.

• Tamam o zaman sıkıntı yok böyle aletlere kesinlikle karşı değilim vita içinde çıksın 3ds içinde bu aletleri alan kişilerin faydasına ama dediğim gibi bu tarz ekler satışı artırmak yerine düşürebilirde.
  • 3DS oyun konusunda geçemez .çünkü 3dsin donanımı daha az bu nedenle oyun yapmak daga kolay
    Ve aralirda bir oyun yılı var. Daha 5 ayı var deme.3ds ilk duyuruldugunda 120 oyun duyuruldu 5 ayında sonunda 3dsin oyun sayısı 200 oldu .
    Ps vitada 34 oyun var duyurulmuş
    Sonuçta psp -ds durumu olacak
    Ama farketmez ben ps vitamda uncharted oynayacam 3dsimde re.
    Ps Vitayi almayı istememin en büyük nedeni oyunların azlığı
    Yılda 12 3ds oyunu 5 ps vit oyunu almaya yeter bütçem sadece
    O nedenle ps vita oyunlarının az olmasa ve az olacağı kar ima gidecek
    Edit-3dse iyi demesin diğer nedenleride 3D ve tasarımı ve analogtan daha iyi olan cirdle padi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ijustine fan -- 10 Eylül 2011; 20:49:09 >
  • Ds alma nedeni platform oyunları degildi
    Rpg oyunlariydi ve oyunların sayısında pspnin iki katı seçenek var
    3ds Mario,Zelda,pokemom ve dahası bu oyunlar sattiracak ama 3. Parti destegi de sattricak
  • 3ds e oyun yapılması ps vitadan kat kat daha kolay
    Donanım daha düşük çünkü
    Ben tartışmadan çıkıyorum 7 yil sonra görüşürüz
    Bunların hepsi daha once oldu yeniden olacak
    O zamanın avatar78 i downloader di shadow 170 di king di
    Ne zamanlardi ya aynı tartismaları yapıyorduk
  • Dostum 3Ds'in donanımı daha az oyun yapmak daha kolay konusunda yanılıyorsun. Çünkü 3Ds'te bi oyun yaparken elindeki donanımı daha dikkatli kullanmak zorundasın, malzeme az çünkü. Yani optimizasyon konusundan oldukça uğraşmak zorundasın. Sonuçta kim ister ki 30 fpsnin altında oynamayı ya da anlık fps düşmelerini, kimse istemez. Bu nedenle programcılar Vita'ya oyun yaparken daha rahat davranabilirler. Çünkü kendilerini hiç zorlamadan 3ds'ten daha iyi grafikleri olan bi oyun yapabilirler.
    Bu arada ben de hem DS var, hem de PSP. DS'te çok daha fazla oyun var ve kimi oyunlar cidden bağımlılık yapacak düzeyde. Ama oyun fiyatları cidden çok pahalı. Şimdi ben iki konsolda da korsan kullanıyorum ama PSP'deki God of War'a bi 80 lira çıkarıp versem yüreğim yanmaz ama gidip New Super Mario Bros.'a aynı parayı vermek bana koyar. Ne biliyim PSP'de sağlam bir oyun oynadığım zaman çok daha fazla zevk alıyorum DS'e göre. Şimdi bu bahsettiğim olay yeni nesilde de geçerli. Ben bi Uncharted oynarken alacağım zevki, Zelda'dan alacağımı hiç sanmıyorum. Bana göre Uncharted 100 liraysa, Zelda 50 lira olmalı. PSP ve PS Vita'da oyun sağlam olduğu zaman cidden sağlam oluyor ve parasını hakediyor bana göre. DS'te oynadıklarımdan o zevki alamıyorum ama zaten verdiği zevk daha çok eğlence olduğu için playstationdan oldukça farklıydı DS (misal phantom detectivedeki o hikaye cidden çok sağlamdı veya dr laytondaki zeka soruları cidden çok iyiydi ama bi zelda oynamak iğrençti DS'te). Şimdi yeni nesilde 3ds grafik de vaadediyor ama Vita'nın oldukça gerisinde kalıyor. Şimdi 3d özelliği var diyeceksiniz ama benim için hiçbir önemi yok (gözümü zaten gün içinde çok fazla yorduğum için nintendonun bile 30 dk'dan fazla kullanmamalısınız dediği teknolojiyi kullanamayı düşünmüyorum). Ya da RE'nin grafikleri çok güzel diyebilirsiniz ama ben o oyunu sevmiyorum. Ve 3ds'in oyunlarının ülkemizde 150 tl olması gerçeği de devreye girince (shopto'dan alsam bile 30 pound, yani kargosuyla birlikte 100 liraya falan denk geliyor) benim için 3ds almak oldukça yersiz oluyor. Ama tabi alet kırıldığı zaman büyük ihtimal alacağım. Hatta şu an kırılmış olsa 800 lira da olsa gider alırım. Çünkü benim 3ds'i almamamdaki en büyük etken, 3ds'in oyunlarının 100 lira etmeyeceğini düşünmemdir. Yoksa oyunları güzel olmasına güzel.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.