Şimdi Ara

Nintendo 3Ds VS Sony Playstation Vita (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
1
Favori
9.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: superdejo

quote:

Orijinalden alıntı: Modernova

quote:

Orijinalden alıntı: SquadTR

3dss hayatımda gördüm en saçma konsol !. vita rokz ! resisantecede multi akarken unchated'de headshot çakarken assassisn creede akarken onlar süper mario baby in ground galaxy falan oynar !

Iste tipik Turk oyuncu ornegi.

yani sence türklermi grafiğe önem veriyor ozaman nie ps2 dünyada en çok satılan konsol avrupadada japonyadada çindede en çok satan konsol ps2

PS2'de grafik ayrımı yoktu PS3'te çıktı.

• Arkadaşlar biraz aradan sonra tekrar döndüm konuya ilk olarak squad lütfen yorumlarında biraz daha dikkatli olabilirmisin insanları kışkırtıcı hatta küçümseyen bir tavırla burda yorum yapman hoş değil
    Arkadaşlar bugün 3ds i de denedim ve keşke hiç denemeseydim en azından siz 3d si güzel felan diyodunuz bende iyi öyledir diyodum ama teknosada kullanmaya çalıştım lanet edip fırlatacaktım aleti ondan bi kaç saat öncesinde psp kullandım arkadaşın o bile daha güzel geldi o 3d yi görünce arkadaş ne gıcık bişey bir milim bile oynatmaman lazım kafanı yada aleti ki düzgün bi görüntü elde edebilesin o zamanda gittim 3d yi kapattım arkadaş hiçmi fark olmaz görüntüde.Ayrıca aletin boyutları yapısı cidden çok kötü örneğin üst ekranın yanlarında bi ekran kadar boşluk var ve ekran çok çok küçük geliyo gözlerimde hiç problem olmamasına rağmen 3d de gözlerimi çok yordu.Keşke nintendo 3ds i hiç çıkarmayıp ds e devam etseydi bugün şunu iyice anladım kalite olarak bana göre 3ds değil vita ile psp ile bile zor kapışır ki bana psp mi 3ds mi deseniz psp derim en azından adam akıllı bi ekranda fıstık gibi G.O.W gibi oyunlar oynarım.

• quote:

quote:

quote:

3dss hayatımda gördüm en saçma konsol !. vita rokz ! resisantecede multi akarken unchated'de headshot çakarken assassisn creede akarken onlar süper mario baby in ground galaxy falan oynar !

yani sence türklermi grafiğe önem veriyor ozaman nie ps2 dünyada en çok satılan konsol avrupadada japonyadada çindede en çok satan konsol ps2

Bilmeden konuşan bir vatandaş daha. Xbox'ın da Gamecube'ün de sistem özellikleri PS2'den iyiydi. Önemli olan grafik kalitesi değil oyun kalitesi ve kütüphanesidir, bunu PS2'de gördük. Ama tabi fanboylar -sadece sony için değil herkes için geçerli- ne zaman kendi konsolları grafiksel olarak diğerlerinden biraz öne geçseler yok grafikmiş cartmış curtmuş, hemen bunları öne sürerler.
    Bir de Nintendo gördü mü Casual damgasını yapıştıranlar varki kendileri iki grafikli vurdulu kırdılı oyun oynayınca hardcore olduklarını zannediyorlar. Arkadaşlar ya casual'ın tam olarak ne olduğunu tam bilmiyorsunuz ya da fanboysunuz. Nintendo'nun casual oyunları yok mudur? Hayır aksine var Wii Fit olsun, Wii Sports falan. Ama Zelda'ya Casual oyun diyen adam n00b'dur troll'dür. Zelda ve Mario geniş kitlelere hitap eder. Bunun için de Casual'ı da bulunur, Mid-Core oyuncusu da bulunur, hatta Hardcore oyuncular bile. Kendinizi Hardcore olarak görüyorsunuz veya belki de öylesiniz, önemli olan bu değil, önemli olan sonuçta hepimiz oyuncuyuz arkadaşlar. Nedir bu hiddet, açıkça söyleyeyim ben de arada bir casual oyuncuları aşağı görüyorum, oyundan anlamıyorlar diye çıkıştığım oluyor. Ama sonuçta bu neyi değiştirir veya kime karışabiliriz? Herkes bir oyuna günlerini, haftalarını, yıllarını vermek istemeyebilir. Misal sen Battlefield multi seviyorsundur, buna emek ve zaman vermişsindir, belli bir seviyeye gelmişsindir, seni bu tatmin eder, bu sana zevkli gelir. Ama bir başkası gelir Angry Birds'de domuz vurmayı sever, otobüste, metroda hemen açıp bir-iki bölüm oynar, o da bunla tatmin olur bundan zevk alır. Sonuçta herkes memnun mu? Herkes kendine göre birşeyler bulabiliyor mu? Siz onları oyuncu olarak bile görmezseniz, onlarda sizi gamer nerdler olarak görürse, ne anladık bu işten? Bu yazdıklarım bazılarının hoşuna gitmeyecektir, -sonuçta bu yazdıklarımı okuyunca ben bile biraz sert çıktığımı düşündüm- veya düşük ihtimal ama bazılarınız da hak verecektir. Ama herkese tek birşey diyorum. Biraz sakin olalım, oyunumuzu oynayalım ya da gamepad, wiimote, handheld elimiz de ne varsa yavaşça bırakıp dışarı çıkalım, biraz temiz hava alalım. Lakin üzerimizdeki bu gerginliği atmamız için gerekebilir.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ps2 dönemindede grafik ayrımı vardı ps2nin grafiği hem gamecube hem xbox1den daha kötüydü ama ps2 başarılı oldu tarihe bakın herzaman grafiği önce olan makina kaybediyor örnek : n64,psp,ps3,gamecube,xbox1,n-gage şimdi istediğimiz kadar tartışalım 2sene sonra bu listeye vitada girecek

• quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

quote:

quote:

quote:

quote:

ps2 dönemindede grafik ayrımı vardı ps2nin grafiği hem gamecube hem xbox1den daha kötüydü ama ps2 başarılı oldu tarihe bakın herzaman grafiği önce olan makina kaybediyor örnek : n64,psp,ps3,gamecube,xbox1,n-gage şimdi istediğimiz kadar tartışalım 2sene sonra bu listeye vitada girecek

ben sana katılmıyorum, grafiği iyi olan kaybetmiyor, fiyatı tuzlu olan kaybediyor.

• asında tam olarakda öyle değil ps2nin fiyatı xbox1 ile aynı gamecubeden pahalıydı veya önceki nesilde ps1in fiyatı nintendo 64den pahalıydı ama genede olan oldu insanlar yüksek sistem istemiyor güzel vakit geçirmek istiyor bazı kesimlerde kendini oyuncu sanan kişiler grafiği iyi diye harry potter oynuyor ama grafiği kötü diye zeldaya çocuk oyunu diyor sorun burda çıkıyor işte
  • Peki şöyle bir durumda ne diyeceksiniz aynı oyunu iki alette çalıştırıp birisi daha iyi grafiklerle sunarsa nolcak çok kaliteli bir oyun olmayabilir ama farkda ortada.

Bakın ben hiçbir zaman zelda gibi mario gibi oyunlara karşı olmadım cidden güzel oyunlar ve olması gereken oyunlar her yaşa hitap eden oyunlar ama ben bugün 3ds i gördükten sonra çok sinirlendim nintendo neden böyle bir cihaz çıkartma gereği duydu diye keşke 3ds yerine ds in oyunları güncelleselermiş böyle bişey yapcaklarına.Şunu artık bence herkes kabul etmeli oyun konsolu olarak vita her yönden daha kaliteli ama ds gibi aletlerde hep piyasada olmalı ve satmaya devam etmeli muhtemelende vitadanda bundan sonra çıkacak olan cihazlardanda fazla satacaktır yine bile şöyle düşünüyorum benim 7-12 yaş arası bir çocuğum olsa kesinlikle vita değilde ds almak isterim çünkü hem şiddete yönelik oyunlardan felan uzak durur hem çok fazla aletin bağımlısı olmaz hemde eylenebilir çocuğum.Bunu derken ds-3ds bir çocuk oyuncağıdır manasında demiyorum sakın yanlış anlamayın şu an ds im veya 3ds im olsa kesinlikle eylenerek oynarım ama benim için vita kadar eğlenceli olamaz ana unsurda bu zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow_170 -- 17 Eylül 2011; 0:49:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadow_170

Peki şöyle bir durumda ne diyeceksiniz aynı oyunu iki alette çalıştırıp birisi daha iyi grafiklerle sunarsa nolcak çok kaliteli bir oyun olmayabilir ama farkda ortada.

Bakın ben hiçbir zaman zelda gibi mario gibi oyunlara karşı olmadım cidden güzel oyunlar ve olması gereken oyunlar her yaşa hitap eden oyunlar ama ben bugün 3ds i gördükten sonra çok sinirlendim nintendo neden böyle bir cihaz çıkartma gereği duydu diye keşke 3ds yerine ds in oyunları güncelleselermiş böyle bişey yapcaklarına.Şunu artık bence herkes kabul etmeli oyun konsolu olarak vita her yönden daha kaliteli ama ds gibi aletlerde hep piyasada olmalı ve satmaya devam etmeli muhtemelende vitadanda bundan sonra çıkacak olan cihazlardanda fazla satacaktır yine bile şöyle düşünüyorum benim 7-12 yaş arası bir çocuğum olsa kesinlikle vita değilde ds almak isterim çünkü hem şiddete yönelik oyunlardan felan uzak durur hem çok fazla aletin bağımlısı olmaz hemde eylenebilir çocuğum.Bunu derken ds-3ds bir çocuk oyuncağıdır manasında demiyorum sakın yanlış anlamayın şu an ds im veya 3ds im olsa kesinlikle eylenerek oynarım ama benim için vita kadar eğlenceli olamaz ana unsurda bu zaten.

3ds i çıkarmalarının bi sebebi vardı ds in pc de kolayca emulatoru çıktı ve emulator iyi kalite gösteriyordu adam bilgisayarda oynamak varken okadar para vermek istemeyenler oluyordu yine alanı alıyodu ama daha çok satış için özel bir ekran çıkardı gözlüksüz 3d yi bir pc ekranında oynayamazdın yoksa nie okadar satış rakamına ulaşmışken gözlüksüz ve azcık hareket edince görüntünün gittiği bi konsol çıkarasınki

• quote:

Peki şöyle bir durumda ne diyeceksiniz aynı oyunu iki alette çalıştırıp birisi daha iyi grafiklerle sunarsa nolcak çok kaliteli bir oyun olmayabilir ama farkda ortada.

Sadece gülüyorum
    Bari yazma Zeldayi 12 yaşındaki kuzenime denettim çok zor ben bunu yapamam ps3 te uncharted 2 ac dedi
    Sizin anlayamadığınız su 3dsle ds in arasında baya fark var
    O zamaN ps vitayı çıkartmasaydı Sony
    İlk önce cihazı araştırın oyunlarına bakın ona göre konusun

• dostum nintendonun fazla satmasının sebebi kullanıcıya yeni bişeler sunmaya başlamasıdır grafik vs değil şimdi 3ds dediğimiz alet ds kalitesinde eğlenceli oyunları vs var bunlar kişiyi eğlendirir ancak bağımlılık yapmaz bu doğru fakat diğer taraftan her türden bağını kaldıramayacağın oyunlarıda var ex oyunlarının haricinde monster hunter 4 sadece 3ds için gelecek veya resident evil revelations(muhteşem grafikler). buna benzer çok oyun gelecektir dsin oyun yelpazesi okadar büyüktüki her kesim oynamayı sevdiği oyunu rahatlıkla bulabiliyordu mesela bir örnek vereyim pspde online mw2 oynayamıyorsun ancak birçok kişinin çocuk makinası dediği beğenmediği dsde online mw2 oynarsın... şimdi asıl olacak olay müthiş grafiklerle oyun oynamakmı yoksa iyi grafiklerle 3d keyfimi şahsen ben iyi grafikli 3d bir dementium veya resident evil oyununu vitaya tercih etmem ha tabi tablet bilgisayar yerine vita alacam oda ayrı

• quote:

quote:

3ds i çıkarmalarının bi sebebi vardı ds in pc de kolayca emulatoru çıktı ve emulator iyi kalite gösteriyordu adam bilgisayarda oynamak varken okadar para vermek istemeyenler oluyordu yine alanı alıyodu ama daha çok satış için özel bir ekran çıkardı gözlüksüz 3d yi bir pc ekranında oynayamazdın yoksa nie okadar satış rakamına ulaşmışken gözlüksüz ve azcık hareket edince görüntünün gittiği bi konsol çıkarasınki

Hocam siz çok yanlış gelmişsiniz zaten, emülatörle ne alakası var. Emüle edilse yine emüle edilir, 3D göstermeyecektir ama sonuçta 3D bir engel değil emüle edilmesine. Emüle edecek sistemin performansı ve yapısı ile emüle edilecek platformun performansı ve yapısına bakar.
    Sorun şu: Nintendo kim ne derse desin hep farklılık yaratmaya çalışan bir firma, yani DS'de çift ekran ve dokunmatik denediler, Wii'de hareket kontrolcüsünü denediler, 3DS'e 3D ekran eklediler, WiiU'da da yine değişik birşey denemeye çalışıyorlar. Kim ne derse desin Nintendo'ya yeniliklerin firması demek yanlış olmaz. Ama şöyle birşey var, şimdi bunu da söylemek gerekir: ilkleri deneselerde her zaman muhteşem sonuçlar vermeyebiliyor. Veya o koydukları teknoloji o zaman o kadar gelişmiş olmayabiliyor. Ama siz de öyle kötülüyorsunuz ki sanki berbat bir 3D'si var gibi konuşuyorsunuz ve açıkçası hiç samimi değilsiniz. Siz beğenmemiş olabilirsiniz, başınız ağrımıştır yani oluyor veya ilginizi çekmemiştir, buna zaten birşey diyemeyiz. Ama beğenenlere karşın hemen kötülemeniz hiç ama hiç samimi değil. 3DS almayabilirsiniz, kimse sizi suçlamayacaktır veya Vita aldığınızda da dövmüyorlar. Bu forumdaki bir üyenin imzasında PS3 ve 360 için "İkisini de alın siz de kurtulun, biz de kurtulalım" şeklinde bir yazı vardı. İşte o hesap oluyor bizimkisi de.

• quote:

Orijinalden alıntı: sleepnir

quote:

quote:

Hocam siz çok yanlış gelmişsiniz zaten, emülatörle ne alakası var. Emüle edilse yine emüle edilir, 3D göstermeyecektir ama sonuçta 3D bir engel değil emüle edilmesine. Emüle edecek sistemin performansı ve yapısı ile emüle edilecek platformun performansı ve yapısına bakar.
    Sorun şu: Nintendo kim ne derse desin hep farklılık yaratmaya çalışan bir firma, yani DS'de çift ekran ve dokunmatik denediler, Wii'de hareket kontrolcüsünü denediler, 3DS'e 3D ekran eklediler, WiiU'da da yine değişik birşey denemeye çalışıyorlar. Kim ne derse desin Nintendo'ya yeniliklerin firması demek yanlış olmaz. Ama şöyle birşey var, şimdi bunu da söylemek gerekir: ilkleri deneselerde her zaman muhteşem sonuçlar vermeyebiliyor. Veya o koydukları teknoloji o zaman o kadar gelişmiş olmayabiliyor. Ama siz de öyle kötülüyorsunuz ki sanki berbat bir 3D'si var gibi konuşuyorsunuz ve açıkçası hiç samimi değilsiniz. Siz beğenmemiş olabilirsiniz, başınız ağrımıştır yani oluyor veya ilginizi çekmemiştir, buna zaten birşey diyemeyiz. Ama beğenenlere karşın hemen kötülemeniz hiç ama hiç samimi değil. 3DS almayabilirsiniz, kimse sizi suçlamayacaktır veya Vita aldığınızda da dövmüyorlar. Bu forumdaki bir üyenin imzasında PS3 ve 360 için "İkisini de alın siz de kurtulun, biz de kurtulalım" şeklinde bir yazı vardı. İşte o hesap oluyor bizimkisi de.

haklısın zaten uzun zamandır bir yanlış yaptığımı farkettim ben genelde hiç taraf tutmamaya çalışırım siyasi olarak hiçbir tarafa bağlanmam bu konsol konusunda fanboyları hiç anlamadım çünkü bi konsolu savunmaları çok saçma ve pc de ve psp de oyun oynamayı sevdiğim için nintendonun günümüzdeki nintendo ürünleri bana saçma gelirdi ama kendi fanboy karşıtı yorumlarıma bir baktımda bende tam bi fanlık yapmışım nintendoya bukadar ileri bağlanmalarına gıcık olduğum için ne derlerse karşıt yorum atmaya çalışmışım bu konuda boş yere tartıştığım herkesten özür dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi superdejo -- 17 Eylül 2011; 2:56:01 >

• Arkadaşlar nintendo yeniliklerin markası demişsiniz de ben şu yönden nintendoya yüklendim zaten Wii gerçekten inanılmaz bir yenilikti ds için aynı şeyi söyleyemiycem ama oda nintendonun klasik oyunlarının el konsolunda oynanması için yapılmış çok iyi bir aletti ama şimdi 3ds deyince ben bi gıcık oluyorum gözlüksüz 3d kaliteli yapılmış olsa bir yenilik sayılabilir ama sadece gözlüksüz 3d ekledik deyip yeni bir ürün çıkarıp eskisinden desteği çekmek çok kötü.Bakın nintendoya yenilikçi demenizdede şöyle bir mantık yürüttüğünüzü düşünüyorum mesela hareket kontrolleriyle oyun oynamak ilk wii yaptı bir yenilik gözlüksüz 3dli ilk oyun konsolu 3ds yenilikçi bir alet şimdi böyle düşünüyosanız iki türlü kendinizle çelişirsiniz 1.Teknolojide ilk diye bişey pek olmaz aslında mesela ilk gözlüksüz 3d olan oyun konsolu diyoruz ama gözlüksüz 3d bundan önce yapılmıştı zaten nintendoda bunu eklemiş oluyo.2.Türündeki tek örnek diye düşünürsek vitanın tepeden tırnağa neredeyse her özelliğini ilk sayabiliriz ister donanımı olsun ister diğer ek özellikleri.
    @Justine Fan:Sen benim yazdığımı tam olarak okudunmu acaba eğer okumuş olsan sanırım yaptığın yorumun ne kadar mantıksız olduğunu anlarsın.her konsolda illaki 7- oyunda olur 22+ oyunda olur ama bunların çokluğudur önemli olan Vita daha çok maksimum 12-35 yaş aralığına satar tabi istisnalar olabilir çoğunluktan bahsediyorum.Ama 3ds ise 7 den 70 e satabilir çünkü daha halka mal olmuş herkesin oynayabileceği zararsız oyunlar bunlar bu çok güzel bişey bunu ben kötü olduğu için söylemiyorum siz kötülüyorum sanıyosunuz sonra.Resident Evil-Monster hunt 4 felan demişsinizde bu tarz oyunlar hem çok az sayıda hemde grafikleri ne kadar iyi desenizde vita ile kapışamaz bunu tartışmaya bile gerek yok zaten.Umarım yakın zaman içerisinde Ps vita için çıkacak olan Bioshock-Assassins Creed ve C.O.D oyunlarının trailer yada gameplaylerini görürüzde gözümüz gönlümüz açılır :)
    Bu arada buyrun dust 514 Grafikli fps isterseniz

Sanırım ps3 ile hiçbir farkı olmayacak bu oyununda o nedenle bulduğum bir gameplay videosunuda koyayım ve çift analog tuşunun olmasının avantajlarınıda kendiniz görünç

• İşlemci - Donanım: Vita tartışmasız üstün. (Vita)

Ekran kullanımı : Vita'nın dokunmaktik ekranı ve arkadaki yüzey - 3DS'in çifte ekranı (Berabere)

Pil Süresi: Bearabere. (Berabere)

Kontroller: Vita ikinci analog farkıyla kazanıyor. (Vita)

Taşınabilirlik: Boyut ve kapaklı yapısından dolayı 3DS. (3DS)

Multimedya: Video muhabbetiyle Vita kazanıyor. (Vita)

Kablosuz Ağ: Oyun konsolu bu. 3G var da oyunda kullanamıyorsak, berabere. (Berabere)

Fiyat Avantajı: 3DS DSiXl fiyatına satılıyor, Vita PS3 fiyatına (169 -249) (3DS.)

Oyun Kütüphanesi: Nintendo exc. leri ilk trailerı bile çıkmadan kaliteli kabul ediliyor zaten. Şu ana kadar hiçbir ana seriden Mario - Zelda - Pokemon falan kötü çıkmadı bence. Vita'ya da çok güvenemiyorum, çünkü yıllar önceki meşhur Killzone CGI videolarından sonraki hezimeti biliyoruz. Bir de Monster Hunter olayı var ki, Japonya'da epeyce satılacak. PSP gibi bir konsolda bile 4 milyon satan bir oyundan bahsediyoruz. (3DS)

Klasik oyun imkanı: Vita, Playstation serisine destek sunarken, Nintendo haliyle daha köklü bir klasik oyun arşivine sahip (3DS)

Bu yazdıklarımın hepsi kişisel görüşlerimdir ve hiçbir alt başlık alt alta toplanarak kazananın belirtilebileceği şeyler değildir. Bu arada, iki konsol karşılaştırılacaksa böyle karşılaştırılır. Başlık açarken iki konsol çıkmadan yazılmış bir yazının ss'iyle değil.

• @dodomoco 3DS'e de sozde Assassin's Creed gelicekti. Vita'daaki de daha baslanmamis.
  • Pil süresi eşit değil 5-8 saat 3D kapali
  • @superdejo dostum çok ama çok teşekkür ederim. Fikrini belirtmekte özgürsün, ama işte saldırı olmayacak şekilde olursa çok daha güzel oluyor. Yani bir konsol için birbirimizi yemek cidden çok absürd, ama sırf tartışma başlatmak için uğraşan troller var, üstte SquadTR nickli arkadaşımız gibi. Yani adam bir mesaj yazıyor, mesaj sadece kışkırtma amaçlı yazılmış belli, ama herkes birbirine giriyor.
    Vita gerçekten deli dolu bir alet ve oyunlar tanıtılırken PS3/Vita veya PS3/Xbox360/Vita olarak tanıtılması açıkçası beni muhteşem heyecanlandırıyor. Ki Nintendo'dan konsolunu biraz daha Vita'ya rakip yapabilmek ve satışları beklenilen düzeye çıkarmak için uğraşıyor. Mesela 2.analog stick zımbırtısı açıkça bunu gösteriyor bence.

@shadow_170 yenilikçiden kastım o değildi. Ona kalırsa her yeni konsol çıktığında yenilikçi olur, sonuçta donanımı iyi olmak zorunda, keza PSP çıktığında da DS ile durumu, aynı 3DS ve Vita gibiydi.
    Ben Nintendo'ya yenilikçi dedim, çünkü oyun oynama alışkanlığını dikdörtgen bir ekran veya 2-3 tuştan daha fazlasına taşımaya çalışıyorlar. Sonuçta DS çıktığında 1'i dokunmatik olmak üzere 2 ekranı vardı, ee haliyle çıkan oyunlarda bile farklı tarz şeyler görebiliyorduk. Wii'yi zaten söylemeye gerek yok. Sonra 3DS'e gelelim. Ben hiç bir zaman gözlüksüz 3D teknolojisine yeni birşey veya ilk demedim. Ki Wii'nin teknolojisine de yeni diyebileceğimizi sanmıyorum. Ama Nintendo bunları oyun konsollarına aktardı, yenilikten kastım budur. Donanım anlamında yenilik zaten olacaktır ki zaten ne zaman yeni jenerasyon konsollar çıksa olmak zorundadır. Gerçi son zamanlarda Nintendo bunu donanım yerine, böyle ekstra oyun zevkini artıracak eklentilerle sağlıyor.
    Sonra bir konuda katılmak istiyorum size, evet Resident Evil tarzı oyunlar az, ileride 2.analog eklenince ne olur bilinmez gerçi de ama şu an için az, ki şu an için oynanacak oyun azlığı var. Açıkçası internetten oyun alayım dediğimde pek yeni bir oyun bulamıyorum. Ama bu 3DS'den kaynaklanan birşey değil, genel olarak bu böyledir. İlkbahar ayları, sonbahar kadar hareketli geçmez. Ama oyun olarak hareketli bir döneme giriyoruz ve hatta girdik, sene sonuna kadar güzel bir oyun kütüphanesi oluşacaktır.
    Bir de Monster Hunter var bu oyunun dünyada büyük bir fan kitlesi bulunsa da o büyük fan kitlesinin büyük çoğunluğu da Japonya'da ve hatta Japonya'da konsol sattıran bir oyundur. Açıkçası PSP'mde oynamıştım kısa bir süre, ama pek bana hitap eden bir oyun olmadığını gördüm. Ama şunu açıkça söyleyeyim Nintendo bu oyunu 3DS'e getirerek Vita'ya karşı muhteşem bir koz elde etti, bu inkar edilemez birşey. İleride belki Vita'ya gelir veya gelmez onu bilemeyiz, ama önce 3G sonrada 4'ün duyurulması demek 3DS'in Japonya'da satışının artacağı gerçeğinden başka birşey değil. Zamanında Japonya'da PSP'nin satışlarına da güzel bir etkisi olmuştu.
    Bir de şu var, arada bir biz batılı oyuncuları da düşünürseniz seviniriz.

• bir haber daha vereyim 3ds için flash kart çıkmak üzere

http://www.crown3ds.com/
  • Ya ne bu ya
    3DS

Resident Evil Revelations+
    Kingdom Hearts 3D Dream Drop Distance+
    Rayman Origins+
    Super Smash Bros+
    Kid İcarus:Uprising+
    Mario Kart+
    Super Mario Land 3D+
    Monster Hunter Tri G+
    Beyond The Labrinth+
    Monster Hunter 4+
    Metal Gear Solid:Snake Eater+
    Good People Die+
    Mario Tennis+
    Zone of Enders+
    Bravely Default+
    Lego City Histories+
    Professor Layton VS Ace Attorney+
    Ninja Gaiden+
    Sonic generation
    Tekken+
    Time Travelers+
    Demetium
    Ace Combat
    3DSte sırf sanki nintendonun oyunları var gibi konuşuyorsunuz
    3DS oyun yüzde 90 hardcore siz kendinizi kandırın 5-4 oyun is yürümez
    Bı araştır oyunları yok adam saplantilanmis
    Ps vita daha büyük ekran daha iyi grafik
    Az oyun ben gidip
    Ps vita bu sefer casual yuvası oldu
    LBP
    Espace plan
    Little king Story ve dahası oyunların yarısı casual
    DS tede sanki sırf platfom,çocuksu oyunlar var mis gibi konusuyonuz
    Ps vitanin suanda yolu açık değil Ocak'ta cikitigi için az satacak bkz:MH 3G,Mario kart,beyond The Labrinth

• quote:

Orijinalden alıntı: Ismail Vilehand

İşlemci - Donanım: Vita tartışmasız üstün. (Vita)

Ekran kullanımı : Vita'nın dokunmaktik ekranı ve arkadaki yüzey - 3DS'in çifte ekranı (Berabere)

Pil Süresi: Bearabere. (Berabere)

Kontroller: Vita ikinci analog farkıyla kazanıyor. (Vita)

Taşınabilirlik: Boyut ve kapaklı yapısından dolayı 3DS. (3DS)

Multimedya: Video muhabbetiyle Vita kazanıyor. (Vita)

Kablosuz Ağ: Oyun konsolu bu. 3G var da oyunda kullanamıyorsak, berabere. (Berabere)

Fiyat Avantajı: 3DS DSiXl fiyatına satılıyor, Vita PS3 fiyatına (169 -249) (3DS.)

Oyun Kütüphanesi: Nintendo exc. leri ilk trailerı bile çıkmadan kaliteli kabul ediliyor zaten. Şu ana kadar hiçbir ana seriden Mario - Zelda - Pokemon falan kötü çıkmadı bence. Vita'ya da çok güvenemiyorum, çünkü yıllar önceki meşhur Killzone CGI videolarından sonraki hezimeti biliyoruz. Bir de Monster Hunter olayı var ki, Japonya'da epeyce satılacak. PSP gibi bir konsolda bile 4 milyon satan bir oyundan bahsediyoruz. (3DS)

Klasik oyun imkanı: Vita, Playstation serisine destek sunarken, Nintendo haliyle daha köklü bir klasik oyun arşivine sahip (3DS)

Bu yazdıklarımın hepsi kişisel görüşlerimdir ve hiçbir alt başlık alt alta toplanarak kazananın belirtilebileceği şeyler değildir. Bu arada, iki konsol karşılaştırılacaksa böyle karşılaştırılır. Başlık açarken iki konsol çıkmadan yazılmış bir yazının ss'iyle değil.

Katılıyorum. MH4 çıkınca 3DS satışları gözle görünür sekilde yukselecektir.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.