Şimdi Ara

Nintendo 3Ds VS Sony Playstation Vita (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
1
Favori
9.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benim yaşım büyük, dolayısı ile 3DS tercih ederim.. 3DS kullanan arkadaşlarım beni anlamıştır zaten..
    Onlara selamımı gönderiyorum, konu kilitlenebilir..
  • Merhaba arkadaslar bir hafta kadar sonra bir tasinabilir konsol almak niyetindeyim ama gerek vita gerek 3ds xl hakkinda cok az bilgiye sahibim, karar vermemde yardimci olursaniz memnun olurum, kisaca oyuncu profilimden ve beklentilerimden bahsedeyim;

Yasim 26 cok uzun zamandir oyun oynarim grafik takıntısı olan biri degilim.
    Hali hazirda ps3 ps4 ve xbox360 sahibiyim ama agustos ayindan beri ps3 ve xbox360imdan uzagim ps4 ise an itibariyle beni tatmin etmedi diyebilirim

Ps vitada suan ilgimi ceken mortal kombat oldu, oyun listesinde baktigimda bildigim oyunlar beni pek cezbetmedi bilmedigim bir suru oyun var ama

Ote yandan 3dsxl de pokemon ise hayatimin oyunlarindan biri olabilir, daha once fire red versiyonunu emulatorle 1000 saatten fazla oynamisimdir ama oyle her oyununuda sevemedim pokemon x y nasil olur bilemiyorum

3dsxl'e biraz daha yakın gibiyim ama ikna edilmeyi bekliyorum sanirim, simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3DS XL tavsiye ediyorum herkese. Biraz değişik tatlar denemelisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 29 Mart 2014; 9:18:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sast

Merhaba arkadaslar bir hafta kadar sonra bir tasinabilir konsol almak niyetindeyim ama gerek vita gerek 3ds xl hakkinda cok az bilgiye sahibim, karar vermemde yardimci olursaniz memnun olurum, kisaca oyuncu profilimden ve beklentilerimden bahsedeyim;

Yasim 26 cok uzun zamandir oyun oynarim grafik takıntısı olan biri degilim.
    Hali hazirda ps3 ps4 ve xbox360 sahibiyim ama agustos ayindan beri ps3 ve xbox360imdan uzagim ps4 ise an itibariyle beni tatmin etmedi diyebilirim

Ps vitada suan ilgimi ceken mortal kombat oldu, oyun listesinde baktigimda bildigim oyunlar beni pek cezbetmedi bilmedigim bir suru oyun var ama

Ote yandan 3dsxl de pokemon ise hayatimin oyunlarindan biri olabilir, daha once fire red versiyonunu emulatorle 1000 saatten fazla oynamisimdir ama oyle her oyununuda sevemedim pokemon x y nasil olur bilemiyorum

3dsxl'e biraz daha yakın gibiyim ama ikna edilmeyi bekliyorum sanirim, simdiden tesekkurler

Hiç düşünmeden 3DS XL tavsiye ederim. Nintendo el konsolu işini biliyor. Ayrıca PS3 ve PS4 ün de varmış kesin 3DS al :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Tesekkur ederim arkadaslar oyle yapacagim :)

• Eğer nintendonun kendine has oyunlarından hoşlanıyorsanız kesinlikle alınır :) ( Pokemon , Mario , Zelda vb.) Almısken Limited editon alın bence hocam

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.