Şimdi Ara

Nintendo 3Ds VS Sony Playstation Vita (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
1
Favori
9.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3DSin daha büyük bir kitlesi var 15+
    Dsin kitlesi 7+ ydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ijustine fan

God of war çok basit bir oyun 2-3 saate bitirilebilir
    Tabi cocuk kolay olanı oynayacak
    Valla 12-15 arası grafiği ve donanımı onemseyen oyunu onemsemeyen kitle istiyo ps Vitayi
    Türkiye cocuklara ds alıyorlar sadece Danimarka da neredeyse trendeki herkezde ds yada 3DS var

ya boş konuştun burda 2-3 saate gow bitermiş.

online diye bir şey var hatırlayayım vitada 3ds orayı yapamıyor yani.

beni valla nitendo oyunları sarmıyo ben ac isterim metal gear isterim f1 fifa mortal kombat sf vs tekken isterim uncharted isterim b en böyle oyunları sevyiyorum

Beni sarmıyo açıkçası mario falan .zaten marioyu pspde ds emülatörü ile oynuyorum

• MGS
    Re var zaten
    3dstede online var suan starfoxta görüntülü görüşmeli online oynuyorum
    Troll oldugun çok belli oluyo bari yazma
  • ne diyon sen mgs 3 kaç yıl öncesi oyunu mgs rising diyorum! + RE demedim troll kim ortada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SquadTR -- 17 Eylül 2011; 21:36:58 >
  • Sen sadece sevdiğim türleri yazdın bende bunlar var bide onlar gibi re var 3dste dedim sakın ol troll
    MGS 3 yillar önce olabilir ama hala en iyi mgs oyunudur o zaman ps vitaya gelen
    Final Fantasy X ve bireydi remake de oynama
    Bana troll deme ps Vita alicam ama 3DS ilk konsolum olacak oyunlar ve 3D nedeniyle
  • MGS Rising de port onuda oynama o zaman
  • arkadaşlar 3ds ten önce çıkmış bir gözlüksüz 3d li makina varmı die googla gözlüksüz 3d yazdım şu videoya bakın bence gerçek değil ama baya inandırıcı yapılmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: superdejo

arkadaşlar 3ds ten önce çıkmış bir gözlüksüz 3d li makina varmı die googla gözlüksüz 3d yazdım şu videoya bakın bence gerçek değil ama baya inandırıcı yapılmış

3DS'den önce çıkmış makinalar var, Sharp bu teknolojiyi ilk kullanan firma olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepnir

quote:

arkadaşlar 3ds ten önce çıkmış bir gözlüksüz 3d li makina varmı die googla gözlüksüz 3d yazdım şu videoya bakın bence gerçek değil ama baya inandırıcı yapılmış

3DS'den önce çıkmış makinalar var, Sharp bu teknolojiyi ilk kullanan firma olması lazım.

bu teknolojiyi ilk kullanan sharp mı dır bilmem ama zaten 3ds in ekranının markası sharp öyle bir durum var.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ed_al

quote:

Orijinalden alıntı: SquadTR

quote:

Orijinalden alıntı: Modernova

quote:

3dss hayatımda gördüm en saçma konsol !. vita rokz ! resisantecede multi akarken unchated'de headshot çakarken assassisn creede akarken onlar süper mario baby in ground galaxy falan oynar !

Iste tipik Turk oyuncu ornegi.

Türk oyuncularına laf atıyorsun sen sanki Türk değilsin. En azından oyun oynamayı biliyoruz yurt dışındada dalga geçiyolar zelda ile mario ile çocuklar çok olduğu için satıyo zelda melda yoksa bişeyleri yok oyundan anlamayanlar büyükler vs eğlenmek için alıyorlar oyun oynamayı bilenin yeri belli : vita ayrıca vitada eğlenilecek bir sürü oyun var lbp olsun escape olsun ama 3dss gibi cıvıtık oyunlar değil beynini kullanarak eğleniyorsun bölüm yaratarak ! x x basıp zıplayarak değil !!!!!!!

ya böyle adamlar dünyadan bi haber olduğundan dolayı iki grafik vurdulu kırdılı oyun olduğunda hardcore oyun olduğunu zannediyor. acaba bu arkadaşımız hayatında hiç zelda oynamış mı ? (bu cümleden sonra arkadaşımızı aşağılamayı isterdim ama bu başlığın kaliteli bir şekilde muhabbetinin devam etmesini istiyorum.) Arkadaşım madem beğenmiyorsun etmiyorsun sevenlerede laf atma !

arkadaşım böle diyosun sen call of duty oynadınmı mafia 2 oynadınmı bi crysis oynadınmı daha çok sayarımda bole ozetledim işte bunları oynayıp ilk dakikada vurdulu kırdılı sürekli savaşlı saçmasapan oyunlar diyosan zaten daha hardcore ruhunu yakalayamamışsın inan bana zelda ile dalga geçenlerrin çoğu bu oyunda ne buluyolar die saatlerce oyunu anlamaya çalışmış adamlar (şahsen ben öleyim) ve oyunların hiçbirini uzun süre oynayamadım (bitek pokemon onunda çizgifilmini çok seviyodum)

Bide sana cevap vermeden edemedim. Sana bi sürü cevap yazmış adam var ama bende bişeyler yazmak istedim. Crysis i bitireli yıllar oldu bide Crysis 2 yi de ilk çıktığı gün aldım ve bu dediğin hiç bir şeyi kendi üzerime almıyorum. Bu ettiğin lafları biraz talihsizlik olarak algılıyorum. Hadi mario yu casual alana soktuk diyelim ancak Zelda gibi bir oyun öyle 8 10 saatte bitecek bir oyun değil( bu söylediğim 3ds deki ocarina of time değil sadece seri'den bahsediyorum) en az 50 60 saat oynanabilirlik veriyor sadece bir tane item ı bulmamak için 1 2 saat bile uğraşabiliyorsun. Zaten Türkiye de ki genel oyuncu kitlesinin vurdulu kırdılı, futbol yada tek bir hat üzerinde giden oyunları (crysis, call of duty vb. ki bende bunları oynuyorum) adamların anladığı hardcore oyunculuk grafik ve aksiyon başka bir şey değil. Nintendo' nun hardcore diye tabir ettiğimiz oyunları en az 50 saat sürüyor(Metroid, Zelda, Pokemon vb.) ha ben bunları yazıyorum neden yazıyorum Nintendo yu ister seversin ister sevmezsin ama Türkiye de ki oyuncu kitlesinin çoğu Nintendo nun dünyasını anlayabilecek kapasitede değiller. Neden diye soracak olursanız zaten bir arkadaş yazmış "Sega dönemine bile yetişemedin oyuna Ps1 le başladın" bizim ülkemizin oyun kültürü daha çok genç önceden alım gücü yoktu ve konsol dünyasına adam akıllı ps2 ile ps3 arasında bir yerde girdik. Ancak ben şanslıyım ki benim Famicom(Nes),Snes, Gameboy, Gameboy Advance, Pc(94 yılından beridir), Ps2 ve daha bir çok oyun oynayabileceğim oyun cihazım oldu. Bu yüzden beni anlayabileceğini pek düşünmüyoum. Burda Nintendo yu savunmuyorum. Türkiye de ki oyun oyun oynadığını zanneden kitleyi eleştiriyorum. Ancak kim ne oynamış ne etmiş beni ilgilendirmez ama olay, benim beğenime laf edildiğinde (saygızılık yapıldığında) sinir oluyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ed_al -- 18 Eylül 2011; 4:05:26 >

• quote:

quote:

quote:

bu teknolojiyi ilk kullanan sharp mı dır bilmem ama zaten 3ds in ekranının markası sharp öyle bir durum var.

Doğrudur, zaten 3DS'in ekranını da Sharp üretiyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

3dss hayatımda gördüm en saçma konsol !. vita rokz ! resisantecede multi akarken unchated'de headshot çakarken assassisn creede akarken onlar süper mario baby in ground galaxy falan oynar !

Türk oyuncularına laf atıyorsun sen sanki Türk değilsin. En azından oyun oynamayı biliyoruz yurt dışındada dalga geçiyolar zelda ile mario ile çocuklar çok olduğu için satıyo zelda melda yoksa bişeyleri yok oyundan anlamayanlar büyükler vs eğlenmek için alıyorlar oyun oynamayı bilenin yeri belli : vita ayrıca vitada eğlenilecek bir sürü oyun var lbp olsun escape olsun ama 3dss gibi cıvıtık oyunlar değil beynini kullanarak eğleniyorsun bölüm yaratarak ! x x basıp zıplayarak değil !!!!!!!

ya böyle adamlar dünyadan bi haber olduğundan dolayı iki grafik vurdulu kırdılı oyun olduğunda hardcore oyun olduğunu zannediyor. acaba bu arkadaşımız hayatında hiç zelda oynamış mı ? (bu cümleden sonra arkadaşımızı aşağılamayı isterdim ama bu başlığın kaliteli bir şekilde muhabbetinin devam etmesini istiyorum.) Arkadaşım madem beğenmiyorsun etmiyorsun sevenlerede laf atma !

arkadaşım böle diyosun sen call of duty oynadınmı mafia 2 oynadınmı bi crysis oynadınmı daha çok sayarımda bole ozetledim işte bunları oynayıp ilk dakikada vurdulu kırdılı sürekli savaşlı saçmasapan oyunlar diyosan zaten daha hardcore ruhunu yakalayamamışsın inan bana zelda ile dalga geçenlerrin çoğu bu oyunda ne buluyolar die saatlerce oyunu anlamaya çalışmış adamlar (şahsen ben öleyim) ve oyunların hiçbirini uzun süre oynayamadım (bitek pokemon onunda çizgifilmini çok seviyodum)

Bide sana cevap vermeden edemedim. Sana bi sürü cevap yazmış adam var ama bende bişeyler yazmak istedim. Crysis i bitireli yıllar oldu bide Crysis 2 yi de ilk çıktığı gün aldım ve bu dediğin hiç bir şeyi kendi üzerime almıyorum. Bu ettiğin lafları biraz talihsizlik olarak algılıyorum. Hadi mario yu casual alana soktuk diyelim ancak Zelda gibi bir oyun öyle 8 10 saatte bitecek bir oyun değil( bu söylediğim 3ds deki ocarina of time değil sadece seri'den bahsediyorum) en az 50 60 saat oynanabilirlik veriyor sadece bir tane item ı bulmamak için 1 2 saat bile uğraşabiliyorsun. Zaten Türkiye de ki genel oyuncu kitlesinin vurdulu kırdılı, futbol yada tek bir hat üzerinde giden oyunları (crysis, call of duty vb. ki bende bunları oynuyorum) adamların anladığı hardcore oyunculuk grafik ve aksiyon başka bir şey değil. Nintendo' nun hardcore diye tabir ettiğimiz oyunları en az 50 saat sürüyor(Metroid, Zelda, Pokemon vb.) ha ben bunları yazıyorum neden yazıyorum Nintendo yu ister seversin ister sevmezsin ama Türkiye de ki oyuncu kitlesinin çoğu Nintendo nun dünyasını anlayabilecek kapasitede değiller. Neden diye soracak olursanız zaten bir arkadaş yazmış "Sega dönemine bile yetişemedin oyuna Ps1 le başladın" bizim ülkemizin oyun kültürü daha çok genç önceden alım gücü yoktu ve konsol dünyasına adam akıllı ps2 ile ps3 arasında bir yerde girdik. Ancak ben şanslıyım ki benim Famicom(Nes),Snes, Gameboy, Gameboy Advance, Pc(94 yılından beridir), Ps2 ve daha bir çok oyun oynayabileceğim oyun cihazım oldu. Bu yüzden beni anlayabileceğini pek düşünmüyoum. Burda Nintendo yu savunmuyorum. Türkiye de ki oyun oyun oynadığını zanneden kitleyi eleştiriyorum. Ancak kim ne oynamış ne etmiş beni ilgilendirmez ama olay, benim beğenime laf edildiğinde (saygızılık yapıldığında) sinir oluyorum.

benim orda crysis 2 yi övmemin nedenini burda yazım bu yazıyı okumamış olman lazım bu cevabı veriyosan

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shadow_170

Peki şöyle bir durumda ne diyeceksiniz aynı oyunu iki alette çalıştırıp birisi daha iyi grafiklerle sunarsa nolcak çok kaliteli bir oyun olmayabilir ama farkda ortada.

Bakın ben hiçbir zaman zelda gibi mario gibi oyunlara karşı olmadım cidden güzel oyunlar ve olması gereken oyunlar her yaşa hitap eden oyunlar ama ben bugün 3ds i gördükten sonra çok sinirlendim nintendo neden böyle bir cihaz çıkartma gereği duydu diye keşke 3ds yerine ds in oyunları güncelleselermiş böyle bişey yapcaklarına.Şunu artık bence herkes kabul etmeli oyun konsolu olarak vita her yönden daha kaliteli ama ds gibi aletlerde hep piyasada olmalı ve satmaya devam etmeli muhtemelende vitadanda bundan sonra çıkacak olan cihazlardanda fazla satacaktır yine bile şöyle düşünüyorum benim 7-12 yaş arası bir çocuğum olsa kesinlikle vita değilde ds almak isterim çünkü hem şiddete yönelik oyunlardan felan uzak durur hem çok fazla aletin bağımlısı olmaz hemde eylenebilir çocuğum.Bunu derken ds-3ds bir çocuk oyuncağıdır manasında demiyorum sakın yanlış anlamayın şu an ds im veya 3ds im olsa kesinlikle eylenerek oynarım ama benim için vita kadar eğlenceli olamaz ana unsurda bu zaten.

3ds i çıkarmalarının bi sebebi vardı ds in pc de kolayca emulatoru çıktı ve emulator iyi kalite gösteriyordu adam bilgisayarda oynamak varken okadar para vermek istemeyenler oluyordu yine alanı alıyodu ama daha çok satış için özel bir ekran çıkardı gözlüksüz 3d yi bir pc ekranında oynayamazdın yoksa nie okadar satış rakamına ulaşmışken gözlüksüz ve azcık hareket edince görüntünün gittiği bi konsol çıkarasınki

Hocam siz çok yanlış gelmişsiniz zaten, emülatörle ne alakası var. Emüle edilse yine emüle edilir, 3D göstermeyecektir ama sonuçta 3D bir engel değil emüle edilmesine. Emüle edecek sistemin performansı ve yapısı ile emüle edilecek platformun performansı ve yapısına bakar.
    Sorun şu: Nintendo kim ne derse desin hep farklılık yaratmaya çalışan bir firma, yani DS'de çift ekran ve dokunmatik denediler, Wii'de hareket kontrolcüsünü denediler, 3DS'e 3D ekran eklediler, WiiU'da da yine değişik birşey denemeye çalışıyorlar. Kim ne derse desin Nintendo'ya yeniliklerin firması demek yanlış olmaz. Ama şöyle birşey var, şimdi bunu da söylemek gerekir: ilkleri deneselerde her zaman muhteşem sonuçlar vermeyebiliyor. Veya o koydukları teknoloji o zaman o kadar gelişmiş olmayabiliyor. Ama siz de öyle kötülüyorsunuz ki sanki berbat bir 3D'si var gibi konuşuyorsunuz ve açıkçası hiç samimi değilsiniz. Siz beğenmemiş olabilirsiniz, başınız ağrımıştır yani oluyor veya ilginizi çekmemiştir, buna zaten birşey diyemeyiz. Ama beğenenlere karşın hemen kötülemeniz hiç ama hiç samimi değil. 3DS almayabilirsiniz, kimse sizi suçlamayacaktır veya Vita aldığınızda da dövmüyorlar. Bu forumdaki bir üyenin imzasında PS3 ve 360 için "İkisini de alın siz de kurtulun, biz de kurtulalım" şeklinde bir yazı vardı. İşte o hesap oluyor bizimkisi de.

haklısın zaten uzun zamandır bir yanlış yaptığımı farkettim ben genelde hiç taraf tutmamaya çalışırım siyasi olarak hiçbir tarafa bağlanmam bu konsol konusunda fanboyları hiç anlamadım çünkü bi konsolu savunmaları çok saçma ve pc de ve psp de oyun oynamayı sevdiğim için nintendonun günümüzdeki nintendo ürünleri bana saçma gelirdi ama kendi fanboy karşıtı yorumlarıma bir baktımda bende tam bi fanlık yapmışım nintendoya bukadar ileri bağlanmalarına gıcık olduğum için ne derlerse karşıt yorum atmaya çalışmışım bu konuda boş yere tartıştığım herkesten özür dilerim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

benim orda crysis 2 yi övmemin nedenini burda yazım bu yazıyı okumamış olman lazım bu cevabı veriyosan

sende benim yazdıklarımı anlayamadıysan daha bu konuyu devam ettirmenin bi anlamı olduğunu düşünmüyorum...

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

sende benim yazdıklarımı anlayamadıysan daha bu konuyu devam ettirmenin bi anlamı olduğunu düşünmüyorum...

ben seni gayet iyi anladım doğru konsol hayatım playstationla başladı ama şimdi emulatorlerle butun eski konsolları deli gibi tarıyorum snes özellikle çok güzel ama yinede 10 saat zelda oynamak bana saçma geliyor bu konsollara başlama zamanımızla ilgili değil zevk meselesi bidaha bu tartışmalara girmek istemiyorum çünkü bi konsolu savunmak istemiyorum bunuda önceki yazımda belirtmişim zaten bu konuda farkettiysen bana gelen hiçbir lafa cevap vermedim aklıma karşı söylenecek neler geldi ama artık bi konsolu savunmak istemiyorum

• Nintendo oyunlarındaki çocuksuluk algısı reklam ve tanıtımlarla da pekiştirilen bir olgu. Mesela wii için çıkan reklamların çoğunda aileler el ele kol kola, gençler sosyal bir aktivite havasındaymış gibi gösterildi. Diğer bir açıdan bakarsak Iphone için de "ayrıcalık" algısının ön planda olduğunu görebiliriz. Kimse angry birds türü oyunlar var bunda, anca çoluk çocuk alır Iphonu demiyor sonuçta.

Hardcore oyuncuyuz algısı da böyle çıkıyor sonuçta. Oyuna bolca "gore" öğesi koymak +18 ibaresini yerleştirmek sinema filmleri içinde kullanılan taktikler.
    Yoksa COD japonyada 100 milyon kopya satardı şimdiye dek.

Ben oyun zevkinin yaşam şekli ile değişen bir olgu olarak algılıyorum. Sinemaya sadece aksiyon film için giden;sadece holivud filmeri izleyen ve Iran, fransız, italyan gibi alternatif dünya sinemasını takip etmeyen bir insana bu tarz filmleri izlettiğinizde, izleyen şahıs alternatif sinemaları takip etmesi zor ve sıkıcı olarak algılıyor.
    Aynı şekilde kitap okumayan bir kimse de eline yıllar sonra kitap aldığında ise takip edemiyor ve bırakıyor.

Mesela ben fantastik edebiyata pek ilgi duymam ve arkadaşlarım yıllar önce metin bazlı RPG leri sabahlayarak heyecanla oynarlarken ben sıkılır giderdim.
    Aynı şekilde o zamanlar sadece strateji oyunlarını severdim (bilgisayar ve masaüstü fena da satranç oynamazdım hani). Bu sebeple konsola da pek ilgi duymam gerekmedi.
    Ama rpg sıkıcı ve kötü hiç demedim forumlarda. Aynı şekilde Mario ne ööle zıp zıp demenin de bir alemi yok, oyun güzel ve başarılı. Kafa kol gitmiyor prenses dekolte giymiyor diye kötü mü olması gerekiyor illa.

Neyse artık yaşlandık iş güç derken saatlerce strateji oynayacak zamanımız yok. Bu bakımdan DS mükemmel bir tercih, öyle çok kafa yormayan akıllıca kurgulanmış, istediğin zaman kesebileceğin oyun türünden sürüyle var. Istersen advance wars gibi benim çok sevdiğim turn base türü strateji oyunları da var (üstelikte bayağı uğraştırıyor, civilizationu aratmadı meret).

Toparlayacak olursak reklama ve algıya çok takılmayın. Ne nintendo çocuklar için; ne PS bizim gibi kocamanlar için, hatta oyun sadece eğlenmek için diyelim ve ucuz tartışmaları bırakalım derim.

Insan yaşam şekline göre oyunları türleri arasında seçimini yapar ve eğlenir, hatta zevkler benim durumumda olduğu gibi zamanla değişir. Strateji biter yerine başka bir şey gelir.

Iyi bir oyun ve konsol sadece akıllıca tasarlanmışsa ve eğlendiriyorsa iyidir ve hatta benzerlerinden sıyrılabiliyorsa çok iyidir. Yoksa ben RPG'cilere b.k atıyor muyum?

Not: holivutçular alınmasın, ilk başta elde bir tek o var elde. Bu arada bende holivud izliyorum, ben bunu yapıyorum diye yazmadım sinema örneğini. Kitap okumayanlar ise alınsın, biraz kitap okuyun da dünyanıza pencere katın.

Konsol karşılaştırmasına gelecek olursak video izleme konusunda 3ds'in geride kalmasını PS'in ekranının büyüklüğü ve kalitesine bağladınız sanırım. Fakat 3d film gösterebilme seçeneği ile 3ds en azından beraberliği hak ediyor diye düşünüyorum.

Kontroller konusunda ise vita yı beklemek lazım, ekrana parmakla dokunarak oynamak mı iyi iki ayrı ekranla kalemle dokunarak mı iyi göreceğiz. Sonuçta vitanın ekranı çok büyük ve hem analog kontrolün hemde dokunmatik ekranın aynı anda rahatlıkla kullanılıp kullanılmayacağını tam kestiremiyorum.

• 3DS'in dokunmatik ekranını İnternet Tarayıcısında kullanmayıp yok kalem gerekiyor yok rezistif diye kalem gerekiceğini sananlar öyle değil. 3DS dokunmatiği çok hassas. Kalemsiz 2 parmağımla dokunmatik ekran klavyesiyle yazabiliyorum alt ekranda.Hemde hatasız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadow_170

Peki şöyle bir durumda ne diyeceksiniz aynı oyunu iki alette çalıştırıp birisi daha iyi grafiklerle sunarsa nolcak çok kaliteli bir oyun olmayabilir ama farkda ortada.

Bakın ben hiçbir zaman zelda gibi mario gibi oyunlara karşı olmadım cidden güzel oyunlar ve olması gereken oyunlar her yaşa hitap eden oyunlar ama ben bugün 3ds i gördükten sonra çok sinirlendim nintendo neden böyle bir cihaz çıkartma gereği duydu diye keşke 3ds yerine ds in oyunları güncelleselermiş böyle bişey yapcaklarına.Şunu artık bence herkes kabul etmeli oyun konsolu olarak vita her yönden daha kaliteli ama ds gibi aletlerde hep piyasada olmalı ve satmaya devam etmeli muhtemelende vitadanda bundan sonra çıkacak olan cihazlardanda fazla satacaktır yine bile şöyle düşünüyorum benim 7-12 yaş arası bir çocuğum olsa kesinlikle vita değilde ds almak isterim çünkü hem şiddete yönelik oyunlardan felan uzak durur hem çok fazla aletin bağımlısı olmaz hemde eylenebilir çocuğum.Bunu derken ds-3ds bir çocuk oyuncağıdır manasında demiyorum sakın yanlış anlamayın şu an ds im veya 3ds im olsa kesinlikle eylenerek oynarım ama benim için vita kadar eğlenceli olamaz ana unsurda bu zaten.

su videolari izledim PSP Vita'da grafikler olsad, cok donuk geliyo. 3DS tam al oyna havasi var. Bana gore el konsolunda grafik o kadar onemli degil. Eglenceme bakarim. Grafik istiyosam koltuguma otururu ev konsolunda oynarim. Hizli eglenceli oyunlar lazim. Buyuk ihtimalle PSP Vita bomba gibi cikacak ama sonra sonecek 3DS alir yine gibi geliyor :) ...

• Gençler bu iki mükemmel cihazı mukayese etmenin anlamı yok . ikiside yeni nesil cihaz ,ikisinide alın kullanın . ben nintendo 3ds aldım . psvita çıksın onuda alırım . her konsolun verdiği tat farklıdır onun için, o ondan iyidir , bu şundan daha iyidir gibi gereksiz tartışmalarla değerli vaktinizi öldürmeyin
  • Arkadaşlar ben Gameboy ADVANCE alamıyoken bi şekilde zorlanıp edip aldım. Ve gba ile bi süre oynadım. ds almaya karar verdm ama alamıyordm ne psp nede ds sonra sans eseri Psp go aldım . Anladımki multimedya benim oyun açlığımı geçirmiyor. Sonra Nintendo yu denemeye karar verdm. Ve suan dün almış olduğum nintendo 3ds var elimde. Şunu anladımki konsol ve oyun isime göre değil , verdiği zevke göre mukayese edilmelidir. Buda kişiden kişiye değişeceği için. Ve sadece el konsolunda öne çıkmış 2 marka olduğu için karşılaştırmanın hiç bir anlamı yok. Çünkü ps ve nintendo nun cok sayıda taraftarı var :) Karşılaştrma yapmak gerçekten çok zevkli ona birşey diyemeyeğim ama :D Psp go bana çok küçük geldi nintendo 3ds ise o kadar portatifki. Ağır , sağlam ve orjinalliği hissettiriyor. Ozellıkle ASPHALT oyunu. Nintendo 3ds adeta bir joystik konforunda üretilmiş tipi bile cezbediyor beni. Hayranım ona.. Ben psp go da need for speed oynardım ama hep nascar tadında oyunlar sevmişimdir. ASphalt bana nascarı hatırlatıyor. Bu ARADA 3 D sıne laf dıyenlere söylüyorum. nintendoda 3d yi açtıktan sonra cihaza karşıdan bakmalısınızki 3d yi hiç kapatmıycak kadar sevin. Bu 3d tv lerdede böyle. Doğru açıdan doğru şekilde bakılınca tadından yenmiyor. Pil ömrü olarakta nintendo 3ds çok iyi. Sonuç olarak evde adaptere bağlı psp oynıycaksanız gidin ps3 alın. Ama 3 saat bana yeter dıyorsanız psp alın. 2 konsol arasında yapılcak seçime gelince. 2 siylede oynayın ve hangisi size hitap ediyorsa onu alın. Ben denedim kararımı nintendodan yana kullandım çok şükür mutluyum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkstyle00 -- 30 Eylül 2011; 14:47:58 >

• Benim için mario,zelda olduğu sürece hiçbir konsol beni ilgilendirmez. Nintendo Başkası sevmeyebilir ama ben seviyorum.

3DS çok yenilik ile çıktı gözlüksüz 3D olan ilk oyun konsolu PS Vita daki yenilik arkadaki dokunmatik panel sizce hangisi daha iyi (Yenilik olarak bahsediyorum.) 3DS sadece video oynatmıyor. Ama netflix,nintendo video gibi servisleri var. (Türkiye de çalışmıyor ama neyse...)

Vita tam bir multimedia aracı gibi

Ben vita çıktığında eğer hoşuma giden oyunlar çıkarsa almayı düşünürüm.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.