Şimdi Ara

Nintendo 3Ds VS Sony Playstation Vita (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
1
Favori
9.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Super mario ds 26 milyon sattı
    Kasımda büyük rakamlar goRucez
  • kesinlikle katılıyorum mh4 ,mario serisi , resident evil ve birde videodaki sürpriz oyun çıkınca 3ds tadından yenmez birçok kişinin haberdar olmadığı bir oyun
  • Su Ace Combat 3DS'e ikinci circle pad ve L2 R2 tuslari destegiyle geliyor ya baska oyun istemem. Tamam isterim de ben ucak oyunlarini ozellikle ace Combat ve Hawk'i cok seviyorum. Ace Combat'da grafikler daha detayli. Ayrica su Xbox 360 ve PS3'e cikicak yeni Ace Combat super olcak.
  • Kingdom hearts,ninja Gaiden,zone of Enders unutmayin
    (zone Enders ps vitadaki gibi port değil yeni oyun ninja Gaiden da ps vitadaki gibi port değil yeni oyun)
  • Conduit 3DS mi ?
  • Condiut 3D fazla iyi değil diye duydum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ijustine fan -- 17 Eylül 2011; 12:26:14 >
  •  Nintendo 3Ds VS Sony Playstation Vita
  • quote:

Orijinalden alıntı: Modernova

Conduit 3DS mi ?

Conduit 3DS bu arada ben bugün 2. 3dsimi alıyorum vatandan süper indirim yapmışlar %25 indirim var + bende 70liralık indirim kuponu var groseriden kazanmıştım 400liraya geldi 3ds
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

quote:

Orijinalden alıntı: Modernova

Conduit 3DS mi ?

Conduit 3DS bu arada ben bugün 2. 3dsimi alıyorum vatandan süper indirim yapmışlar %25 indirim var + bende 70liralık indirim kuponu var groseriden kazanmıştım 400liraya geldi 3ds

FC'ni tekrar konuda paylasirsin ayrica 3DS Haberleri basligina gir :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cahitdikici

asında tam olarakda öyle değil ps2nin fiyatı xbox1 ile aynı gamecubeden pahalıydı veya önceki nesilde ps1in fiyatı nintendo 64den pahalıydı ama genede olan oldu insanlar yüksek sistem istemiyor güzel vakit geçirmek istiyor bazı kesimlerde kendini oyuncu sanan kişiler grafiği iyi diye harry potter oynuyor ama grafiği kötü diye zeldaya çocuk oyunu diyor sorun burda çıkıyor işte

haklısın ama şöyle düşün ps1 piyasaya çıktıktan 2,5 yıl sonra n64 çıktı, aynı şekilde ps2 çıktıktan 1,5 yıl sonra xbox ve gamecube çıktı.Yani aralarında hem zaman farkı vardı hemde iyi reklam yapılmamıştı.O zamanlar ps piyasa da tek başına ilerliyordu resmen.Şimdiki kadar internetten bilgi sahibi de olamıyorduk o zaman.FUcuzluk konusuna gelirsek, Şimdi kendini bir baba gibi düşün ve oğlun senden oyun konsolu istiyor, sen gidip kratoslu,pahalı bir konsol mu alırsın?yoksa mariolu,pokemonlu ucuz bir konsol mu?VE eminim nintendo böyle çok konsol satmıştır.
    Uzun lafın kısası ucuzluk çok etki yapıyor, bu konsol satıışlarında, tabi bu benim görüşüm

• Nintendo kullancilarinin cogu 14+ emin olun Japonada yılan araştırmada ds kullanıcıları 20. Yas ve üzeri psp 17-19 yas arası oynuyomus
  • quote:

Orijinalden alıntı: ijustine fan

Nintendo kullancilarinin cogu 14+ emin olun Japonada yılan araştırmada ds kullanıcıları 20. Yas ve üzeri psp 17-19 yas arası oynuyomus

O ankete en fazla 10 bin kişi katılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 25M.m.M53 -- 17 Eylül 2011; 17:41:05 >
  • Kendinizi kandirmayin
  • arkadaşım sen kendini kandırıyon, anketi, siyasi seçimlerde ki katılım oranıyla karıştırıyorsun
  • Ben famitsudaki anketi söylüyorum
    Beyler ds casual ağırlıkliydi ama 3DS hardcore ağırlıklı
    Ve bir 12-9 yasında bir cocuğun Zelda,fire amblem,kid icarus gibi oyunlarını oynaması imkansız
    Bende kabul ediyorum mario yönün çocuksu olduğu ama eğlenceli önemli olan bu
    Siz cocuk şeyi derseniz mario Little Big planet çocuksu ama eğlenceli
    Cocuk şeyi diye birsey yoktur
    Ben bu yasımda lego tasarımı yapıyorum
    Yugioh kart koleksiyonum var.
  • tamam ben bir şey mi dedim, anketi japonyanın genelinde yapılmış gibi söylüyorsun, anketlere en fazla 100bin kişi katılır.
    Birde ben nintendoya çocuk şeyi demiyorum,ben de seviyorum pokemonu, marioyu ama dediğim gibi '' baba gibi düşün ve oğlun senden oyun konsolu istiyor, sen gidip kratoslu,pahalı bir konsol mu alırsın?yoksa mariolu,pokemonlu ucuz bir konsol mu?'' böyle bir gerçek var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: masmari

tamam ben bir şey mi dedim, anketi japonyanın genelinde yapılmış gibi söylüyorsun, anketlere en fazla 100bin kişi katılır.
    Birde ben nintendoya çocuk şeyi demiyorum,ben de seviyorum pokemonu, marioyu ama dediğim gibi '' baba gibi düşün ve oğlun senden oyun konsolu istiyor, sen gidip kratoslu,pahalı bir konsol mu alırsın?yoksa mariolu,pokemonlu ucuz bir konsol mu?'' böyle bir gerçek var.

Ne alaka cogu tanıdığım minik cocuklarına psp alıyor
    Çünkü hem ben oynarım hem cocuğum oynar mantığıyla
    3DS alan cocuk yok zaten Danimarka da yasıyorum bütün cocukların elinde psp
    Pokemon 12 yaşındaki kuzenime denettim yapamıyorum god of war Acsana psp inde dedi
    Ps Vitayi alacak insanların cogu iPod touch mantığıyla alıyor ama 3DS alanlar sırf oyunlar için alıyor
    3DSi sırf 1. Partilerle siniflamanizdanda bıktık.
    Resident evil
    MGS
    Kingdom hearts gibi bir sürü 3DS oyunu var
    Ben wii sevmedim arisvim için aldım tek ben daha 3.parti oyunlara bakarım
    3DS te daha güçlü 3.parti destegi var 5 tane nintendo oyunu var sadece 200 oyundan

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: masmari

tamam ben bir şey mi dedim, anketi japonyanın genelinde yapılmış gibi söylüyorsun, anketlere en fazla 100bin kişi katılır.

Ne alaka cogu tanıdığım minik cocuklarına psp alıyor
    Çünkü hem ben oynarım hem cocuğum oynar mantığıyla
    3DS alan cocuk yok zaten Danimarka da yasıyorum bütün cocukların elinde psp
    Pokemon 12 yaşındaki kuzenime denettim yapamıyorum god of war Acsana psp inde dedi
    Ps Vitayi alacak insanların cogu iPod touch mantığıyla alıyor ama 3DS alanlar sırf oyunlar için alıyor
    3DSi sırf 1. Partilerle siniflamanizdanda bıktık.
    Resident evil
    MGS
    Kingdom hearts gibi bir sürü 3DS oyunu var
    Ben wii sevmedim arisvim için aldım tek ben daha 3.parti oyunlara bakarım
    3DS te daha güçlü 3.parti destegi var 5 tane nintendo oyunu var sadece 200 oyundan

Ben sana böyle birşey var diyorum, herkes öyle yapıyor demedim.Benim de çocuğuna ds alan tanıdıklarım var.Mesele bu değil, Nintendo hangi oyunlarla reklamını yapıyor:Mario,pokemon,zelda ee bunların hepsi sevimli karekterlerden oluşuyor.Benim çocuğum olsa (10-15yaş arası),hayatta gow gibi oyunları oynatmazdım.Gta,Dead space vs. bu oyunlarda dahil.

Verdiğin örnekte çocuk tabiki gow oynamak ister, kendini büyükmüş gibi hissetmek ister, bunlar coçukluk psikolojisidir.Pokemon oyununun ilerleyişi çoğu coçuğun hoşuna gitmez ve oynayamayabilir.Görüntüsü o kadar iyi değildir ve basit ingilizce gerektirir.Özellikle yeni bebeler daha fazla grafikli oyunlardan hoşlanıyor, cahit arkadaş buna örnek verdi yukarıda (harry potter oyununu).Fakat benim cümlemi tekrar okursan, çocuğun babasından istediği değil, babanın çocuğu için istediğini görürsün.

'' baba gibi düşün ve oğlun senden oyun konsolu istiyor, sen gidip kratoslu,pahalı bir konsol mu alırsın?yoksa mariolu,pokemonlu ucuz bir konsol mu?''

• God of war çok basit bir oyun 2-3 saate bitirilebilir
    Tabi cocuk kolay olanı oynayacak
    Valla 12-15 arası grafiği ve donanımı onemseyen oyunu onemsemeyen kitle istiyo ps Vitayi
    Türkiye cocuklara ds alıyorlar sadece Danimarka da neredeyse trendeki herkezde ds yada 3DS var
  • quote:

God of war çok basit bir oyun 2-3 saate bitirilebilir
    Tabi cocuk kolay olanı oynayacak
    Valla 12-15 arası grafiği ve donanımı onemseyen oyunu onemsemeyen kitle istiyo ps Vitayi
    Türkiye cocuklara ds alıyorlar sadece Danimarka da neredeyse trendeki herkezde ds yada 3DS var

İstatistiklere neden bakıyorsunuz? Kendi aldığınız zevke baksanıza. Ama eğer istiyorsanız söyleyim, yabancı forumlarda 19-25 yaş arası olanlar vita'ya ilgi gösteriyor. 3ds'ye var mı ilgi bilmiyorum, orada da konu var. (Neogaf)

-god of war 2-3 saatte bitiyor. Aslında en fazla yakındığım şey buydu, "el konsolu oyunu anlayışı." İlk önce Uncharted da böyle olacak sanmıştım ama öyle değilmiş gibi gözüküyor şimdi yayınlanan gameplay'e bakarsak. Umarım bu el konsolu oyunu anlayışı son bulur da bir rahat uzun oyunlar, konsol oyunları gibi oyunlar yapılır. Sanırım 3ds'deki Zelda öyle ama o da konsoldan port. Yani, firmaların düşüncelerini değiştirmek zor. İlk gördüğüm Uncharted oldu, en uzun, konulu bir vita oyunu olacak gibi.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.