Şimdi Ara

Nintendo 3Ds VS Sony Playstation Vita (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
1
Favori
9.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Drkan_Kzltan

kısaca 3ds yendi

Senin avatarın ne komik öyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: broken010

quote:

kısaca 3ds yendi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: broken010

quote:

kısaca 3ds yendi

• quote:

Orijinalden alıntı: Skullmonkeys

Gençler bu iki mükemmel cihazı mukayese etmenin anlamı yok . ikiside yeni nesil cihaz ,ikisinide alın kullanın . ben nintendo 3ds aldım . psvita çıksın onuda alırım . her konsolun verdiği tat farklıdır onun için, o ondan iyidir , bu şundan daha iyidir gibi gereksiz tartışmalarla değerli vaktinizi öldürmeyin

Güzel , hoş demişsiniz ama burdaki arkadaşların kaçının durumu buna müsait bunuda göz önünde bulundurmak lazım
  • Arkdaşlar psvita multimedya diyolar bence ikiside var oyun oynama konusunda bikere bununla 3ds kıyasliyamazsinizz ikisininde cözünürlüğüne bakin işlemcilerine bakain renk canliliğina bakin bende şuan var ekranini görunce bayilicaksiniz oyun uzerine diyil multimedia diyolar oyun uzerine olucak herşey var arka dokunmadik ön dökünmatik iki analog daha ne yapcakalr nintendo sadece kucuk oyunlar için 3d göruntu diyosun ben öyle gözlüksuz gördum telefonun vardi özeliği bişeye bencemiyo cokda gözü bozuyo nintondo ile kiyaslamayin bidaha alin elinize görun sora dersiniz bu daha iyi nintendo basit oyuncular için ps3 olmayan ve vitasi olan ps3 nu cebinde taşir bunu unutmayin iyi günelr herkeze...
  • Bende hem vita 3g hem 3ds aqua blue var
  • quote:

Orijinalden alıntı: DuRuSt_53

Arkdaşlar psvita multimedya diyolar bence ikiside var oyun oynama konusunda bikere bununla 3ds kıyasliyamazsinizz ikisininde cözünürlüğüne bakin işlemcilerine bakain renk canliliğina bakin bende şuan var ekranini görunce bayilicaksiniz oyun uzerine diyil multimedia diyolar oyun uzerine olucak herşey var arka dokunmadik ön dökünmatik iki analog daha ne yapcakalr nintendo sadece kucuk oyunlar için 3d göruntu diyosun ben öyle gözlüksuz gördum telefonun vardi özeliği bişeye bencemiyo cokda gözü bozuyo nintondo ile kiyaslamayin bidaha alin elinize görun sora dersiniz bu daha iyi nintendo basit oyuncular için ps3 olmayan ve vitasi olan ps3 nu cebinde taşir bunu unutmayin iyi günelr herkeze...

mario,zelda,kirby,starfox,donkey kong,kid icarus, sonic olmayan bir konsol ama

• Tartışma çok zayıfladı ama ben de bir yorum yapayım:

Sony'nin PS3 ile Vita'dan daha fazla uğraştı belli artık. O yüzden Nintendo'yu kutluyorum, Wii'yi bir kenara itip 3DS ile uğraşıyor ve olumlu sonuç alıyor. Wii'nin ömrü bitti bitmek üzere tabi, birinci etken bu; PS3'ün daha 2 yıl ömrü var.

Vita'nın potansiyeli daha fazla olmasına rağmen tahmin ettiğimiz kadarını kullanamadı. Üzülmüyorum, Sony hak etmiyor. Hala PS3'e onca exc duyuruyor, Vita'ya ise...
  • Dostum bence vita için çok erken davranıyoruz.
    Playstation 3 çıktığında da fazla bir oyun mevcut değildi.
    Vita için yeni özel oyunlar bekliyorum.2013 e kadar en az 5 exclusive oyun bekliyorum.
    Bu arada Little Big Planet Playstation 3 dekilerden daha eğlenceli gibi duruyor.
  • fanboylar basmış kaaaaaaaaaçççççııııııııııın!!!
  • vitanın tek eksisi az oyunu olması o da yakın zamanda gelecektir

sadece fanboysunuz başka hiçbirşey değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkocan9971

vitanın tek eksisi az oyunu olması o da yakın zamanda gelecektir

sadece fanboysunuz başka hiçbirşey değil

+10000
  • Ya bu vitacilar hala neyin tartismasini yapiyo ben sony hayraniyim psin butun serileri bende var ayrica 3dsim de var kimse kusura bakmasin portable diye cikti vita ancak analoglariyla olsun palet gibi buyukluguyle olsun bildigin unportable bir alet cikarmis tamamen para tuzagi.
    Genellikle insanlarin okul/ise gitme sureleri yarim saatle 1.5 saat arasnda degisir ve kim der ki hadi dolmusta biraz uncharted oynayayim bi kere oyunun hikayesine odaklanmazsin ancak 3ds oyle degil her zaman her yerde kullanabilecegin bi konsol portable konsol denince akla yalnizca boyut gelmemeli sonynin de artik ev konsollarindan farkli bisiler yapmasi lazm portable konsollari icin bakin 3dsle wiinin farkina veya wii u nun farkina kimse diyemez ki vita ile ps3 arasinda daglar kadar fark var.

• quote:

Orijinalden alıntı: ed_al

quote:

Orijinalden alıntı: superdejo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SquadTR

quote:

Orijinalden alıntı: Modernova

quote:

3dss hayatımda gördüm en saçma konsol !. vita rokz ! resisantecede multi akarken unchated'de headshot çakarken assassisn creede akarken onlar süper mario baby in ground galaxy falan oynar !

Iste tipik Turk oyuncu ornegi.

Türk oyuncularına laf atıyorsun sen sanki Türk değilsin. En azından oyun oynamayı biliyoruz yurt dışındada dalga geçiyolar zelda ile mario ile çocuklar çok olduğu için satıyo zelda melda yoksa bişeyleri yok oyundan anlamayanlar büyükler vs eğlenmek için alıyorlar oyun oynamayı bilenin yeri belli : vita ayrıca vitada eğlenilecek bir sürü oyun var lbp olsun escape olsun ama 3dss gibi cıvıtık oyunlar değil beynini kullanarak eğleniyorsun bölüm yaratarak ! x x basıp zıplayarak değil !!!!!!!

ya böyle adamlar dünyadan bi haber olduğundan dolayı iki grafik vurdulu kırdılı oyun olduğunda hardcore oyun olduğunu zannediyor. acaba bu arkadaşımız hayatında hiç zelda oynamış mı ? (bu cümleden sonra arkadaşımızı aşağılamayı isterdim ama bu başlığın kaliteli bir şekilde muhabbetinin devam etmesini istiyorum.) Arkadaşım madem beğenmiyorsun etmiyorsun sevenlerede laf atma !

arkadaşım böle diyosun sen call of duty oynadınmı mafia 2 oynadınmı bi crysis oynadınmı daha çok sayarımda bole ozetledim işte bunları oynayıp ilk dakikada vurdulu kırdılı sürekli savaşlı saçmasapan oyunlar diyosan zaten daha hardcore ruhunu yakalayamamışsın inan bana zelda ile dalga geçenlerrin çoğu bu oyunda ne buluyolar die saatlerce oyunu anlamaya çalışmış adamlar (şahsen ben öleyim) ve oyunların hiçbirini uzun süre oynayamadım (bitek pokemon onunda çizgifilmini çok seviyodum)

Bide sana cevap vermeden edemedim. Sana bi sürü cevap yazmış adam var ama bende bişeyler yazmak istedim. Crysis i bitireli yıllar oldu bide Crysis 2 yi de ilk çıktığı gün aldım ve bu dediğin hiç bir şeyi kendi üzerime almıyorum. Bu ettiğin lafları biraz talihsizlik olarak algılıyorum. Hadi mario yu casual alana soktuk diyelim ancak Zelda gibi bir oyun öyle 8 10 saatte bitecek bir oyun değil( bu söylediğim 3ds deki ocarina of time değil sadece seri'den bahsediyorum) en az 50 60 saat oynanabilirlik veriyor sadece bir tane item ı bulmamak için 1 2 saat bile uğraşabiliyorsun. Zaten Türkiye de ki genel oyuncu kitlesinin vurdulu kırdılı, futbol yada tek bir hat üzerinde giden oyunları (crysis, call of duty vb. ki bende bunları oynuyorum) adamların anladığı hardcore oyunculuk grafik ve aksiyon başka bir şey değil. Nintendo' nun hardcore diye tabir ettiğimiz oyunları en az 50 saat sürüyor(Metroid, Zelda, Pokemon vb.) ha ben bunları yazıyorum neden yazıyorum Nintendo yu ister seversin ister sevmezsin ama Türkiye de ki oyuncu kitlesinin çoğu Nintendo nun dünyasını anlayabilecek kapasitede değiller. Neden diye soracak olursanız zaten bir arkadaş yazmış "Sega dönemine bile yetişemedin oyuna Ps1 le başladın" bizim ülkemizin oyun kültürü daha çok genç önceden alım gücü yoktu ve konsol dünyasına adam akıllı ps2 ile ps3 arasında bir yerde girdik. Ancak ben şanslıyım ki benim Famicom(Nes),Snes, Gameboy, Gameboy Advance, Pc(94 yılından beridir), Ps2 ve daha bir çok oyun oynayabileceğim oyun cihazım oldu. Bu yüzden beni anlayabileceğini pek düşünmüyoum. Burda Nintendo yu savunmuyorum. Türkiye de ki oyun oyun oynadığını zanneden kitleyi eleştiriyorum. Ancak kim ne oynamış ne etmiş beni ilgilendirmez ama olay, benim beğenime laf edildiğinde (saygızılık yapıldığında) sinir oluyorum.

+1 kardeşim bende şanslıydım ki snesim vardı ve gerçekten o zaman ki mario world veya donkey kong oyunlarının tadını şimdiki çok az oyun veriyo ve bunu nintendo başarıyo bu yüzden boş boş marioya zeldaya laf atmasın kimse kendini düşük gösteriyo sadece o kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: MrKerberoS

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: superdejo

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Modernova

quote:

3dss hayatımda gördüm en saçma konsol !. vita rokz ! resisantecede multi akarken unchated'de headshot çakarken assassisn creede akarken onlar süper mario baby in ground galaxy falan oynar !

Iste tipik Turk oyuncu ornegi.

Türk oyuncularına laf atıyorsun sen sanki Türk değilsin. En azından oyun oynamayı biliyoruz yurt dışındada dalga geçiyolar zelda ile mario ile çocuklar çok olduğu için satıyo zelda melda yoksa bişeyleri yok oyundan anlamayanlar büyükler vs eğlenmek için alıyorlar oyun oynamayı bilenin yeri belli : vita ayrıca vitada eğlenilecek bir sürü oyun var lbp olsun escape olsun ama 3dss gibi cıvıtık oyunlar değil beynini kullanarak eğleniyorsun bölüm yaratarak ! x x basıp zıplayarak değil !!!!!!!

ya böyle adamlar dünyadan bi haber olduğundan dolayı iki grafik vurdulu kırdılı oyun olduğunda hardcore oyun olduğunu zannediyor. acaba bu arkadaşımız hayatında hiç zelda oynamış mı ? (bu cümleden sonra arkadaşımızı aşağılamayı isterdim ama bu başlığın kaliteli bir şekilde muhabbetinin devam etmesini istiyorum.) Arkadaşım madem beğenmiyorsun etmiyorsun sevenlerede laf atma !

arkadaşım böle diyosun sen call of duty oynadınmı mafia 2 oynadınmı bi crysis oynadınmı daha çok sayarımda bole ozetledim işte bunları oynayıp ilk dakikada vurdulu kırdılı sürekli savaşlı saçmasapan oyunlar diyosan zaten daha hardcore ruhunu yakalayamamışsın inan bana zelda ile dalga geçenlerrin çoğu bu oyunda ne buluyolar die saatlerce oyunu anlamaya çalışmış adamlar (şahsen ben öleyim) ve oyunların hiçbirini uzun süre oynayamadım (bitek pokemon onunda çizgifilmini çok seviyodum)

Bide sana cevap vermeden edemedim. Sana bi sürü cevap yazmış adam var ama bende bişeyler yazmak istedim. Crysis i bitireli yıllar oldu bide Crysis 2 yi de ilk çıktığı gün aldım ve bu dediğin hiç bir şeyi kendi üzerime almıyorum. Bu ettiğin lafları biraz talihsizlik olarak algılıyorum. Hadi mario yu casual alana soktuk diyelim ancak Zelda gibi bir oyun öyle 8 10 saatte bitecek bir oyun değil( bu söylediğim 3ds deki ocarina of time değil sadece seri'den bahsediyorum) en az 50 60 saat oynanabilirlik veriyor sadece bir tane item ı bulmamak için 1 2 saat bile uğraşabiliyorsun. Zaten Türkiye de ki genel oyuncu kitlesinin vurdulu kırdılı, futbol yada tek bir hat üzerinde giden oyunları (crysis, call of duty vb. ki bende bunları oynuyorum) adamların anladığı hardcore oyunculuk grafik ve aksiyon başka bir şey değil. Nintendo' nun hardcore diye tabir ettiğimiz oyunları en az 50 saat sürüyor(Metroid, Zelda, Pokemon vb.) ha ben bunları yazıyorum neden yazıyorum Nintendo yu ister seversin ister sevmezsin ama Türkiye de ki oyuncu kitlesinin çoğu Nintendo nun dünyasını anlayabilecek kapasitede değiller. Neden diye soracak olursanız zaten bir arkadaş yazmış "Sega dönemine bile yetişemedin oyuna Ps1 le başladın" bizim ülkemizin oyun kültürü daha çok genç önceden alım gücü yoktu ve konsol dünyasına adam akıllı ps2 ile ps3 arasında bir yerde girdik. Ancak ben şanslıyım ki benim Famicom(Nes),Snes, Gameboy, Gameboy Advance, Pc(94 yılından beridir), Ps2 ve daha bir çok oyun oynayabileceğim oyun cihazım oldu. Bu yüzden beni anlayabileceğini pek düşünmüyoum. Burda Nintendo yu savunmuyorum. Türkiye de ki oyun oyun oynadığını zanneden kitleyi eleştiriyorum. Ancak kim ne oynamış ne etmiş beni ilgilendirmez ama olay, benim beğenime laf edildiğinde (saygızılık yapıldığında) sinir oluyorum.

+1 kardeşim bende şanslıydım ki snesim vardı ve gerçekten o zaman ki mario world veya donkey kong oyunlarının tadını şimdiki çok az oyun veriyo ve bunu nintendo başarıyo bu yüzden boş boş marioya zeldaya laf atmasın kimse kendini düşük gösteriyo sadece o kadar

cok dogru unchurteda bayilirim resistance mukemmel ps3um var ancak tasinabilir konsol dendigi zaman 3dsi tek gecerim sonucta ikisini karsilastirmak yanlis olur bence cunku vitaya tasinabilir konsol bile diyemiyorum biraz daha el konsoluna yakisir oyun cikarsaydi diyecek soz olmazdi ancak uncharted, resistence gibi oyunlar evde koltuga oturulup kocaman tvde oynanacak oyunlar yani ps3le vita arasinda oyun farki pek yok bir de wiiu-3ds farkina bakin daglar kadar fark var nintendo el konsoluyla ev kinsolu arasindaki ayrimi cok iyi yapiyor sony de el konsollarini satmak icin el konsoluna ozel bi kac oyun yapiyor mesela ghost of sparta oyuna bisi diyemem ama psp satabilmek icin cikardi sony oyunu

• sony ve nintendoyu karşılaştıran arkadaşlara sesleniyorum hiç biriniz oyuncu değilsiniz.tartışmamı yapıyorum aynen öyle hala iki firmanın güttüğü politikayı anlayamayan arkadaşlar ancak ortalıkta laf olsun diye konuşan bilgisi bikaç oyundan ibaret olan kişiler kapatın şu konuyu ya
  • Street fighter 4 3d bugüne kadar oynadığım en iyi street fighter oyunu ve online desteği olarak en iyi dövüş oyunuydu ve Resident Evil Revelations 3d ise Resident evil 2 ile birlikte serinin en iyi korku oyunu,zelda ve super mario 3d de oldukça eğlenceli oyunlar hem psvita hemde 3 ds kullanıcısı olarak 3ds de ki tadı ps vitada alamadım . Mutant bloobs ps vitada şu an için en keyifli oyun gerçi o da çok kısa sürüyor fakat kullanılan fizik motoru inanılmaz bunun dışında uncharted görselliginin dışında tam bi arcade oyunu ben şu an için ps vita dan keyif almıyorum street fighter 4 3d yi street fighter & tekken e tercih ederim ayrıca psn de ps1 oyunları içinde skullmonkeys ve apocalypse nin olmaması inanılır gibi değil

• quote:

Orijinalden alıntı: Skullmonkeys

Street fighter 4 3d bugüne kadar oynadığım en iyi street fighter oyunu ve online desteği olarak en iyi dövüş oyunuydu ve Resident Evil Revelations 3d ise Resident evil 2 ile birlikte serinin en iyi korku oyunu,zelda ve super mario 3d de oldukça eğlenceli oyunlar hem psvita hemde 3 ds kullanıcısı olarak 3ds de ki tadı ps vitada alamadım . Mutant bloobs ps vitada şu an için en keyifli oyun gerçi o da çok kısa sürüyor fakat kullanılan fizik motoru inanılmaz bunun dışında uncharted görselliginin dışında tam bi arcade oyunu ben şu an için ps vita dan keyif almıyorum street fighter 4 3d yi street fighter & tekken e tercih ederim ayrıca psn de ps1 oyunları içinde skullmonkeys ve apocalypse nin olmaması inanılır gibi değil

Dövüş oyunu seviyorsan Vita'da mortal kombat oynamanı tavsiye ederim. MK bana göre her açıdan SF4'e üstündür, online'ı da çok iyi sıfır lag.

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=89139588&p=1
    arkadaslar iki kere oynanmis mega pack ps vita .

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.