8 kişi tamamlandı, yerimiz kalmadı |
Nintendo Switch Online Aile Hesabi - Uye Arama / Bulma Konusu (11. sayfa)
-
-
Merhabalar aile üyeliği expansion pack için bir grup oluşturuyoruz katılmak isteyenler mesaj atabilir.
1222 TL / 8 : 153 TL
DOLDU
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doabear -- 1 Eylül 2022; 23:11:51 > -
exp aile için bekleyen varsa toplanalım.
-
2. hesabım için normal aile üyeliği için yer arıyorum veya hazır bir grup yoksa biz oluşturalım. exp main hesabımda var o yüzden düşünmüyorum.
-
Normal aile üyeliği arıyorum. Hocam düşünürseniz siz bir grup açarsanız hızlıca dolacak gibi görünüyor.
-
Normal aile üyeliği için grup açıyorum arkadaşlar, dileyenler katılmak için mesaj atabilir. max 8 kişiyle kısıtlıdır.
12 aylık kişi başı 65 TL.
DOLMUŞTUR.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doabear -- 16 Eylül 2022; 0:16:28 > -
Merhabalar, ben dahil olmak isterim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
''aile + exp'' veya ''normal aile'' üyeliğine dahil olmak isteyen varsa bana özelden ulaşabilir. 8kişi max.
-
aile üyeliğine dahil olmak istiyorum, yeri olan varsa pm atabilirsiniz
-
Normal aile üyeliği için son 2 kişiye ihtiyaç vardır. Dahil olmak isteyen özelden bana ulaşırsa sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamzarat -- 18 Eylül 2022; 18:53:6 > -
Merhaba arkadaşlar exp aile üyeliği arıyorum
-
Normal aile üyeliği için son 1 kişiye ihtiyacımız var. Düşünen varsa özelden bana ulaşırsa sevinirim.
DOLDU.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamzarat -- 24 Eylül 2022; 11:27:48 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Selamlar exp aile üyeliği arıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fau8t -- 25 Eylül 2022; 16:37:39 > -
+1
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
exp aile üyeliği arıyorum
aile üyeliği arıyorum, exp ile nedir bir fikrim yok yeni aldım switch'i. aile üyeliğinde yer olanlar mesaj atabilirse sevinirim.
-
Exp aile üyeliği arıyorum benim gibi arayan varsa grup kurabiliriz toplu alım da yapabiliriz
Expansion üyelik için grup oluşturduk. 1 kişilik yerimiz mevcut. Katılmak isteyen arkadaşlar özelden numaralarını yazabilir.
Not: Grup doldu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi klczgr -- 26 Ekim 2022; 0:21:19 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X