Şimdi Ara

Nintendo Wii 25.Yıl Özel Mario Paketi çok acil :S (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wii nin orjinal zapper ı 100 TL, aynı kalitede yan sanayisi 20 TL.. gerisini siz düşünün..

sıfır 400 TL varken ikinci eli 250 TL ben olsam almazdım.. zaten almadım da.. bir yerde bana aynı fiyatı verdi, ben gittim sıfır aldım, iyikide öyle yaptım..

pal ntsc lcd de farketmez, tüplüde ntcsc oyunları siyah beyaz gözükür..

hangi kabloyla nasıl görüntü alırsınız, onuda ayrıntılı yazmıştım:

http://forum.donanimhaber.com/m_71276535/tm.htm
  • vallahi üstad haklısın ama ilk defa bir oyun konsolu alacağım için ve bu konularda çokta profesyonel olmadığım için sonradan verdiğim paraya acımamak adına 2. el aldım. ayrıca benim televizyon philips led tv yine de siyah beyaz oluyor görüntüler. komponent kablo ile çözülür inşallah.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidden

Nunchuck çok pahalı hepsiburada da.

fiyatı artmış ben aldığımda kampanyada idi herhalde ben 19,89 TL ye aldım kdv dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbarossa01

vallahi üstad haklısın ama ilk defa bir oyun konsolu alacağım için ve bu konularda çokta profesyonel olmadığım için sonradan verdiğim paraya acımamak adına 2. el aldım. ayrıca benim televizyon philips led tv yine de siyah beyaz oluyor görüntüler. komponent kablo ile çözülür inşallah.

Hayırlı olsun dostum güle güle kullan.. komponentla çözüleceğine inanıyorum, şahsen ben çok net görüntü alıyorum lcd'de.. ama siyah beyaz olayını çözemedim.. çünkü oyunlar pal ntsc farketmez, lcd, led bunları otomatik ayarlar.. tüpü tv lerde bu olmadığı için ntsc'leri siyah beyaz gösterir.. problem konsoldan da kaynaklanıyor olabilir..

hele bi komponentı dene olmazsa konsolu bi göster..

kolay gelsin

• quote:

quote:

fiyatı artmış ben aldığımda kampanyada idi herhalde ben 19,89 TL ye aldım kdv dahil.

Vallahi banada bir tane lazım, bir kampanyada biz bulsak. Tek nunchuck ile olmuyor 2 remote var. Motion plus desen ayrı mesele. 2 tane motion plus lazım. Bilmiyorum ne yapacaz.
  • quote:

quote:

quote:

Vallahi banada bir tane lazım, bir kampanyada biz bulsak. Tek nunchuck ile olmuyor 2 remote var. Motion plus desen ayrı mesele. 2 tane motion plus lazım. Bilmiyorum ne yapacaz.

benim şansım yaver gitmiş anlaşılan acemi şansı benim remote larda motion plus inside yazıyor anladığım kadarıyla entegre yani ekstradan takmaya gerek yok değil mi?

• quote:

quote:

quote:

quote:

benim şansım yaver gitmiş anlaşılan acemi şansı benim remote larda motion plus inside yazıyor anladığım kadarıyla entegre yani ekstradan takmaya gerek yok değil mi?

Inside yazıyorsa gerek yok motionplus dahili olarak vardır. Şanslısınız. Bu arada sizin wiiyi bağladığınız televizyon tüplümü? Bazı marka tv lerde sadece pal bölge kodlu ürünlere destek var ntsc desteği yok. Yani anladığım kadarıyla taktığınız tv wii cihazınızın bölge kodunu desteklemiyor maalesef. Bende sony marka 55 ekran eski bir tv var ve her türlü cihazı destekliyor bölge kodu ayrımı yapmadan. Eğer tv lcd ise bu tvlerde de bölge kodu ayrımı olmaması lazım. Siyah beyaz gösteriyorsa tek neden belirttiğim ntsc - pal meselesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 8 Şubat 2013; 12:55:38 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Inside yazıyorsa gerek yok motionplus dahili olarak vardır. Şanslısınız. Bu arada sizin wiiyi bağladığınız televizyon tüplümü? Bazı marka tv lerde sadece pal bölge kodlu ürünlere destek var ntsc desteği yok. Yani anladığım kadarıyla taktığınız tv wii cihazınızın bölge kodunu desteklemiyor maalesef. Bende sony marka 55 ekran eski bir tv var ve her türlü cihazı destekliyor bölge kodu ayrımı yapmadan. Eğer tv lcd ise bu tvlerde de bölge kodu ayrımı olmaması lazım. Siyah beyaz gösteriyorsa tek neden belirttiğim ntsc - pal meselesi.

philips led tv var cihaz sanırım pal çünkü ıoyun cd lerinde pal yazıyor cdleri sorunsuz açıyor acaba kompozit girişimi yanlış bağlıyorum :S ama görüntü veren kabloyu diğer girişlerde de denedim şu kablo gelsede bir an önce denesem.

• Hiç tüplü tv yokmu? 37 ekran falan birde onda deneyin derim. Ayrıca belki tv ayarlarınızdan komposit girişin ayarları olabilir pal ntsc diye onuda kontrol edin. Sorun belirttiğim gibi bence bölge kodundan kaynaklanıyor. siyah beyaz olması kesinlikle bu nedenden.
  • quote:

Hiç tüplü tv yokmu? 37 ekran falan birde onda deneyin derim. Ayrıca belki tv ayarlarınızdan komposit girişin ayarları olabilir pal ntsc diye onuda kontrol edin. Sorun belirttiğim gibi bence bölge kodundan kaynaklanıyor. siyah beyaz olması kesinlikle bu nedenden.

pal ntsc ayrımı tüplü de olur. ama led ve lcd tv ler otomatik ayarlar, bunda gerek kalmaz
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

philips led tv var cihaz sanırım pal çünkü ıoyun cd lerinde pal yazıyor cdleri sorunsuz açıyor acaba kompozit girişimi yanlış bağlıyorum :S ama görüntü veren kabloyu diğer girişlerde de denedim şu kablo gelsede bir an önce denesem.

dostum hidden arkadaşımız bahsettikten sonra aklıma geldi.. led tv nin bölge ayarına bir baksana.. genelde auto dur ama pal olarak ayarlanmış olabilir.. eğer öyleyse onu auto ya getir..

merak ettim bende, bir deneyip sonucu yazar mısın

• maalesef tüplü tv yok akşam tekrar kontrol edeceğim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

cevaplarınız için çok teşekkürler apespecter arkadaşım sağolsun hepsiburadadan bir ürün önerdi kdv dahil 8 lira ya aldım ayrıca 1 adet nunchukta aldım oda 20 küsür liraydı

Hangi ürünler acaba link ekleyebilir misiniz?

http://www.hepsiburada.com/liste/ttaf-wii-komponent-video-ve-ses-kablosu-2m-99002/productDetails.aspx?productId=evttaf99002&categoryId=157410

http://www.hepsiburada.com/liste/wii-wired-z-chuk-for-nintendo-wii/productDetails.aspx?productId=oyunnor019372&categoryId=33000986

bu iki ürünü aldım

bu arada mevcut kabloyla renkli görüntü alamadım bir türlü ayarlarıda değiştirdim wii yide formatladım ama olmadı

TTaf component kablo amma ucuzlamış. Ben 1.5 sene önce 35-40 TL civarı para vermilştim. Piyasadaki orjden sonra en iyi kablolardan biridir bence. Onda sorun yaşamazsın. Hayırlı olsun.

• oda %85 indirimdeymiş şansıma normalde 26$ diyor.
  • maalesef televizyonumda pal vs. ayarı hiç göremedim kabloda tedarik sürecindeymiş siyat beyazda olsa wii fit + ı deneme şansım oldu daha önceden de spor yapan birisi olarak eğer tekrar edilirse başarılı olunabilir. siyah beyaz da olsa zaman geçirilebiliyor kablo ile denemeyi dört gözle bekliyorum
  • quote:

maalesef televizyonumda pal vs. ayarı hiç göremedim kabloda tedarik sürecindeymiş siyat beyazda olsa wii fit + ı deneme şansım oldu daha önceden de spor yapan birisi olarak eğer tekrar edilirse başarılı olunabilir. siyah beyaz da olsa zaman geçirilebiliyor kablo ile denemeyi dört gözle bekliyorum

tv'yi iyice kurcala, menülerine felan gir.. "bölge" diye bir yer olması lazım.. eğer hala devam ediyorsa o zaman problem konsolda.. ama dediğim gibi iyice araştır menüleri..
  • sorunda renklendi :) komponent kabloyu bağlayınca düzeldi gelen kabloda açıkcası hiç yan sanayi kabloya benzemiyordu geldiği kutu acayip kaliteli bir kutuydu. dün hazır renklenmişken elimdki oyunları tekrar deneyeyim dedmim blazing angels oyunu vardı 2. dünya savaşında bir savaş uçağı pilotunun görevlerini yapıyorsunuz öyle aman aman ekran görüntüleri yok ama yine de başına oturtuyor zaten wii dende süper grafikli oyunlar beklemek yanlış olur.
  • quote:

sorunda renklendi :) komponent kabloyu bağlayınca düzeldi gelen kabloda açıkcası hiç yan sanayi kabloya benzemiyordu geldiği kutu acayip kaliteli bir kutuydu. dün hazır renklenmişken elimdki oyunları tekrar deneyeyim dedmim blazing angels oyunu vardı 2. dünya savaşında bir savaş uçağı pilotunun görevlerini yapıyorsunuz öyle aman aman ekran görüntüleri yok ama yine de başına oturtuyor zaten wii dende süper grafikli oyunlar beklemek yanlış olur.

Hadi hayırlı olsun

kabloyu taktıktan sonra, ayarlardan 420p HD seçeneğini ayarladın mı?
  • evet ilk iş onu yaptım sonra güncellemeleri yaptım şu an gayet memnunum bir ara iyice korktum düzelmeyecek diye
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.