Şimdi Ara

Nintendo Wii 25.Yıl Özel Mario Paketi çok acil :S (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun... Bu arada eskiden beri bildiğim warioware smooth moves oyunu evde çocuklar falan varsa çok eğlenceli oluyor hastası oldu bizim çocuklar tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 13 Şubat 2013; 11:14:57 >
  • çocuklarla beraber oynanabilecek oyun olarak mario sports mix'i de tavsiye ederim
  • tavsiyeler için teşekkürler 1 yaşında bir kızım var henüz tek amacı remote ları alıp bir güzel çiğnemek ama kızdığımı bildiği için yanlarına gidip gözümün içine bakıyor :)
  • Maşallah, Allah bağışlasın
  • amin sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbarossa01

sorunda renklendi :) komponent kabloyu bağlayınca düzeldi gelen kabloda açıkcası hiç yan sanayi kabloya benzemiyordu geldiği kutu acayip kaliteli bir kutuydu. dün hazır renklenmişken elimdki oyunları tekrar deneyeyim dedmim blazing angels oyunu vardı 2. dünya savaşında bir savaş uçağı pilotunun görevlerini yapıyorsunuz öyle aman aman ekran görüntüleri yok ama yine de başına oturtuyor zaten wii dende süper grafikli oyunlar beklemek yanlış olur.

Hayırlı olsun. Yukarda da dediğim gibi TTAF ürünleri gerçekten de çok kaliteli. Ben de ilk aldığımda sizin gibi şaşırmıştım. Üstelik bu kalitede ürünü 8 TL'ye aldığınız için de çok şanslısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 14 Şubat 2013; 3:20:26 >
  • 8 TL çok iyi. ben 30'a almıştım
  • evet o konuda çok kısmetliydim nunchuk ve kabloyu ikisini 30 küsür liraya aldım.
  • Arkadaşlar nunchuck şu an 19 küsür lira hepsiburada da ; İhtiyacı olan kaçırmasın...

http://www.hepsiburada.com/liste/wii-aksesuarlari/department.aspx?categoryId=33000986
  • evet benim aldığıma o tavsiye ederim üstelik iki gün içinde ulaşıyor elinize.
  • geçen hafta 180 tl ye siyah 2.el aldım
    sahibinden.com a baksana 150 tl ye bile bulunuyor
  • hocam,ufaklik icin (bu arada Allah bagislasin) dealextremeden 5$ a remote al en azindan bozsada 5$ almistim dersin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aksesuarlar orjinal Nintendo ise baya pahalıya geliyor malesef. Kaliteli yan sanayi ürünler ise uzun süre gidiyor dayanıklılık açısından yeterki kaliteli malzeme olsun.

Bu arada hayırlı olsun. Güle güle oyna. Ufaklığı öpüyorum. Sağlıklı bir ömür diliyorum hem size hem ona. ^_^
  • Çok sağolun 250 lira cihaz 1 adet nunchuk, balance board+wii fit plus, komponent kablo ıvır zıvır derken toplamı 450 lira tuttu şu an eksiğim yok ileride guitar hero seti düşünebilirim ama biraz zamanı var satmazsam aklımda. bu arada bu yumuşatma işi ile ilgili bana yardımcı olabilecek biri varmı araştırdım ama iş ticarete döndüğü için herhalde çok tatmin edici dökümanlar bulamadım konu ile iligli dökümanlar varsa verirseniz çok iyi olur.
  • hayırlı olsun.. 2. el mi aldın.. 2. el ise biraz pahalı geldi bana
  • yok 0 sonradan aldıklarım
  • güzel fiyat, güle güle kullan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbarossa01

Çok sağolun 250 lira cihaz 1 adet nunchuk, balance board+wii fit plus, komponent kablo ıvır zıvır derken toplamı 450 lira tuttu şu an eksiğim yok ileride guitar hero seti düşünebilirim ama biraz zamanı var satmazsam aklımda. bu arada bu yumuşatma işi ile ilgili bana yardımcı olabilecek biri varmı araştırdım ama iş ticarete döndüğü için herhalde çok tatmin edici dökümanlar bulamadım konu ile iligli dökümanlar varsa verirseniz çok iyi olur.

Google'a Wiidewii yaz ve ilk sonuca gir. Orada detaylı rehberler var. Birkaç adımda yaparsın, zor birşey değil. Yeterki adım adım uygula rehberlerde yazılanları.
  • arkadaşlar büyük bir heyecanla aldığım cihazımı satmak zorundayım hiç hesapta olmayan bir durumdan dolayı paraya ihtiyacım oldu siz biliyorsunuz ne kadar hevesle uğraştığımı sonuçta bütün süreç burda bu kadar çabuk vazgeçmek istemezdim ama maalesef böyle gerekti.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-konsol-nintendo-wii-25.yil-ozel-mario-paketi-bu-paket-kacmaz-117398646/detay/

zarar etmemek için bana mal olan fiyatı yazdım ufak bir pazarlık payı olabilir ayrıca aklınızda olsun zotac 9600 gt amp edition ekran kartımı ve WD TV Live Plus HD Media Playerimi de satıyorum

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-sinemasi-wd-tv-live-plus-hd-media-player-117986729/detay/

bu zamana kadar vermiş olduğunuz destek için çok teşekkürler.

• Bir anlık heves ve sonrasında gelen satma isteği. Zamanında çok başıma geliyordu. :)

Hayırlı satışlar ama o fiyata zor gider Wii. Kafadan 50 TL indirmen gerekiyor gibi.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.