Şimdi Ara

Nintendo Wii 25.Yıl Özel Mario Paketi çok acil :S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
1.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Nintendo Wii 25.Yıl Özel Mario Paketi Oyunlar Glee Karaoke,Super Mario,Blazing Angels,Wii SportsWii Sports Resort Aparatlar: 1 adet Mikrofon,2 adet Remote,1 adet Nunchuck,2 adet masa tenisi,1 adet golf,1 adet direksiyon,2 adet tenis ile birlikte 250 tl ürün 2. el ama temiz birde 135 tl ye wii fit var bu 2 ürünü almayı düşünüyorum tavsiyeleriniz benim için çok önemli bu akşam almaya gideceğim eğer olumlu olursa.

• Sıfır Wii'yi de ucuza alabilirsiniz. Oyun almaya gerek yok zaten oyunlar beleş.
  • baktım 400 ve 600 arası 0 lar sizce değmez mi?
  • adaptorler (masa tenisi golf vs.) plastikten dandik seyler. Teknosada 69 tl ye 120 parca vardi. Oyunlarda torrent sayesinde beles.mik. De internetten (dx.bic) uygun fiyata alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peki 250 lira bu ürün için uygun mu? onu sorayım çünkü 400 lira civarı veremem aslında verebileceğim en iyi para bu ve bu paraya 2.el daha ucuz bir wii alabilir miyim? ve merak ettiğim bir diğer konu bu ürünle çok sıkıntı yaşarmıyım ilk defa kullanacağım ve hiç bir bilgim yok mesela uyumluluk ile ilgili bir sorun yaşarmıyım m+ desteği bu üründe de var mıdır? sorular basit veya saçma gelebilir dediğim gibi ilk defa kullanacağım.
  • fiyat hakkında yorum yapacak olan varmı pahalı veya ucuz
  • hocam suan ki piyasadan haberim yok fakat 0 wiiler 300,400 arasiydi bi ara.unlu markalarin kampanyalarina bak ama butcen azsa bunu al derim cihaz pal mi ntcs mi? Yumusatma yapilmis mi? Garantisi var mi? Hdd vericek mi?

• cihaz NTSC yumuşatma yok ama biraz uğraşırsam ben yumuşatırım diye düşünüyorum elimde bir kaç harici hdd de var zaten. bu arada NTSC ve pal ne fakediyor.
  • pal da ki oyunlar daha coktu misal nfs oyununu indireceksin pal yada ntcs yazar cihaz ntcs ise pal yazani oynayamazsin.

• Alacağınız cihaz ntsc ise yumuşatma ile yükleyeceğiniz loaderler ntsc pal farketmeden oynatır. Ayar yapılabiliyor ayriyetten. Wiifit yani balance board muhakkak orjinal nintendo olsun tasco marka olanda varmış ama yeni nesil oyunlarda sorun yaşayanlar olmuş sanırım nette böyle bir şeyler okumuştum. Fiyat içinde wii ve 2.kol için normal gibi oyunlarda var ama yumuşatma ile gerek kalmıyor artık. Ancak wiifit eğer kutusu ve dvdsi ile birlikte orjinalse o parayı edebilir. Toplam 350 ye almaya bakın. Eğer siyahsa en çok bence bu fiyat eder. Beyaz ve 2008 öncesi üretim temiz bir wii daha fazla edebilir. Çünkü beyaz wii ile gamecube oyunlari oynanabiliyor. 2008 öncesi ise dvd bordu eski nesil olduğundan hem çiip modifiyesi hem de cip olmadan yumuşatma ile dvd sürücüsü üzerinden malum oyunlar çalışır usb disk ile çalıştırmaya ek olarak. Yeni nesil wiilerde sadece usb hdd veya flash bellekle oluyor.

Düzeltme; sizin sorduğunuz wii kırmızı renkmis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hidden -- 7 Şubat 2013; 1:29:49 >

• Bence fiyat iyi fakat wii fitide 100tl ye bıraksa iyi olur 350ye komple olursa bence iyi zaten wii dayanıklı alet benim şimdiki aklım olsaydı 2.el alırdım. Taş gibi makine bozulmaz kolay kolay. 2.el bile 0 arasında pek fark olacağını sanmam
  • cevaplar için çok teşekkürler dün aldım wiifit plus orjinal oyunuyla birlikte geliyor. dün kurdum fakat oda ne component girişten siyah beyaz görüntü alabildim ona rağmen dün eşimle baya bir oynadık saki 70 li yıllarda çok ileri teknoloji atari oynar gibi :) bugün component to hdmi çevirici alacağım sorunu bu şekilde çözerim diye düşünüyorum siz ne dersiniz? bu arada siyah beyaz bile olsa farklı bir deneyim nihayetin de xbox veya ps3 alsam tek başıma veya erkek arkadaşlarımla oturup pes oynayacaktım böyle eşimle birlikte kaliteli vakit geçirebilme fırsatı buldum geçte olsa denediğim için mutluyum.

edit: cihaz pal miş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbarossa01 -- 7 Şubat 2013; 9:19:30 >
  • Hocam, ayarlardan component yapın çıkışı görüntü renkli olur.
  • eyvallah bu konuda öğreneceğim çok şey var dün hep siyah beyaz oynadık :)
  • bu arada bu component to hdmi çevirici hakkında bilgi verebilecek olan varmı o şekilde kullanan.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-aksesuar-nintendo-wii-hdmi-a-cevirici-101775693/detay

şu ürün işe yarar mı acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbarossa01 -- 7 Şubat 2013; 12:02:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barbarossa01

bu arada bu component to hdmi çevirici hakkında bilgi verebilecek olan varmı o şekilde kullanan.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-oyun-konsol-aksesuar-nintendo-wii-hdmi-a-cevirici-101775693/detay

şu ürün işe yarar mı acaba

Fiyat uygun sayılır. Çin sitelerinde 22-25 dolar civarında satılıyor. Bu arada component hdmi çevirici değil o. Direk Wii girişini Hdmiya çeviriyor. Ucuna hdmi kablo takıp tvye bağlıyorsunuz. Componentte olduğu gibi 480p yayın gösteriyor. Grafik olarak componentten farkı yok. Siz ayarları yapamamışsınız. Wii'nin ayarlarından LCD tv ayarları var onu seçip yayını 480p seçmeniz gerek. Bir de Wii'nin yanında gelen 3 girişli kablodan bahsediyorsanız o component değil compozit kablodur. Component kablo 5 uçlu oluyor. Compozit kablo vasa 2 seçenek aktif oluyor onlar da 480i ve 576i. En iyi görüntü 480p de verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DasheriM -- 7 Şubat 2013; 16:30:01 >

• cevaplarınız için çok teşekkürler apespecter arkadaşım sağolsun hepsiburadadan bir ürün önerdi kdv dahil 8 lira ya aldım ayrıca 1 adet nunchukta aldım oda 20 küsür liraydı
  • quote:

cevaplarınız için çok teşekkürler apespecter arkadaşım sağolsun hepsiburadadan bir ürün önerdi kdv dahil 8 lira ya aldım ayrıca 1 adet nunchukta aldım oda 20 küsür liraydı

Hangi ürünler acaba link ekleyebilir misiniz?
  • zaten kutudan hdmi çevirici bende çıkmıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

cevaplarınız için çok teşekkürler apespecter arkadaşım sağolsun hepsiburadadan bir ürün önerdi kdv dahil 8 lira ya aldım ayrıca 1 adet nunchukta aldım oda 20 küsür liraydı

Hangi ürünler acaba link ekleyebilir misiniz?

http://www.hepsiburada.com/liste/ttaf-wii-komponent-video-ve-ses-kablosu-2m-99002/productDetails.aspx?productId=evttaf99002&categoryId=157410

http://www.hepsiburada.com/liste/wii-wired-z-chuk-for-nintendo-wii/productDetails.aspx?productId=oyunnor019372&categoryId=33000986

bu iki ürünü aldım

bu arada mevcut kabloyla renkli görüntü alamadım bir türlü ayarlarıda değiştirdim wii yide formatladım ama olmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barbarossa01 -- 8 Şubat 2013; 9:07:16 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.